Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 10, 15:11)
nu ir vel jus dristast i akis sitaip meluoti?? jau pirmai apvaret mus su Monteverte, del ano Simonytes pasisakymo

Na, tai pacituokit, kur konkrečiai tame eilėraštyje yra frazė "budulių tauta", "koldūnų tauta", apie kurias čia verkėt. Jūs nesuvokiat tekstų ir jų prasmės, va, kur problema. Todėl nesitikėkit, kad aš tylėsiu, kai Jūs nesąmones rašysit. Ir ne tik aš.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 10 gegužės 2019 - 15:18
QUOTE(Auda @ 2019 05 10, 15:33)
Teisingai. Konservatoriai bet kokiomis priemonėm stengiasi Šimonytę prakišti.</p>

Teisingai. Aš liberalė, bet irgi bet kokiomis priemonėmis stengiuosi Šimonytę prakišti. Kas tame yra negerai?
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 05 10, 13:33)
Teisingai. Konservatoriai bet kokiomis priemonėm stengiasi Šimonytę prakišti.</p>

Konsevatoriai nekėlė savo kandidato, o remia Šimonytę. Šimonytė būdama nepartinė konkuravo su partiniu Ušacku ir pastarasis pralaimėjęs vidinius rinkimus, beje galėjo tame dalyvauti ir visuomenė, garbingai atsitraukė, garbingai pripažino Šimonytės pranašumą ir dabar ją remia savo pasisakymais. Garbingai atsitraukė ir Ž.Pavilionis, kitas buvęs kandidagu į kandidatus prezidentauti, dabar irgi aktyviai remiantis Šimonytės kandidatūrą. Partija pasielgė demokratiškai ir šiuolaikiškai, tokiu veikimu šviesmečiais pažengusi pirmyn, jei palygintume su kokiais paksistais ar darbiečiais.
Konservatoriai nei vienu euru neparėmė Šimonytės. Ji veikia savarankiškai, rinkimų kampaniją vykdo išimtinai savanoriai.
Konservatorių partija neturi juodos buhalterijos, teistumo. Tai kad palaiko konservatoriai Šimonytę, yra tik privalumas.

O dabar pakalbėkim apue kitą kandidatą. Buvusį Pakso partijoje, nuo Pakso partijos anoje kadencijoje buvusį ministru. Jo ministravimo metu banditas atėmė iš policininkų ginklą ir tąsėsi su tuo ginklu po miestą. Kai Graužinienė, būdama pareigomis už jį daug viršesnė pareikalavo paaiškinimo jai kaip Seimo pirmininkei ir informacijos visuomenei, Skvernelis su savo chamiškumu ją iškoneveikė ir taip pradėjo savo karjerą. Daugelį tas chamiškumas vežė, nes Graužinienės nemėgo visi. Ir chamiškai elgtis su Graužiniene buvo saugu, tas pats kas gulintį spardyti, aiškiai atgal negausi.
Atėjęs valdžion Skvernelis iškilmingai prisiekė su teistais nepalaikysiąs santykių. O ką matome dabar. Jis paprašė teistos DP paramos. Joje tebėra ta pati Graužinienė. Jai vadovauja Uspaskich. Partija teista dėl juodosios buhalterijos, tai yra dėl jruvinų pinigų, nes iš rosiejos kitokių nebūna. Skvernelis gavo Druskininkų mero Malinausko paramą, teismai Malinausko vyksta dabar. Ir kalbame apie žmogų, atėjusį iš jėgos struktūros, nenusišalinusį nuo premjero pareigų rinkiminiame periode, specialiai rodantį namo mažą vertę, kad nemokėti mokesćių valstybei. Gavusj valstiečių 300 000 eurų paramą rinkimams. Besinaudojantįį kortežu su švyturėliais kai keliauja rinkiminės kampanijos dėl prezidentavimo, o ne premjero reikalais, nesibodintį Janutienės rekomendacijų. Jis taip elgiadi dabsr. Tai kaip jis elgsis, jei gaus dar daugiau valdžios. Ir dar nemokantis kalbėti angliškai, prancūziškai ar ispaniškai. Na kaip nors, kad būtų galimybė paskaityti kas pasaulyje dedasi. Jam visos durys užsidariusios, visi slenksčiai per aukšti. Chamiškumu gali tik lipti per galvas, bet toli stabiliai eiti yra neįmanoma.

Taigi.
Atsakyti

vartotojo įkelta nuotrauka

ne, jis ne klaaaninis biggrin.gif jis asocialinis
Atsakyti
Koks skirtumas uz ka balsuosit. Vis tiek ateities nera.

https://www.delfi.lt...s.d?id=81116167
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 10, 19:31)

biggrin.gif nu tai ko dar gyveni, kolumbietis pabėgo, o taip kaip nieko nebuvę
Atsakyti

:lol: nu kad nors kas naujo butu ...

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 10, 18:33)
biggrin.gif  nu tai ko dar gyveni, kolumbietis pabėgo, o taip kaip nieko nebuvę

Viena diena patii gali atsisesti i kalejima. Ten kur nezino ka paleidzia, (arba zino uz tam tikra suma), tai gali ir pasodinti be priezasties (arba uz tam tikra suma)
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 10, 20:11)
Viena diena patii gali atsisesti i kalejima. Ten kur nezino ka paleidzia, (arba zino uz tam tikra suma), tai gali ir pasodinti be priezasties (arba uz tam tikra suma)

tai ir sakau, nusišaunam dabar visi , ar atšaukiam rinkimus, arba bent jau balsuojam, kad išgelbėti tame nuo lietuviškos nelaimės-pilietybės. Nes viskas, kas blogai visatoje atsitinka, atsitinka tik Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 10, 19:18)
tai ir sakau, nusišaunam dabar visi , ar atšaukiam rinkimus, arba bent jau balsuojam, kad  išgelbėti tame nuo lietuviškos nelaimės-pilietybės. Nes viskas, kas blogai visatoje atsitinka, atsitinka tik Lietuvoje.

Kam atsaukti rinkimus? Man jie netrukdo, tegu balsuoja kas nori uz ka nori. Man totaliai nusispjaut.
Kad ir tegu isrenka koki Janukoviciu, kaip Ukrainieciai buvo padare. Vis tiek jokios vilties ner.
Va tiesia 40 km autostrados uz 7.5 milijono euru KILOMETRAS.
Ir zada tiesti ja dar keturis metus.

Idomiausia, kad autostrada ten nereikalinga. Lenkijoje iki Varsuvos bus tik greitkelis
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 10, 20:40)
Kam atsaukti rinkimus? Man jie netrukdo, tegu balsuoja kas nori uz ka nori. Man totaliai nusispjaut.
Kad ir tegu isrenka koki Janukoviciu, kaip Ukrainieciai buvo padare. Vis tiek jokios vilties ner.
Va tiesia 40 km autostrados uz 7.5 milijono euru KILOMETRAS.
Ir zada tiesti ja dar keturis metus.

Idomiausia, kad autostrada ten nereikalinga. Lenkijoje iki Varsuvos bus tik greitkelis

nu tada tikrai neturi šansų tu išlikti, tiek reikalų inkšti, visi draugai, net forumiečiai išsibėgios nuo tavęs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 10, 18:40)
Man totaliai nusispjaut.
Vis tiek jokios vilties ner.

Ar reik salės pagalbos ?
Atsakyti