QUOTE(mjforever @ 2019 05 07, 23:11)
Aš maciau gėjų vėliavas. Ar jis pasisako už netradicinę orientaciją? Tiesa, ziurejau be garso (gal ten viska paaiskina)
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 08, 07:59)
Aš maciau gėjų vėliavas. Ar jis pasisako už netradicinę orientaciją? Tiesa, ziurejau be garso (gal ten viska paaiskina)
Sako "protą praradę-žygiuoja neaiškiam parade" . Man tai taip norėtus ištaisyti, ir vietoj "Už teisybę" parašyti "Už teisibe". Klipukas silpnapročiams.
QUOTE(Maja Di @ 2019 05 08, 07:22)
Sako "protą praradę-žygiuoja neaiškiam parade" . Man tai taip norėtus ištaisyti, ir vietoj "Už teisybę" parašyti "Už teisibe". Klipukas silpnapročiams.
Aaa, viskas aisku tada, kitaip ir negalejo buti
Maciau, vienas fb draugas ji seka, maloniai nustebino, kad tik vienas siaip daug kas skelbiasi, ir visi uz Simonyte. Bet pas mane tokiu ubuntiniu draugu ir nera...
QUOTE(cambala @ 2019 05 07, 23:36)
O ko nieks neturit argumentu pries p. G. Nauseda?
Rašiau. Pačioje pradžioje atrodė daugiau tinkamas nei netinkamas. Dabar atvirkščiai.
Nesiorientuoja politikoje. Darbas vien privačiame sektoriuje, be patirties valstybės tarnyboje. Laimėjęs turės daug mokytis, bus daug klaidų. Kam to mums reikia ?
Neturi aiškios nuomonės daugelyje diskutuotų temų, stengiaisi atsakyti taip, kaip kad rinkėjas norėtų girdėti. Populistiškas neatsakingas pažadų dalinimas.
Seku pasisakymus. Jis turi rinkimų štabe patarėjų, žinančių kaip formuoti visuomenės nuomonę. Bet kai pasisako pats, spontaniškai kyla visokių kliauzų. Tokios kliauzos prezidentui ir valstybei darytų gėdą.
Pats savo pavyzdžiu, su namu, ir nemokamais mokesčiais valstybei, jį sugretina su Skverneliu. Daug kalbų kitiems, o pats jau kaip jam geriau.
Taigi Andriukaitis mano akyse stipriai lenkia Nausėdą.
Nelaikas mokytis patekus į tarnybą. Reiks dirbti.
QUOTE(cambala @ 2019 05 07, 22:57)
Bet Skvernelis laiku savo pazadus " prastume"..
Savaitgali buvau Birzuose laidotuvese, tai visos babules buvo uz Skvwrneli. Nes jis " prie zemes" Kaimu basuotojai turi " vedli"
Savaitgali buvau Birzuose laidotuvese, tai visos babules buvo uz Skvwrneli. Nes jis " prie zemes" Kaimu basuotojai turi " vedli"
Ir baisiausia, kad šie žmonės nemato
Premjero arogancijos, niekinančio požiūrio į žmones,
o svarbiausia melo
paprasčiausiai žmonės visiškai nesidomi,
o dar viskie gąsdinimai iš partijos vado pusės
ir senukai išsigandę, kad negaus pensuijų
ir balsuos už Premjerą
tai labiau baimės balsai bus
Va va, man irgi tas užkliuvo-tikrai daaaug jaunų žmonių, smagu!
Apie Nausėdą ir Andriukaitį Memento taikliai gana parašė. Bet vis tik vis tik-labai tikiuosi, kad Nausėda išeis į antrą turą (Andriukaičiui tokių šansų niekas neduoda).
Apie Nausėdą ir Andriukaitį Memento taikliai gana parašė. Bet vis tik vis tik-labai tikiuosi, kad Nausėda išeis į antrą turą (Andriukaičiui tokių šansų niekas neduoda).
QUOTE(cambala @ 2019 05 08, 07:49)
Bet Skvernelis laiku savo pazadus " prastume"..
Savaitgali buvau Birzuose laidotuvese, tai visos babules buvo uz Skvwrneli. Nes jis " prie zemes"
Kaimu basuotojai turi " vedli". Baisu tai, kad kaimo jaunimas tiesiog nebalsuos. Gaus babulyciu/ dieduciu balsus.
Bandei perkalbeti ar beviltiska?
As nesuprantu zmoniu mastymo. Toks jausmas, kad ateis Skvernelis, pamojuos burtu lazdele, istrauks pinigu is oro ir didins pensijas. Jau net nekalbu apie tai, kad cia net ne prezidento darbas. Norint didinti ismokas, reikia gauti daugiau pajamu.
Karbauskis pripažino: siūlė iš rinkimų trauktis vienam iš kandidatų
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...107295#cxrecs_s
N.Puteikis teigia svarstantis atsiimti kandidatūrą iš rinkimų, bet nežino kieno naudai
iš karto pagalvojau apie Puteikį. Tam viskas tik dėl triukšmo ir materialios naudos. O Karbauskis iš desperacijos jau pasiryžęs turbūt nusipirkti tą Prezidento vietą skverneliui dėl įtakos.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...107295#cxrecs_s
N.Puteikis teigia svarstantis atsiimti kandidatūrą iš rinkimų, bet nežino kieno naudai
iš karto pagalvojau apie Puteikį. Tam viskas tik dėl triukšmo ir materialios naudos. O Karbauskis iš desperacijos jau pasiryžęs turbūt nusipirkti tą Prezidento vietą skverneliui dėl įtakos.
bet kaip išeina
gauni tris biuletenius, o parašą dedi tik vieną????
kažkia apgaulė
už kiekvieną reikętu rašytis atskirai
jei dalyvauju tik prezidento rinkimuose -tai už šį biuletenį ir reikia pasirašyti,
o už kitus du ne - reiškia aš juose ir nedalyvauju,
nedalyvauju ne tik biuletenio neįmetimu,
bet ir nenoriu figuruoti, kaip atęjęs balsuotojas
gauni tris biuletenius, o parašą dedi tik vieną????
kažkia apgaulė
už kiekvieną reikętu rašytis atskirai
jei dalyvauju tik prezidento rinkimuose -tai už šį biuletenį ir reikia pasirašyti,
o už kitus du ne - reiškia aš juose ir nedalyvauju,
nedalyvauju ne tik biuletenio neįmetimu,
bet ir nenoriu figuruoti, kaip atęjęs balsuotojas
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 08, 09:44)
Beviltiska.