Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

Nu tai ir gerai valio, kokios kam problemos? Tikekit kuom tik norit tiketi. Yra pvz teroriju, kad zeme is vis holograma.  Kas ka nori ta studijuoja, tuom tiki, tokius duomenis renkasi, o jum kas? Nusakysit, kas yra rimta studijuoti, o kas ne?

Kiekvienas gali tiketi kuo nori. Uztat, jei daliniesi savo saltiniais, kiti gali komentuoti. Tai nesistebek, kad tavo saltiniai nerimti atrodo. 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 14, 19:53)
Jus paminėjau todėl, kad nuolat SM manipuliuojate pagonybės ir politeizmo temomis. Individualus Jūsų tikėjimas man neįdomus visai.

Visa kita, manau, moterys Jums paaiškino.

kaip suprasti manipuliuoju? biggrin.gif kame? bigsmile.gif
Atsakyti

Kiekvienas gali tiketi kuo nori. Uztat, jei daliniesi savo saltiniais, kiti gali komentuoti. Tai nesistebek, kad tavo saltiniai nerimti atrodo. 

Nesistebiu ir nuo kada mano emocijos jums parupo?  :rolleyes: 

As aplamai labai retai kuom stebiuosi gyvenime. :mirksiukas: 

Man tik labai juokinga jusu tu  "saltiniu" sureiksminimas ir toks begalinis pasitikejimas moksliniais tyrimais, kurie, beja, kazkada ir teige, kad zeme plokscia... :lol: 

Atsakyti

Na turbut, jei nori idomios, aktualios informacijos, geriau jos ieskoti nusimanancio ir issilavinusio zmogaus straipsniuose. Nebutinai mokslininko. Svarbu, kad ta info nebutu kliedesiai.

Jei skaitai visiska brieda, tai tobuleti gali nebent nagrinejant, kodel ta info klaidinga. Bet tu gi rimtai priimi. 

O kas cia nustato, kas kliedesiai ir briedas, kuris yra nusimanantis, kuris ne, gal tu? Lietuvos diplomu,pvz. kaip suprantu tau neuztenka, tai pagal ka renkiesi, kuris yra nusimanantis ir kaip tada issilavinima nustatai?

Atsakyti

Jus paminėjau todėl, kad nuolat SM manipuliuojate pagonybės ir politeizmo temomis. Individualus Jūsų tikėjimas man neįdomus visai.

Visa kita, manau, moterys Jums paaiškino.

Dar karta: kaip jusu situ konkreciu tekstu zinojimas, risasi su tuo, ka zino Montevrte ir kuom ji tiki ir apie ka ji sneka????  Ar jus norite pasakyti, kad zinot VISUS rastus ir metrascius, KURIE SURISTI SU RELIGIJOMIS, kas nera krikscionybe ir kitos didziosiso religijos??? ka sita zinute is vis reiskia?

paštininkė, 14 Geg 2019 - 12:15, parašė:snapback.png

tai tame ir reikalas, kad aš tuos tekstus (konkrečiai: metraščius, kronikas) žinau. Baltų kultūrą ir tikėjimą rekonstruojantys tekstai (nors jie nėra vieninteliai šaltiniai) yra jokia paslaptis filologams. Todėl labai juokinga Jus skaityti. Jau Ašaka kitoj temoj Jums bandė tai paaiškinti. Nesupratot.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 14, 21:08)
O kas cia nustato, kas kliedesiai ir briedas, kuris yra nusimanantis, kuris ne, gal tu?

Daviau linka apie driezazmogius. AR gali paneigti ka ten raso?
Atsakyti

O kas cia nustato, kas kliedesiai ir briedas, kuris yra nusimanantis, kuris ne, gal tu? Lietuvos diplomu,pvz. kaip suprantu tau neuztenka, tai pagal ka renkiesi, kuris yra nusimanantis ir kaip tada issilavinima nustatai?

Blogai supranti. Gali ir Lietuvos diplomu uztekti. O gali ir trys aukstieji nepadeti. 

Bet tai kaip tu uzsivedei sita tema. Uzkabino? 

Atsakyti

tikrai taip wub.gif

IsSviesos, gaudyk smile.gif

Mazai emigrantu balsavo. Bent jau ne uz Skverneli.

As tik nesuprantu kur tie nebalsavusieji. Kiek visu klausiu, visi eina i rinkimus. O galu gale max 60% pilieciu pasirodo. Ar as cia kazkokiame burbule, ar jiems geda prisipazinti.

Atsakyti

Blogai supranti. Gali ir Lietuvos diplomu uztekti. O gali ir trys aukstieji nepadeti. 

Bet tai kaip tu uzsivedei sita tema. Uzkabino? 

kodel sia tema? pasiziurek kelis psl atgal as visom temom diskutuoju, kas zmonem tik idomu, esu labai jau flexible  :lol:

o man dabar idomu pasidare, kaip tu atskiri tuos issilavinusius ir nebriedus, pagal ka? ir kaip as blogai suprantu, jei parasiau 2 klausimus? taigi, prasau pasidalink, ta savo stebulinga metodologija, kuri neklsytanti , kuri atskiria kliedesius ir brieda nuo rimtos informacijos.  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 14, 21:45)
Mazai emigrantu balsavo. Bent jau ne uz Skverneli. As tik nesuprantu kur tie nebalsavusieji. Kiek visu klausiu, visi eina i rinkimus. O galu gale max 60% pilieciu pasirodo. Ar as cia kazkokiame burbule, ar jiems geda prisipazinti.

Panasiu paziuru zmones linke grupuotis. Pvz is mano pazistamu rato balsavusiu uz Simonyte didziule koncentracija.
Ir siaip paziurejau dazniausiai politines nuomones sutampa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 14 gegužės 2019 - 21:10

Daviau linka apie driezazmogius. AR gali paneigti ka ten raso?

o kodel tureciau neigti ? :blink:  cia to Issviesos klausk, ji zino kaip kliedesius , briedus atskirti nuo rimtos info. :D​ 

Atsakyti

o kodel tureciau neigti ? :blink:  cia to Issviesos klausk, ji zino kaip kliedesius , briedus atskirti nuo rimtos info. :D 

As niekur nesakiau, kad visada, visomis temomis sugebu atskirti. Kai kuriom - galiu. 

Skaityk letai. Tu ten rasei, jog norint studijuoti, galima ir paciai, be univero. As sakau, kad reikia tokiu atveju gebeti atrinkti saltinius.

Kokiu budu tu sugebejai surasti, kad as zinau universalia tiesa, kaip briedus atskirti? Visu tikrai nesugebeciau. Kai kuriems uztenka sveiko proto. Kitus galiu, nes zinau gerai apie ka kalba eina.

O siaip, cia laiko gaisimas. Tu viska savaip supranti, ka bepasakyciau, iskraipysi, po to tasysi per foruma, kad as visus Lt diplomus niekiniais laikau ar dar ka panasaus. 

Atsakyti