QUOTE(mementoo @ 2018 11 05, 21:20)
Šiaip ir be išsamių tyrimų aišku, kad tarkim alegorijos, hiperbolizavimo, sarkazmo, ironijos žmogus be intelektinių galių nesupras. Juodas humoras tikrai būdingas intelektualesniems, bet šalia IQ dar yra EQ, tai aukštam EQ juodas humoras nebūdingas. Keikūnai irgi labai kategorizuojami. Eilinis keikūnas gali turėti tik lankstų liežuvį bei tik siūlą tarp ausų. Vien keiksmai nėra nuoroda .
Kiek jus prisimenu, tiek man pripiešiat į artimuosius visus, apie ką rašau: tremtinius, politikus, medikus, policininkus. Tai kaip ir jūsų paveikslas, jūsų stipriausias argumentas diskusijoje. Jei jau kažką gero parašė, tai arba pats toks/tas, arba artimasis ar giminietis. Toliau stop.
Matote, ne visi žmonės tokie kaip jūs. Jei geras, tai tik mama ar brolis. Žmones, kurie mane atstovauja ar žada atstovauti aš vertinu per savo vertybinę skalę. Ir bandau argumentuoti. Kuri vieta jums neatitinka tikrovės, kas kelia įtarimą, kurioje vietoje prieštarautumėte? Ar rašote bile tik rašyti ?
Man tiesiog keista, kai taip aukštinate jums svetimą asmenį.
Nekeista būtų, jei tiesiog įdėtumėte jos nuopelnų sąrašą ir sakytumėtė: ši moteri puki, aš už ją balsuosiu, kviečiu ir jus.
O tie visi bla bla bla kokia ji šiokia, tokia, anokia, jūs tik pažiūrėkite, rodo labai asmeninį požiūrį, interesą ir pan. Lyg jums nuo jos geresnio kąsnio po to byrėtų
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2018 11 05, 22:42)
<p>Kazkoks vaiku darzelis. Negirdejau, kad pvz. Izraelio prezidentas kurtu tokias nesamones apie vokiecius.</p>
pritariu. Namie sau kurk, bet ne į eterį
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2018 11 05, 22:50)
Neturi, bet ieško. Vienas iš galimų be paties viešpaties, Juozaitis. Kol kas be palaikymo, bet potencialas kolchoze jau kaupiamas.
Puteikis ir Maldeikienė neturi jokio palaikymo iš svorį turinčios bendruomenės. Vieniši klyksniai, tik balsus nuims nuo kitų ir apsigėdins. Buvo toks Balsys praeitą kartą. Analogas šiems dviems.
Papildyta:
Izraelis turi Mosadą, tuom viskas ir paaiškinta, nesicackina jie su dainomis.
O kuo jums Maldeikienė netinka? taigi jinai irgi viešina, skalbia
Nu aišku, jos pačios maldeikis buvo pritapšnojęs, bet jis gi ne ji