A, tai ten šiaip pasiplūdot, kultūros stoka tiesiog, o jau kai keiktumėtės, tai ,,pagonim'' apvadintumėt?
A, tai ten šiaip pasiplūdot, kultūros stoka tiesiog, o jau kai keiktumėtės, tai ,,pagonim'' apvadintumėt?
Ne, ji tiesiog, savo nelaimei, išsilavinusi.
nesakoma išSIgelbėk SAVE, reikia: išgelbėk save.
pagaliau supratau, jus be gramatikos ir stiliaus kaip ir nelabai ka daugiau ir suprantat...... ir visus tekstus per ta prizme ziurit, ar cia tiksliai pasakyta pagal esancias taisykles ar ne?
isivaizuoju pas jus ateina kokia drauge nori issipasakoti, lieja sirdi, o jus sita zodis sioje situaicjoje nevartotinas,....arba vyras supyke isskeikia, o jus bac i zodyna, ar ten zodziai yra, jei yra, nusiraminat, vadinais neiskeike
kazkaip pastebejau cia ne viena humanitare ir lingviste, bet visom kazkaip su teksto supratimu bedos, Jum uztektu surpasti viena, kad zmones kitaip ziuri i tesktus, kai bendrauja buitiskai. kiek bereikalingu cia diskusiju atkristu .....
Su kuo sveikinate?
kaip pasipludau? ka jus cia snekat? nei vieno keiksmazodzio nepavartojau, netikit, paklauskit Montekristos? avele tu baltoji ir pagonys ne joks ne keismazodis, man jau isaiskino ir jus kriepkites ir jums isaiskins, matot kaip mano akiratis cia pleciasi .
Kodėl gi, keikiuosi ir aš, tik jei sakau bliac, žinau, kad tai keiksmas ir nevaidinu, kad tai norminis žodis Kitaip tariant-kiekvienai auditorijai sava kalba
Su kuo sveikinate?
net is 2 sakiniu nesugebart paralele ir prasme isvesti
kad ne krikščionė, (nes tie visi privalo niekinti pagonis, antraip nebus gerbiami ir laikomi tikrais krikščionimis)
O jūsų nestebina, kad esate tokia nesuprantama daugumai?
kad čia panašiau į vilką ėriuko kailyje
Aaa.. Ir aš jus sveikinu Kad nesat arklys, nes arkliai valgo žolę, bet jūs dar ir forume rašote, tai su tuo.
O jūsų nestebina, kad esate tokia nesuprantama daugumai?
ne