Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(Maja Di @ 2019 05 09, 18:14)
Persiprašau, gal ne taip nugirdau, nelabai susikaupus tą dainušką klausiau, bet esmės tai nekeičia. Bet "neaiškiam parade" tai buvo žodžiai. Paradas, kuriame renkasi dundukai, norintys mušti vaikus normalus, o eitynės už lygybę jam neaiškus paradas. Standartai daugiau nei dvigubi.

man taip pat pasigirdo "protą praradę", bet tegul būna "pamiršę žmogiškąjį pradą" (matyt, geriau artikuliuojančių dainininkų neatsirado tokias dainuškas dainuot) - esmės tai visiškai nekeičia. Savo posto neatšaukiu, viskas galioja. Net galimybė už tai kreiptis į teismą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 09 gegužės 2019 - 19:20
Protmūšis kandidatams į prezidentus: kuris žinių apie Lietuvą patikrinime pasirodė geriausiai?

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1141220?copied

protų mūšį laimėjo
vartotojo įkelta nuotrauka

kvailiausi Pu Pu

( Mindaugas kvailesnis, nes istorikas su aukštuoju)

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 05 09, 18:25)
~1,3 mln, kad butų laikoma jog referendumas įvyko
~800 tukst.  iš jų “taip”.

Vargu ar pavyks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 09, 16:35)

Kuo čia dėti buvęs "Respublikos" redaktorius ir tuomečiai žurnalistai?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 05 09, 19:36)

Ar tikitės kad Montevertė supras klausimą? Garantuoju, kad ne
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 05 09, 19:36)

Geras klausimas biggrin.gif

QUOTE(mementoo @ 2019 05 09, 19:49)
Ar tikitės kad Montevertė supras klausimą? Garantuoju, kad ne

Jos abi jo neįkąs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 09, 18:38)
Bet tame klipe vaizdai tai iš 2016 metų eitynių "Už lygybę". O tose eitynėse dalyvavo ne tik homoseksualūs, bet ir heteroseksalūs Lietuvos piliečiai - žmogaus teisių gynimo organizacijų atstovai, žmonės, kurie pasisako prieš bet kokį smurtą šeimoje ir visuomenėje, taip pat tautinių mažumų atstovai, akademinis jaunimas, kūrybinės organizacijos ir t.t.  Jei gerai pamenu, žygiavo ir kai kurių ambasadų žmonės.Tai visi jie, anot kandidato į prezidentus M. Puidoko, yra "nepilno proto", nes žygiuoja jam "neaiškiam parade"? blink.gif Sakyčiau, stiprus agitacinis klipas žmogaus, siekiančio prezidento posto - šitaip paniekinti Lietuvos piliečius. Ir ne epitetais, o beveik diagnozę nustatant: "nepilno proto"... Norint, gi į teismą už tai galima kreiptis. Tik kad niekas į tokį kandidatą dėmesio nekreipia. Ir teisingai daro.

Bet jūs galite pagalvoti ką realiai Šimonytė galvoja apie Lietuvos piliečius? Jūs tik padėliokit. Jei ji ant kolegų šitaip varo, kurie visi daugmaž išsilavinę, tai ka ji apie kokią vietinio kaimo Jadzytę mąsto? O ji juk turėjtų būti žmonių prezidentė.
Ar tik nebus ji baisus žmogus, Šėtonytė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 09, 21:24)
Protmūšis kandidatams į prezidentus: kuris žinių apie Lietuvą patikrinime pasirodė geriausiai?

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1141220?copied

protų mūšį laimėjo
kvailiausi Pu Pu
( Mindaugas kvailesnis, nes istorikas su aukštuoju)

Aik tu blink.gif , negi nežinai, kad viskas surežisuota, vienai kandidatei klausimai pasakyti, kad galėtų pasiruošt (neatsakė į visus, nes žmonės būtų supratę, kad iš anksto pasiruošė), o puponautus specialiai sudirbo. Klanas gi.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 05 09, 20:36)

tuo ir dėti, kad gavo tokį epitetą iš didžio dėdulės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 09, 20:00)
Bet jūs galite pagalvoti ką realiai Šimonytė galvoja apie Lietuvos piliečius? Jūs tik padėliokit. Jei ji ant kolegų šitaip varo, kurie visi daugmaž išsilavinę, tai ka ji apie kokią vietinio kaimo Jadzytę mąsto? O ji juk turėjtų būti žmonių prezidentė.
Ar tik nebus ji baisus žmogus, Šėtonytė? unsure.gif

Jūs čia rimtai? blink.gif Jūs, taip kovojanti prieš korupciją, nesupratote ne Šimonytės sukurtų, bet jos, mano nuomone, tame tekste tikslingai pavartotų epitetų savo kolegoms? blink.gif Tiesa sakant, tą ir reikėjo įrodyti: esmės Jūs nesuprantate. Todėl nuo šiol visi Jūsų pasisakymai prieš korupcija yra niekiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 09, 21:07)
Jūs čia rimtai? blink.gif Jūs, taip kovojanti prieš korupciją, nesupratote ne Šimonytės sukurtų, bet jos, mano nuomone, tame tekste tikslingai pavartotų epitetų savo kolegoms? blink.gif Tiesa sakant, tą ir reikėjo įrodyti: esmės Jūs nesuprantate. Todėl nuo šiol visi Jūsų pasisakymai prieš korupcija yra niekiniai smile.gif

Aš žinau tik vieną. Aš tą, kuris jums patiks, jūs kryžium gulsite, kad ir kas, o tą, kuris jums nepatiks mirties bausme nuteistumėt, o po to rypautumėte už laisves ir demokratijas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 09, 20:09)
Aš žinau tik vieną. Aš tą, kuris jums patiks, jūs kryžium gulsite, kad ir kas, o tą, kuris jums nepatiks mirties bausme nuteistumėt, o po to rypautumėte už laisves ir demokratijas biggrin.gif  4u.gif

Ne. Ir vėl pro šalį...
Atsakyti