Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

Aš esu Lietuva smile.gifIr mano kaimynas yra Lietuva. Ir mano vaikai yra Lietuva smile.gifIr tie, kurie iškėlė į antrą turą protingus, patikimus kandidatus taip pat yra lIETUVA. IR MES DŽIŪGAUJAM smile.gif
Papildyta:
TIER, KURIE URA, BALSAVO UŽ PUTEIKIUS SVERNUS, ARBA IŠVIS NEBALSAVO smile.gif
Papildyta:
wtf? biggrin.gif

:lol: tau reikejo uz Juozaiti balsuoti: As esu Lietuva :lol: 

Atsakyti

nuoroda visai ne į temą. Jūs man, prašyčiau, konkrečiai archyvinę nuorodą į šį Jūsų teiginį: "senoves baltu rinkimai i valdzia buvo daug samoningesni ir prasmingesni" ax.gif

O klausimus (su nuorodų reikalavimu) aš Jums "užvedinėsiu" ta tema tokius, kokių nė nesapnavot. Pažadu mirksiukas.gifPati prisiprašėt.

kokia jus visdelto nesupratinga. Cia mano isvada, pasidomejus, kaip jie gyvenp : Prie ko cia archyvai is vis??? Lietuviai neturejo archyvu, nei rasto.

Uzvesdinekit, o man kas? tik savo bukuma parodysit.

Jus siek tiek ant zemes nusileiskit, nes sprogsit, kaip tas baravykas salia azuolo :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 gegužės 2019 - 12:01

vaikeli mielas, jie nėra slapti, tik jūs nemokate susirasti biggrin.gif4u.gif

nestebina dabar musu degradujanti svietimo sistema, su tokiom darbuotojom, as kaip suprantu pastininnke kokia destytoja, vadoveliu autore ... o tokio nesupratingumo zmogus :oh:

Atsakyti

O tai baltai ne pagonys buvo? bigsmile.gifbiggrin.gifAr jūs ne apie pagonybę ir politeizmą nuolat SM blefuojat?

jus net to nezinot, kad pagonys yra keiksmazodis, ir kad taip buvo vadinami visi , kas ne kriskcionys, is kur jus istrauket ,kad Monteverte praktikuoja musu baltu senoves religija?

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 14, 12:56)
O tai baltai ne pagonys buvo?  bigsmile.gif biggrin.gif Ar jūs ne apie pagonybę ir politeizmą nuolat SM blefuojat?

o tai jie vieninteliai? biggrin.gif
kiek iš istorijos turėjote? vai vai, graudu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 14, 12:00)
Prie ko cia archyvai is vis??? Lietuviai neturejo archyvu, nei rasto.</p>

supratau biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 14, 12:03)
o tokio nesupratingumo zmogus doh.gif</p>

o vat čia tai teisybę parašėt! Nuoširdžiai nesuprantu tokių žmonių, kaip jūs su Monteverte!

QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 14, 12:06)
jus net to nezinot, kad pagonys yra keiksmazodis, ir kad taip buvo vadinami visi , kas ne kriskcionys

blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 gegužės 2019 - 12:13
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 14, 13:12)

o vat čia tai teisybę parašėt! Nuoširdžiai nesuprantu tokių žmonių, kaip jūs su Monteverte!

baisu. Su kiek kalbu - visi mane supranta. Niekas nėra man pasakęs, kad nesupranta manęs smile.gif

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 14, 13:12)

Ir šito nežinot? blink.gif
pliam... kritot kritot, kur tas plintusas? smile.gif 4u.gif

„Pagonybė“ ir „pagonys“
yra sąvokos kilusios iš lotyniško žodžio paganus – kaimietis, piemuo, Romos imperijos laikais turėjusio žmogaus atsilikimo, neišsilavinimo, tamsumo prasmę.
Šias sąvokas paprastai vartoja iš judaizmo kilusių vieno dievo religijų atstovai įvardinti tikėjimams, nepriklausantiems pagrindinėms pasaulio religijoms bei juos išpažįstantiems žmonėms. Krikščionys kartais „pagonimis“ vadina visus ne savo religijos atstovus ar politeistus.

http://www.lietuviai...-ir-pagonys.php
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 14, 12:12)
o tai jie vieninteliai? biggrin.gif
kiek iš istorijos turėjote? vai vai, graudu 4u.gif

kas vieninteliai? baltai kaip pagonys? Be abejo, kad ne. Kur taip rašiau? Pagonybė, politeizmas yra platus reiškinys, be abejo, apimantis ne tik baltus, bet ir juos. Ir kas čia tokio ketvirtokui nežinomo?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 14, 12:16)
baisu. Su kiek kalbu - visi mane supranta. Niekas nėra man pasakęs, kad nesupranta manęs smile.gif

Papildyta:

Ir šito nežinot? blink.gif
pliam... kritot kritot, kur tas plintusas? smile.gif  4u.gif

„Pagonybė“ ir „pagonys“
yra sąvokos kilusios iš lotyniško žodžio paganus – kaimietis, piemuo, Romos imperijos laikais turėjusio žmogaus atsilikimo, neišsilavinimo, tamsumo prasmę.
Šias sąvokas paprastai vartoja iš judaizmo kilusių vieno dievo religijų atstovai įvardinti tikėjimams, nepriklausantiems pagrindinėms pasaulio religijoms bei juos išpažįstantiems žmonėms. Krikščionys kartais „pagonimis“ vadina visus ne savo religijos atstovus ar politeistus.

http://www.lietuviai...-ir-pagonys.php

ar jūs bent pati supratot, ką pacitavot. Va, kur problema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 gegužės 2019 - 12:20
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 14, 13:20)
kas vieninteliai? baltai kaip pagonys? Be abejo, kad ne. Kur taip rašiau? Pagonybė, politeizmas yra platus reiškinys, be abejo, apimantis ne tik baltus, bet ir juos. Ir kas čia tokio ketvirtokui nežinomo?
Papildyta:

tai dabar bandot išsisukti? biggrin.gif kaip dėsninga biggrin.gif
jei ne tik baltai buvo pagonys, tai ko mane prie baltų priklijavote? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 14, 13:20)

paaiškinkite ko aš nesupratau, tik greitai greitai, nedinkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 14, 12:16)

taip, SM forume tai ypač matosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 14, 12:24)
tai dabar bandot išsisukti? biggrin.gif kaip dėsninga biggrin.gif
jei ne tik baltai buvo pagonys, tai ko mane prie baltų priklijavote? biggrin.gif
Papildyta:

paaiškinkite ko aš nesupratau, tik greitai greitai, nedinkite 4u.gif

1. Todėl, kad Jūs nuolat apie pagonybę SM blefuojat.

2. Pati pagalvokit. Kelis kartus tekstą perskaitykit ir pagalvokit. Manau, suprasit.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 14, 13:28)
taip, SM forume tai ypač matosi biggrin.gif
Papildyta:

1. Todėl, kad Jūs nuolat apie pagonybę SM blefuojat.

2. Pati pagalvokit. Kelis kartus tekstą perskaitykit ir pagalvokit. Manau, suprasit.

betgi sakėt, kad ne tik baltai pagonys biggrin.gif

nesugalvoju, paaiškinkite. O gal nebegalite, kai su nuoroda pabaksnota? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 14, 12:50)
betgi sakėt, kad ne tik baltai pagonys biggrin.gif

nesugalvoju, paaiškinkite. O gal nebegalite, kai su nuoroda pabaksnota? smile.gif

taip sakiau. Nesutinkat?

todėl, kad pagonys yra ne keiksmažodis, o skirtis.
Atsakyti