Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(mjforever @ 2019 05 13, 07:34)
<p>Oi, kokie rinkimai į geri, viskas kaip norėjau, vakar ir euroviziją Lietuva būtų laimėjusi, taip sėkmingai ėjo korta ir mano lūkesčiai. Dar yra  linksma stebėti karbauskio konvulsijas. </p>

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif jau kokios geros zinios ir pat ryto yahoo.gif

Sveikinimai 4u.gif yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2019 05 12, 22:52)
Karbauskis viena ranka aiškina kad gal atsistatydins. O kita jau organizuoja pakartotinį  referendumą dėl dvigubos pilietybės, su pamažintu reikalavimu dalyvių skaićiui. Niekur jis neatsistatydins, įsikibęs bus ir dantim ir nagais iki paskutines minutės.

labai laukiu valstieciu atsistatydinimo. nors jie, kaip zodzio zmones, gali ir persigalvoti biggrin.gif
Atsakyti
Tai bent smaguma !

Janutienei kad žiebta kakton. Dėl atsistatydinimo ir žodžio žmogaus, nepamirškit kad tas žodis "rytoj".

Du dešinieji finiše. Nerealu ! Emigrantai parodė klasę, lenkiu galvą prieš Jus. Ant sąžinės neturiu akmens, nes referendume dėl pilietybės dalyvavau ir buvau už. Apsisprendžiau paskutinę akimirką, kai tušinukas jau buvo rankoje. Iki tol dvejojau ir mėčiausi. Dar taip man nėr buvę.
Dėl Seimo narių mažinimo, rinkėjams pagarba. Konstitucija saugi, nekaitalios jos kiekvienas buratinas.
Fantastika su kolegom. Dauguma išsišiepę.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 05 13, 08:45)
Ant sąžinės neturiu akmens, nes referendume dėl pilietybės dalyvavau ir buvau už. Apsisprendžiau paskutinę akimirką, kai tušinukas jau  buvo rankoje. Iki tol dvejojau ir mėčiausi. Dar taip man nėr buvę.

biggrin.gif
lygiai taip pat ir as. stovejau ir galvojau: imt, neimt bilietuko. paemiau. paskui budelei irgi dvejojau, bet uzdejau ties UZ.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 05 13, 08:55)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif jau kokios geros zinios ir pat ryto yahoo.gif

Sveikinimai  4u.gif  yahoo.gif
Papildyta:

labai laukiu valstieciu atsistatydinimo. nors jie, kaip zodzio zmones, gali ir persigalvoti  biggrin.gif

Sveikinimai visiems sveiko proto žmonėms. Ir ačiū kad atėjot lithuania.gif
Atsakyti
Rezultatai puikūs..

Aš tai susigluminus, vakar su nuosavais tėveliais smarkiai balsavimus aptarinėjom, atrodo, protingi žmonės, bet subalsavo ir argumentacija kaip mūsų Lutukės... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2019 05 13, 09:14)
Rezultatai puikūs..

Aš tai susigluminus, vakar su nuosavais tėveliais smarkiai balsavimus aptarinėjom, atrodo, protingi žmonės, bet subalsavo ir argumentacija kaip mūsų Lutukės...  blink.gif

na, dar turit laiko argumentuotai pakeisti ju nuomone. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 05 13, 10:57)
na, dar turit laiko argumentuotai pakeisti ju nuomone.  4u.gif

Man viena babytė (ne giminė, tik šiaip pažįstama) pareiškė, kad mano mama grabe iš skausmo vartosi, kad aš už Šimonytę nubalsavau unsure.gif . Atsakiau jai, kad mama irgi būtų už ją. Tai pasukiojo pirštą ties smilkiniu rolleyes.gif . Nepakeisi senų žmonių įsitikinimo, nurėžė jiems pensijas ir amen. Sakau, tai kur ji tas pensijas, ar sau įkišenę, susidėjo? Kokia jai nauda iš to, klausiu. Na bet nepaakeisi jų nuomonės, kai "vilties prezidentai" kitaip šneka...
Atsakyti
Mano tėtis irgi už Skvernelį balsavo, dar neskambinau jam, įdomu ką pasakys ir už ką balsuos.
Neišsimiegojus atėjau darban-žiūrėjom iki pat galo Lrt ir Laisvės TV pakaitom, ech, kaip geri rezultatai!!
Kažkaip buvo momentas, kai dar Skvernelis pirmavo, bet politologai komentavo, jog balsai pirmiau eina iš kaimiškų apygardų ir čia Skvernelis turėjo rinkti gerokai daugiau balsų negu renka šiuo metu, tad kai pradės eiti balsai iš miestų, viskas pasikeis. Ir pirmas reportažas tuo metu iš Skvernelio štabo-veidas liūdnas buvo ir daugiau pasakė tai negu norėjo ir bandė žodžiais.
Karbauskis atrodė visai paklaikęs iš nervų kažkuriam Lrt rinkimų laidos reportaže-klausimas apie referendumus neįvykusius kaltino konservatorius.
Atsakyti

Jeigu kas uzmatys straipsni apie emograntu balsavimo rezultatus, ikelkit prasau.

Aciu toms, kurios balsavo uz pilietybe. As visai dziaugiuosi, kad neuzteko balsu laimeti, bet buvo pakankamai uz parodyti, jog tai visiems svarbus klausimas. Laimejus butu prasidejes balaganas del papildomu istatymu, kariuomenes ir t.t. As tiesa pasakius abejoju, ar siitas seimas butu pajegus susidoroti su uzduotimi. Tikiuosi, kad po sito visi klausimai atsakyti ir kazkoks sprendimas priimtas. Kada veliau. :) 

Toms, kurios nepaeme biuletenio irgi aciu. Visoms likusioms, geros dienos, vistiek jus irgi myliu.  :D

Labai dziaugiuosi del Simonytes, tik bijau, kad antrame ture Nauseda susirinks visu kitu kandidatu balsus. Gaila. :)

Atsakyti
Nerealu, nerealu, nerealu, fantastika, ačiū dievui ir visiems mums smile.gif Dabar bet kokiu atveju nebus baisu ir gėda. Och, nesitikėjau, kad SS bus už borto, ten jam ir vieta smile.gif
Atsakyti
kaip užkniso tas pajacas Skvernelis, įsikandęs dabar vienintelį sakinį-tai vyriausybės darbo įvertinimas, visuomenė nenorėjo mažų mokesčių ir didesnių pinigų tėvams, tai lieka atsistatydinti   angel_not.gif atrodo, kad į seimo rinkimus plėšėsi tik dėl valdžios karbauskiui
Atsakyti

Jei SS atsistatydins nekreipdamas i karbauskio prasymus likt, bus bent kiek respect'o jam. Galetu visi eit lauk.
Atsakyti