Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

Prajuokinot. Matote kokia as special :lol: Studijuoti galima tik universitetuose, o dar galima ir nuolat gyvenime.

Norint studijuoti nuolat gyvenime reikia tureti gebejima atsirinkti informacija. Pseudo-moksliniu straipsniu skaitymas ar Murauskienes tekstu FB nagrinejimas yra degradacija, o ne studijavimas. 

Atsakyti

Norint studijuoti nuolat gyvenime reikia tureti gebejima atsirinkti informacija. Pseudo-moksliniu straipsniu skaitymas ar Murauskienes tekstu FB nagrinejimas yra degradacija, o ne studijavimas. 

Cia tavo subjektyvi nuomone, tikiuosi tai bent supranti?

Nebutinai zmones sakydami tobuleti studijuoti turi omeny mokslininku straipsnius ir nebutinai tai veda i tobuluma.

Tu laisva gyventi, kaip tu supranti geriausiai, as pagal save ar ne?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 14, 19:03)
Cia tavo subjektyvi nuomone, tikiuosi tai bent supranti?</p><p>Nebutinai zmones sakydami tobuleti studijuoti turi omeny mokslininku straipsnius ir nebutinai tai veda i tobuluma.</p><p>Tu laisva gyventi, kaip tu supranti geriausiai, as pagal save ar ne?</p>

Tai ir rašytumėt sau, užsiimate savišvieta, tobulėjate, domitės ir niekam nekliūtų, nors ir murauskienė ar dar koks gyvenimo būdo ,,mokytojas''. O čia ,,studijuoti'' - natūralu, kad šis terminas siejasi su rimtu gilinimusi, iki kurio netempia šaltiniai, kuriais mojuojate..
Atsakyti

Tai ir rašytumėt sau, užsiimate savišvieta, tobulėjate, domitės ir niekam nekliūtų, nors ir murauskienė ar dar koks gyvenimo būdo ,,mokytojas''. O čia ,,studijuoti'' - natūralu, kad šis terminas siejasi su rimtu gilinimusi, iki kurio netempia šaltiniai, kuriais mojuojate..

Cia kad neprisikurtumet savu zodziu reiksmiu, as juos vartoju pagal bendraji supratima, nepagal jusu kaprizus.

Studijuoti žodžio reikšmė

studijúoti [lot. studere]:
1. mokytis aukštojoje mokykloje;
2. išsamiai gvildenti, kruopščiai tyrinėti kurį nors dalyką, mokslą, veikalą, reiškinį.

O ka jus zinote, ka as studijuoju???? :blink:

Siaip dabar pasiemiau kursa machine learning, cia jums kazkas labai jau nerimta? Cia tik vienas is dalyku, ka STUDIJUOJU.

Murauskiene siaip diplomuota psichologe, ko ji jum uzkliuvo? sakot Lietuvoje paruosiami labai prasti psichologai ir jais remtis negalima?  :unsure:

Kokiais as jums saltiniais mojuoju? kurie is ju nerimti?  :huh2:

Ir aplamai kas nustato, kas rimta ir kas ne? ar vel ne jusu subjektyvi nuomone? tuos saltinius, ka as studijuoju man yra rimti, jums gal ne ir atvirksciai. Ir vel susireiksminimas :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 gegužės 2019 - 17:49
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 14, 19:45)
<p>Cia kad neprisikurtumet savu zodziu reiksmiu, as juos vartoju pagal bendraji supratima, nepagal jusu kaprizus.</p>
<p> </p>
<p>Studijuoti žodžio reikšmė</p>
<p>studijúoti [lot. studere]:

1. mokytis aukštojoje mokykloje;

2. išsamiai gvildenti, kruopščiai tyrinėti kurį nors dalyką, mokslą, veikalą, reiškinį.</p>
<div> </div>
<div style="margin:0px;"> </div>
<p>O ka jus zinote, ka as studijuoju???? blink.gif</p>
<p>Siaip dabar pasiemiau kursa machine learning, cia jums kazkas labai jau nerimta? Cia tik vienas is dalyku, ka STUDIJUOJU.</p>
<p> </p>
<p>Murauskiene siaip diplomuota psichologe, ko ji jum uzkliuvo? sakot Lietuvoje paruosiami labai prasti psichologai ir jais remtis negalima?  unsure.gif</p>
<p> </p>
<p>Kokiais as jums saltiniais mojuoju? kurie is ju nerimti?  huh.gif</p>
<p> </p>
<p>Ir aplamai kas nustato, kas rimta ir kas ne? ar vel ne jusu subjektyvi nuomone? tuos saltinius, ka as studijuoju man yra rimti, jums gal ne ir atvirksciai. Ir vel susireiksminimas doh.gif</p>

tiek to smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 14 gegužės 2019 - 18:09

Cia tavo subjektyvi nuomone, tikiuosi tai bent supranti?

Nebutinai zmones sakydami tobuleti studijuoti turi omeny mokslininku straipsnius ir nebutinai tai veda i tobuluma.

Tu laisva gyventi, kaip tu supranti geriausiai, as pagal save ar ne?

Na turbut, jei nori idomios, aktualios informacijos, geriau jos ieskoti nusimanancio ir issilavinusio zmogaus straipsniuose. Nebutinai mokslininko. Svarbu, kad ta info nebutu kliedesiai.

Jei skaitai visiska brieda, tai tobuleti gali nebent nagrinejant, kodel ta info klaidinga. Bet tu gi rimtai priimi. 

Atsakyti

Ir aplamai kas nustato, kas rimta ir kas ne? ar vel ne jusu subjektyvi nuomone? tuos saltinius, ka as studijuoju man yra rimti, jums gal ne ir atvirksciai. Ir vel susireiksminimas :oh:

Man straipsnis teigiantis, kad zeme plokscia yra rimtas. Visiems, kurie priestaraus, pasakysiu, kad cia ju subjektyvi nuomone ir jie pernelyg susireiksmine.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 14, 19:19)
Man straipsnis teigiantis, kad zeme plokscia yra rimtas.

Ar zeme plokscia tai jau galima pasiziureti is kosmoso. Paprastai teigiamii yra dalykai, kurie sunkiai itikinami ir juos sunku patikrinti.
Sakysim vakar pas mane buvo nusileides laivas su ateiviais, is ten islipo tokie driezai su zmogaus galvomis, pakalbejom apie politika, jis sulipo atgal ir iskrido.
Nu ir kaip patikrinsi?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 14, 14:00)
sutinku, bet jūs čia riebiai nusišnekėjote apie mane ir baltų raštus. Neetiška ax.gif

Jus paminėjau todėl, kad nuolat SM manipuliuojate pagonybės ir politeizmo temomis. Individualus Jūsų tikėjimas man neįdomus visai.

Visa kita, manau, moterys Jums paaiškino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 gegužės 2019 - 18:54

Man straipsnis teigiantis, kad zeme plokscia yra rimtas. Visiems, kurie priestaraus, pasakysiu, kad cia ju subjektyvi nuomone ir jie pernelyg susireiksmine.  :D

Nu tai ir gerai valio, kokios kam problemos? Tikekit kuom tik norit tiketi. Yra pvz teroriju, kad zeme is vis holograma.  Kas ka nori ta studijuoja, tuom tiki, tokius duomenis renkasi, o jum kas? Nusakysit, kas yra rimta studijuoti, o kas ne?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 14, 19:35)
Ar zeme plokscia tai jau galima pasiziureti is kosmoso. Paprastai teigiamii yra dalykai, kurie sunkiai itikinami ir juos sunku patikrinti.
Sakysim vakar pas mane buvo nusileides laivas su ateiviais,  is ten islipo tokie driezai su zmogaus galvomis, pakalbejom apie politika, jis sulipo atgal ir iskrido.
Nu ir kaip patikrinsi?

Ka jie mano apie paskutinius musu rinkimus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 14, 19:56)
Yra pvz teroriju, kad zeme is vis holograma. 

Yra teorija, kad moterims reiketu atimti teise diskutuoti.
Ir si teorija turi kazkoki pagrinda, atsirado bendraujant su tam tikro mentaliteto moterimis
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 14, 20:04)
Ka jie mano apie paskutinius musu rinkimus? g.gif

Sake viskas gerai, abu kandidatai tarnauja reptiloidams

http://www.nso.lt/ufo/reptilians.htm
Atsakyti