Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(vilnera @ 2019 05 15, 16:16)
Aaa.. Ir aš jus sveikinu  4u.gif  Kad nesat arklys, nes arkliai valgo žolę, bet jūs dar ir forume rašote, tai su tuo.

aš žolės nevalgau, nebent tik prieskonines žoleles, daržo augaliukus, kuriuos valgo kiekvienas normalus žmogus. Jei jūs nesate tokia normali ir nevalgote, tai oi, nesveikinu jūsų, gailiu unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 15, 16:14)
kad ne krikščionė, (nes tie visi privalo niekinti pagonis, antraip nebus gerbiami ir laikomi tikrais krikščionimis) biggrin.gif

čia pati sugalvojai ar kas padėjo?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 15, 17:17)

Suprantu.. Pripratot..
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 15, 17:17)
aš žolės nevalgau, nebent tik prieskonines žoleles, daržo augaliukus, kuriuos valgo kiekvienas normalus žmogus. Jei jūs nesate tokia normali ir nevalgote, tai oi, nesveikinu jūsų, gailiu unsure.gif  4u.gif

O aš ir nerašiau, kad jūs žolę valgote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 15, 16:19)
čia pati sugalvojai ar kas padėjo?

pakalbink dvasininkus, sužinosi ir tu
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 15, 17:12)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vilnera" data-cid="72433974" data-time="1557925783">
<div>
<p>A, tai ten šiaip pasiplūdot, kultūros stoka tiesiog, o jau kai keiktumėtės, tai ,,pagonim'' apvadintumėt?</p>
</div>
</blockquote>
<p>kaip pasipludau?  blink.gif  ka jus cia snekat? nei vieno keiksmazodzio nepavartojau, netikit, paklauskit Montekristos? avele tu baltoji lotuliukas.gif ir pagonys ne joks ne keismazodis, man jau isaiskino ir jus kriepkites ir jums isaiskins, matot kaip mano akiratis cia pleciasi . bigsmile.gif</p>

Na gerai, tegu bus vien kultūros stoka.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2019 05 15, 16:21)
Suprantu.. Pripratot..
Papildyta:

O aš ir nerašiau, kad jūs žolę valgote  4u.gif

Vadinasi parašėte absoliučiai kvailą, į niekur nevedantį komentarą. Norėjote su kažkuo mane palyginti, kažką primesti, bet nesigavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 15, 17:26)
Vadinasi parašėte absoliučiai kvailą, į niekur nevedantį komentarą. Norėjote su kažkuo mane palyginti, kažką primesti, bet nesigavo smile.gif

Taip, parašiau absoliučiai kvailą komentarą, analogišką jūsiškiam - apie mano (ne)buvimą krikščione ir prievolę keikti pagonis. Tik dabar supratot?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2019 05 15, 16:30)
Taip, parašiau absoliučiai kvailą komentarą, analogišką jūsiškiam - apie mano (ne)buvimą krikščione ir prievolę keikti pagonis.  Tik dabar supratot?

tai dar ir neigsite, kad krikščionys to nedaro? biggrin.gif
Atsakyti

, taigi tiek keiki diplomuota psichologe, kuri siaip ir magistratura baigusi, jei neklystu, tiek saipaisi is jos, jos knygos tau niekines, nors realiai as galeciau jomis naudotis rasydama pvz bakalauro darba,

Kiek keikiu? Gal pacituok nors karta, kaip as ja keikiu? Ir kur apie jos knygas kalbu.

Buciau labai dekinga.  :4u:  

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 15, 17:34)
tai dar ir neigsite, kad krikščionys to nedaro? biggrin.gif

Iš tų, su kuriais bendrauju, nesu nieko panašaus girdėjusi. Net ir iš dvasininkų. Kaip tik, dabar akis užkliūna už raginimo būti tolerantiškais, neniekint kitų nei kitokių.
Atsakyti
Jums visoms su galvomis negerai, kad nezinia del kokiu nieeku kapojates.

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2019 05 15, 16:41)
Iš tų, su kuriais bendrauju, nesu nieko panašaus girdėjusi. Net ir iš dvasininkų. Kaip tik, dabar akis užkliūna už raginimo būti tolerantiškais, neniekint kitų nei kitokių.

O tai kaip jie Biblija neseka?
Tai ir sakau, tokie ten jau ir be krikščionys palikę. Juokingi smile.gif
Atsakyti