Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(Ašaka @ 2019 05 06, 19:47)
Kaip tos valstybės bus renkamos?

pasirinkimo būdu
Atsakyti
Reguliariai pasižiūriu projekto "100 lietuvų" filmukus, paskutinis buvo apie rinkimus. Kaimelis šiaurės Lietuvoje su 100 gyventojų, pusė iš kalbintų prisipažino balsuosiantys už Šimonytę, nes mato joje Grybauskaitės tęstinumą. Topinis buvo, už Skvernelį, nes buvęs mentas, griežtas, padarys tvarką lotuliukas.gif Dar Andriukaitį minėjo.

Pačiai iškilo klausimas, kas su Andriukaičių negerai? retai minimas diskusijoj SM, ar nes nevertas minėti, nes vis tiek nelaimės? mastau.gif
Atsakyti

Pačiai iškilo klausimas, kas su Andriukaičių negerai? retai minimas diskusijoj SM, ar nes nevertas minėti, nes vis tiek nelaimės? mastau.gif
O kas su juo gerai? Cia ne ironija, o rimtas klausimas. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 06 gegužės 2019 - 18:57
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 06, 19:55)
Reguliariai pasižiūriu projekto "100 lietuvų"  filmukus, paskutinis buvo apie rinkimus. Kaimelis šiaurės Lietuvoje su 100 gyventojų, pusė iš kalbintų prisipažino balsuosiantys už Šimonytę, nes mato joje Grybauskaitės tęstinumą. Topinis buvo, už Skvernelį, nes buvęs mentas, griežtas, padarys tvarką lotuliukas.gif Dar Andriukaitį minėjo.

o ką jis padarė, kai ministras buvo? vien nesąmones
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 06, 20:04)
pasirinkimo būdu

Kad pasirinkimo, tai aišku, bet neaišku kaip. Kaip galima balsuoti už tai, kas visiškai neaišku?
Atsakyti
Andriukaitis šiaip gana pasaulietiškas, plačių pažiūrų, labai politkurtūriškai prakrutęs Eur parlamente. Gaila, kad jis asocijuojasi su socdemais, kurie asocijuojasi su tarybine nomenklatūra. Bet iš esmės vertas dėmesio, bet tik įsiklausyt.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 06, 19:40)
Andriukaitis šiaip gana pasaulietiškas, plačių pažiūrų, labai politkurtūriškai prakrutęs Eur parlamente. Gaila, kad jis asocijuojasi su socdemais, kurie asocijuojasi su tarybine nomenklatūra. Bet iš esmės vertas dėmesio, bet tik įsiklausyt.

Jis ko gero antras mano pasirinkimas. Debatuose tik jo ir Šimonytės pasisakymai yra verti dėmesio. Išmano Konstituciją, gaudosi užsienio politikoje, turi nuomonę. EP tikrai jam į naudą, nes anksčiau buvau žymiai prastesnės nuomonės apie jį. Kai kurios jo nuostatos ir dabar labai nepatinka. Bet jis kaip ir Šimonytė orientuojasi kur kandidatuoja ir turi supratimą ką reiktų daryti laimėjus. Priešingai Nausėdai, kurio reitingai mano akyse krenta su kiekvienu jo pasisakymu. Ir tas ubagiškas poreikis riesti nagus į save, kai pinigų namui įsigyti yra, bet mokesčius sumokėti nebelieka. Tokių amžinai alkanų nemėgstu.

Ir įdomu bei juokinga stebėti Širinskienės atakas prieš Puidoką.
Atsakyti

Sveikos,

truputį paskaitinėju ką čia rašot. Įdiskusijas veltis nenoriu, tik noriu atkreipti dėmesį, jog nepritariant referendumams geriau neimtii biuletenio, nei imti ir balsuoti neigiamai. Neimant pasirašoma tik už prezidento rinkimų biuletenį.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 06, 19:56)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72427095" data-time="1557161717"> Pačiai iškilo klausimas, kas su Andriukaičių negerai? retai minimas diskusijoj SM, ar nes nevertas minėti, nes vis tiek nelaimės? vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> O kas su juo gerai? Cia ne ironija, o rimtas klausimas. 

Kadangi aš pati nezinau, tqi ir kkausiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fajeti @ 2019 05 06, 22:19)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>truputį paskaitinėju ką čia rašot. Įdiskusijas veltis nenoriu, tik noriu atkreipti dėmesį, jog nepritariant referendumams geriau neimtii biuletenio, nei imti ir balsuoti neigiamai. Neimant pasirašoma tik už prezidento rinkimų biuletenį.</p>

O galima dalyvauti ir pasirasyti tik uz viena referenduma?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 06, 23:35)
Kadangi aš pati nezinau, tqi ir kkausiu biggrin.gif
Papildyta:

O galima dalyvauti ir pasirasyti tik uz viena referenduma?

Galima. Aš, tikriausiai, taip ir darysiu.
Atsakyti
200 tūkst. egzempliorių tiražo reklaminį laikraštį S.Skvernelis spausdino Lenkijoje

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1081344?copied

va tokia savo "darbo" reklama: dirba taip, kad neišsimoka ir nemoka lietuviškoms įmonėms, bet viskas per tuos konkurentus.
Atsakyti
Taip! Labai labai pritariu dėl Andriukaičio. Pasiklausius jo tikrai supranti, jog gaudosi puikiai užsienio politikoje, turi ką pasakyti ir kai sako tikrai nėra gėda klausytis. Šiandien ryte klausiausi (Šimonytė, Andriukaitis, Svernelis) per žinių radiją. Skvernelis toks geroooookai žemiau už juos abu.

QUOTE(mementoo @ 2019 05 06, 20:27)
Jis ko gero antras mano pasirinkimas. Debatuose tik jo ir Šimonytės pasisakymai yra verti dėmesio.  Išmano Konstituciją, gaudosi užsienio politikoje, turi nuomonę. EP tikrai jam į naudą, nes anksčiau buvau žymiai prastesnės nuomonės apie jį. Kai kurios jo nuostatos ir dabar labai nepatinka. Bet jis kaip ir Šimonytė orientuojasi kur kandidatuoja ir turi supratimą ką reiktų daryti laimėjus. Priešingai Nausėdai, kurio reitingai mano akyse krenta su kiekvienu jo pasisakymu. Ir tas ubagiškas poreikis riesti nagus į save, kai pinigų namui įsigyti yra, bet mokesčius sumokėti nebelieka. Tokių amžinai alkanų nemėgstu.

Ir įdomu bei juokinga stebėti Širinskienės atakas prieš Puidoką.

Atsakyti