Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

taip sakiau. Nesutinkat?

todėl, kad pagonys yra ne keiksmažodis, o skirtis.

Tai ji ir klausia, ko ja su baltu religija surisot?

Taip, buvo vartojamas, kaip keiksmazodis tais laikais, nusaktyti visus,kas ne kriskcionys, kaip dabar zmones naudoja pazeminanciai kaimietis ir dar blogiau....

kas per tamsta sugebejimai issivartineti :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 gegužės 2019 - 13:37
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 14, 14:08)
taip sakiau. Nesutinkat?

todėl, kad pagonys yra ne keiksmažodis, o skirtis.

sutinku, bet jūs čia riebiai nusišnekėjote apie mane ir baltų raštus. Neetiška ax.gif

bet pavartojamas ir ta negeraja forma, o tą iliustruoja įdėta nuoroda. Dar kas nors? dar priešgyniausite tame, kas akivaizdu? Argi tai ne vaikiška? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 14, 14:03)
nestebina dabar musu degradujanti svietimo sistema, su tokiom darbuotojom, as kaip suprantu pastininnke kokia destytoja, vadoveliu autore ... o tokio nesupratingumo zmogus doh.gif</p>

Mane tai stebina tos švietimo sistemos produktas jūsų asmenyje... Mamkose esu seniai, iš to, ką ir KAIP žmogus rašo, galima numanyti jo darbo/mokslo, interesų galų gale sritis. Na o jūs esate kažkoks žmogus - incognito.. Niekaip neįsivaizduoju, ką jūs galėjote studijuoti ir, o stebukle, kažkaip baigti..
Atsakyti

Mane tai stebina tos švietimo sistemos produktas jūsų asmenyje... Mamkose esu seniai, iš to, ką ir KAIP žmogus rašo, galima numanyti jo darbo/mokslo, interesų galų gale sritis. Na o jūs esate kažkoks žmogus - incognito.. Niekaip neįsivaizduoju, ką jūs galėjote studijuoti ir, o stebukle, kažkaip baigti..

Prajuokinot. Matote kokia as special :lol: Studijuoti galima tik universitetuose, o dar galima ir nuolat gyvenime.

Matomai reikia sugebeti tokius sakinius parasyti vietoj 2 zodziu, kad palei jus zmogus butu kazko vertas ar ne? :lol:

Ka man dabar daryti, kad neisivaizudojate  :bigsmile:  paskutinis mano diplomas vadinasi computer science  :mirksiukas:

Airijoje daug paparsciau, mokaisi, tai, ko reiks dirbant, Lietuvoje studijavau is vis 60 dalyku, kad gauti viena bakalaura :oh: tarp tu dalyku buvo ir lietuviu etnokultura, kurioje suzinojau pvz apie tai,kad pagonis buvo keiksmazodis ir daug idomiu kitu dalyku apei musu protevius.

Mums vienas destytojas megdavo kartoti, nu va sedesit kokioj kavinei su ismintingais zmonem ir jie paklaus.... , o tu nezinosi. Ir vietoj daugtaskiu gali buti bet kas, taigi, sviestis reikia paciam, nuolat ir visuose temose. :happy:​ 

p.s. As dar "produktas" tos tarybine svietimo sistemos, kaip manau ir jus, ir dauguma cia rasanciu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 gegužės 2019 - 14:27
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 14, 13:24)
tai dabar bandot išsisukti? biggrin.gif kaip dėsninga biggrin.gif
jei ne tik baltai buvo pagonys, tai ko mane prie baltų priklijavote? biggrin.gif
Papildyta:

paaiškinkite ko aš nesupratau, tik greitai greitai, nedinkite 4u.gif

na kaip mažam vaikui - žodis pagonys NĖRA keiksmažodis.
Atsakyti

na kaip mažam vaikui - žodis pagonys NĖRA keiksmažodis.

Yra, dabar aisku nera, jau dauguma pamirse tuos karus ir niekinima musu proteviu, bet tuo metu, kai dar nebuvo Lietuvoje krikscionybes, tai buvo, apie tai ir sneka, kodel mes turim naudoti svetimtauciu keiksmazodi apie musu protevius kalbedami?

Kaip pvz kai kurias moteris vaidina dabar kur**, tai noretumet, kad jusu proanukes taip save vadintu arba jus taip savo promociute vadintu, ai, ta kur** mociute, nes gal jau laikai butu pasikeite?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 gegužės 2019 - 14:51
[quote=lutuke123,2019 05 14, 16:26]
<p>Prajuokinot. Matote kokia as special lotuliukas.gif Studijuoti galima tik universitetuose, o dar galima ir nuolat gyvenime.</p>
<p>Matomai reikia sugebeti tokius sakinius parasyti vietoj 2 zodziu, kad palei jus zmogus butu kazko vertas ar ne? lotuliukas.gif</p>
<p>Ka man dabar daryti, kad neisivaizudojate  bigsmile.gif  paskutinis mano diplomas vadinasi <em>computer science</em>  mirksiukas.gif</p>
<p> </p>
Ne apie sakinių struktūrą, o apie turinį kalbu. Ypač kai žmogus leidžia sau replikuoti taip, kaip jūs žinutėje, skirtoje Paštininkei..
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 14, 15:49)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72432800" data-time="1557838072">
<div>
<p>na kaip mažam vaikui - žodis pagonys NĖRA keiksmažodis.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Yra, dabar aisku nera, jau dauguma pamirse tuos karus ir niekinima musu proteviu, bet tuo metu, kai dar nebuvo Lietuvoje krikscionybes, tai buvo, apie tai ir sneka, kodel mes turim naudoti svetimtauciu keiksmazodi apie musu protevius kalbedami?</p>
<p> </p>
<p>Kaip pvz kai kurias moteris vaidina dabar kur**, tai noretumet, kad jusu proanukes taip save vadintu arba jus taip savo promociute vadintu, ai, ta kur** mociute, nes gal jau laikai butu pasikeite?</p>

dar kąrtą aiškinu-žodis pagonys nėra keiksmažodis. Žodis judas taip pat nėra keiksmažodis. ir pan.
Atsakyti

dar kąrtą aiškinu-žodis pagonys nėra keiksmažodis. Žodis judas taip pat nėra keiksmažodis. ir pan.

cia apie save kalbi, tau nera? ar ka turi omenyje?

Atsakyti

Ne apie sakinių struktūrą, o apie turinį kalbu. Ypač kai žmogus leidžia sau replikuoti taip, kaip jūs žinutėje, skirtoje Paštininkei..

Tai jusu turinys gi buvo toks pat , manot, kai parasot, per aplink, tai jau kazkas graziau gaunasi, Jei kakiuka apkamsysi rozytem, jis vsi tiek bus kakiukas.  :mirksiukas: 

As nesislepiu po kaukem, ka galvoju, ta jum ir rasau, gerbiu pasnekova tol, kol jis elgiasi pagarbiai, kai riba perziangiama sakau tiesiai,kad ji perzengta. Kaip ir nemegstu pasikelimo, kitu zeminimo, patyciu, todel pradejusiem su manim taip bendrauti, bus atsakyta tuo paciu.

Sedi cia kelios susireiksmine poniutes, is Vilniaus jauciu neislendancios ir sneka visokius vejus.

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2019 05 14, 15:52)

Ir struktura. Mastantis, logiskas, aiskus zmogus nelieja nesibaigianciu trydu tam, ka galima pasakyti trim sakiniais.
Ka jau kalbeti apie nuolatini oponavima i pasnekovo protinius gebejimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 14 gegužės 2019 - 15:10

1.Ir struktura. Mastantis, logiskas, aiskus zmogus nelieja nesibaigianciu trydu tam, ka galima pasakyti trim sakiniais.
2.Ka jau kalbeti apie nuolatini oponavima i pasnekovo protinius gebejimus smile.gif

:hmm: 

kaip gerai zmonem, kurie nesugeba saves matyti arba ju veidrodziai iskrype :lol: 

Atsakyti