Mane tai stebina tos švietimo sistemos produktas jūsų asmenyje... Mamkose esu seniai, iš to, ką ir KAIP žmogus rašo, galima numanyti jo darbo/mokslo, interesų galų gale sritis. Na o jūs esate kažkoks žmogus - incognito.. Niekaip neįsivaizduoju, ką jūs galėjote studijuoti ir, o stebukle, kažkaip baigti..
Prajuokinot. Matote kokia as special Studijuoti galima tik universitetuose, o dar galima ir nuolat gyvenime.
Matomai reikia sugebeti tokius sakinius parasyti vietoj 2 zodziu, kad palei jus zmogus butu kazko vertas ar ne?
Ka man dabar daryti, kad neisivaizudojate paskutinis mano diplomas vadinasi computer science
Airijoje daug paparsciau, mokaisi, tai, ko reiks dirbant, Lietuvoje studijavau is vis 60 dalyku, kad gauti viena bakalaura tarp tu dalyku buvo ir lietuviu etnokultura, kurioje suzinojau pvz apie tai,kad pagonis buvo keiksmazodis ir daug idomiu kitu dalyku apei musu protevius.
Mums vienas destytojas megdavo kartoti, nu va sedesit kokioj kavinei su ismintingais zmonem ir jie paklaus.... , o tu nezinosi. Ir vietoj daugtaskiu gali buti bet kas, taigi, sviestis reikia paciam, nuolat ir visuose temose.
p.s. As dar "produktas" tos tarybine svietimo sistemos, kaip manau ir jus, ir dauguma cia rasanciu.