Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(mementoo @ 2018 11 05, 23:21)

Bus kolchoznikų kandidatas antrame ture,, tam bus mesti dideli pinigai, bus užsukta piarinė kampanija kokios dar nebuvo. Tik viena bėda gali tam sukliudyti. Jei neapsispręs kandidatas ar jis geriau gražus ar protingas.

Ir ką gi kolchoznikai gali iškelti? Jie neturi nei gražaus nei protingo. Nebent pats vieršpats Karbauskis gražus ax.gif . Aš tai galvoju, kad liaudies kandidatas bus kitas, koks Puteikis ar Maldeikienė ax.gif . Bet vaikų pagrobimo skandalas greit pasibaigė, net nespėjo stipriai sublizgėt Puteikis. Bet laiko dar yra, greitai kitą burbulą iš nieko galima išpūsti.
Atsakyti

Kazkoks vaiku darzelis. Negirdejau, kad pvz. Izraelio prezidentas kurtu tokias nesamones apie vokiecius.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 11 05, 22:30)
Ir ką gi kolchoznikai gali iškelti? Jie neturi nei gražaus nei protingo. Nebent pats vieršpats Karbauskis gražus ax.gif . Aš tai galvoju, kad liaudies kandidatas bus kitas, koks Puteikis ar Maldeikienė ax.gif . Bet vaikų pagrobimo skandalas greit pasibaigė, net nespėjo stipriai sublizgėt Puteikis. Bet laiko dar yra, greitai kitą burbulą iš nieko galima išpūsti.

Neturi, bet ieško. Vienas iš galimų be paties viešpaties, Juozaitis. Kol kas be palaikymo, bet potencialas kolchoze jau kaupiamas.
Puteikis ir Maldeikienė neturi jokio palaikymo iš svorį turinčios bendruomenės. Vieniši klyksniai, tik balsus nuims nuo kitų ir apsigėdins. Buvo toks Balsys praeitą kartą. Analogas šiems dviems.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2018 11 05, 22:42)
<p>Kazkoks vaiku darzelis. Negirdejau, kad pvz. Izraelio prezidentas kurtu tokias nesamones apie vokiecius.</p>

Izraelis turi Mosadą, tuom viskas ir paaiškinta, nesicackina jie su dainomis.
Atsakyti
O Juozaitis- gražus ar protingas? Ar neapsisprendęs?
Atsakyti
<p>Kazkoks vaiku darzelis. Negirdejau, kad pvz. Izraelio prezidentas kurtu tokias nesamones apie vokiecius.</p>

Butent visa musu politika butent tokia, vaiku darzelis, abusrdu teatras. Aisku, daug kur tuos politikus keikia, uz ju nesamones, bet kitur ji ebent gyventi ir zmonem duoda...nu vogtu tuos milijonus nu bet ne taip gobsiai, kazkiek nubertu ir tai liaudziai..
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 11 05, 23:32)
O Juozaitis- gražus ar protingas? Ar neapsisprendęs?

man tai jis kazkoks poetas, neaisku,kodel ir is kur isdyges...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 lapkričio 2018 - 23:49
QUOTE(mementoo @ 2018 11 05, 21:20)
drinks_cheers.gif  Šiaip ir be išsamių  tyrimų aišku, kad tarkim alegorijos, hiperbolizavimo, sarkazmo, ironijos žmogus be intelektinių galių nesupras. Juodas humoras tikrai būdingas intelektualesniems, bet šalia IQ dar yra EQ, tai aukštam EQ juodas humoras nebūdingas. Keikūnai irgi labai kategorizuojami. Eilinis keikūnas gali turėti tik lankstų liežuvį bei  tik siūlą tarp ausų. Vien keiksmai nėra nuoroda .
Kiek jus prisimenu, tiek man pripiešiat į artimuosius visus, apie ką rašau: tremtinius, politikus, medikus, policininkus. Tai kaip ir jūsų paveikslas, jūsų stipriausias argumentas diskusijoje. Jei jau kažką gero parašė, tai arba pats toks/tas, arba artimasis ar giminietis. Toliau stop.
Matote, ne visi žmonės tokie kaip jūs. Jei geras, tai tik mama ar brolis. Žmones, kurie mane atstovauja ar žada atstovauti aš vertinu per savo vertybinę skalę. Ir bandau argumentuoti. Kuri  vieta jums neatitinka tikrovės, kas kelia įtarimą, kurioje vietoje prieštarautumėte? Ar rašote bile tik rašyti ?

Man tiesiog keista, kai taip aukštinate jums svetimą asmenį.
Nekeista būtų, jei tiesiog įdėtumėte jos nuopelnų sąrašą ir sakytumėtė: ši moteri puki, aš už ją balsuosiu, kviečiu ir jus.
O tie visi bla bla bla kokia ji šiokia, tokia, anokia, jūs tik pažiūrėkite, rodo labai asmeninį požiūrį, interesą ir pan. Lyg jums nuo jos geresnio kąsnio po to byrėtų biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:

pritariu. Namie sau kurk, bet ne į eterį
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2018 11 05, 22:50)
Neturi, bet ieško. Vienas iš galimų be paties viešpaties, Juozaitis. Kol kas be palaikymo, bet potencialas kolchoze jau kaupiamas.
Puteikis ir Maldeikienė neturi jokio palaikymo iš svorį turinčios bendruomenės. Vieniši klyksniai, tik balsus nuims nuo kitų ir apsigėdins.  Buvo toks Balsys praeitą kartą. Analogas šiems dviems.
Papildyta:

Izraelis turi Mosadą, tuom viskas ir paaiškinta, nesicackina jie su dainomis.

O kuo jums Maldeikienė netinka? taigi jinai irgi viešina, skalbia ax.gif
Nu aišku, jos pačios maldeikis buvo pritapšnojęs, bet jis gi ne ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 06, 10:13)
Man tiesiog keista, kai taip aukštinate jums svetimą asmenį.
Nekeista būtų, jei tiesiog įdėtumėte jos nuopelnų sąrašą ir sakytumėtė: ši moteri puki, aš už ją balsuosiu, kviečiu ir jus.
O tie visi bla bla bla kokia ji šiokia, tokia, anokia, jūs tik pažiūrėkite, rodo labai asmeninį požiūrį, interesą ir pan. Lyg jums nuo jos geresnio kąsnio po to byrėtų biggrin.gif  mirksiukas.gif

o jau jūsų atrankos kriterijai- ne asmeniški biggrin.gif

aš asmeniškai neslepiu intereso, kad mane kaip prezidentas atstovautų tokia asmenybė kaip Šimonytė. Ir aš agituosiu už ją balsuoti. Nes jos savybės, mano požiūriu, yra tinkamos šalies vadovui, o požiūriai bent kažkiek ( juk negaliu sakyti 100 procentų, kol, tsakant, nesunešiojau su ja klumpių) panašūs. Tai ko dar reikia ? Jūsų rekomendacijų ? ax.gif
Atsakyti
Prezidentas turi atstovauti tauta. Kadangi man tokia tauta yra kazkas svetimo ir nepriimtino, tai tegu jie ir sprendzia.
O jei per stebuklas prezidentas atstovautu tokius kaip as, tai butu neteisinga.

Ka jus laikot atstovavimu pasitikslinkit?

Jei klausoma vaiko kaprizu, ar tai vaiko atstovavimas (na taip - klausoma noru, neinama i mokykla, perkama daug ledu etc.)
Ar vaiko atstovavimas yra rupinimasis jo interesais, tokiais kuriu jis nesuvokia? Sakysim ugdymas sveikata?

Pakeiskit vaika buka visuomenes dauguma, ar tai kazkas kito? Demokratija tai degradacijos kelias.
Diktatura yra nenuspejamas kelias (su daugybe neigiamu faktoriu).
Tai kas buvo paskutini simtmeti, tai kazkokie tarpiniai dalykai, kai zmones rinko paruostus kandidatus o ir gyvenimas buvo paprastesnis. Ir tai - isrinko labai tragisku asmenybiu...

Ka noriu isreiksti?
Viskas darosi beprasmiska ir beviltiska... Panasu, kaip sergantis ligonis vaistineje bando ISSIRINKTI vaistus, pagal etikeciu grazuma ar reklaminius uzrasus... Kiek sansuu kad pageres? Kiek - kad nepades? O kiek, kad uzvers kojas isgeres ko nesuvokia?

Sekmes jums renkantis vaistus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 06, 10:48)

Sekmes jums renkantis vaistus.

nu dėkui bent už linkėjimus. Bet prezidento asmenybės vaidmuo istorijoje visada yra laikinas. valstybės likimas yra ne jo rankose, o visuomenės sąmonėje ir išsilavinime.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 11 06, 10:04)
Bet prezidento asmenybės vaidmuo istorijoje visada yra laikinas.

Kai sake vienas daktarinis - musu gyvenimas irgi laikinas
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 11 06, 09:37)
o jau jūsų atrankos kriterijai- ne asmeniški  biggrin.gif
aš asmeniškai neslepiu intereso, kad mane kaip prezidentas atstovautų tokia asmenybė kaip Šimonytė. Ir aš agituosiu už ją balsuoti. Nes jos savybės, mano požiūriu, yra tinkamos šalies vadovui, o požiūriai bent kažkiek ( juk negaliu sakyti 100 procentų, kol, tsakant, nesunešiojau su ja klumpių)  panašūs. Tai ko dar reikia ? Jūsų  rekomendacijų ?  ax.gif

nu niekaip ne.
Tu galvoji aš prieš tiek metų kažką apie Grybauskaitę žinojau ten labai ir jinai man žalioje jaunystėje labai rūpėjo? Visiškai ne. Jau nekalbant apie Adamkų. Bet aš juos palaikiau ne kaip kažkokius ten šmaikščius, gražius, mokančius suvaryti ar išsivartyti, o pagal jų indėlį politikoje, netgi glaima sakyti - pasaulyje.
Todėl jei jau net aš šitaip, tai mane nuoširdžiai negatyvia prasme šokiruoja toks kardinaliai kitoks mementoo elgesys smile.gif
Atsakyti
Tai Usackas kandidatuos ar ne? Jis man kelis kart geresnis kandidatas, nei Simonyte, turi patirties is iv saliu diplomatojoje, moka tas pacias kelias kalbas, neraso buku poemu. ir kaip vyras atrodo gana graziai, reprezentetyvi isore. Visi pliusai jam kol kas biggrin.gif

O kas ka zinot bloga apie ji?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 06, 11:17)
nu niekaip ne.
Tu galvoji aš prieš tiek metų kažką apie Grybauskaitę žinojau ten labai ir jinai man žalioje jaunystėje labai rūpėjo? Visiškai ne. Jau nekalbant apie Adamkų. Bet aš juos palaikiau ne kaip kažkokius ten šmaikščius, gražius, mokančius suvaryti ar išsivartyti, o pagal jų indėlį politikoje, netgi glaima sakyti - pasaulyje.
Todėl jei jau net aš šitaip, tai mane nuoširdžiai negatyvia prasme šokiruoja toks kardinaliai kitoks mementoo elgesys smile.gif

pritariu, atsimenu man dare ispudi Adamkaus veikla Jav ir jis kazkaip neprisiko LIetuvai, buvo kulturingas, savo vietoj, nesipyko su kaimynais.
O apie Gryvbauskaite , deja, nezinojom daug ko ,ka dabar suzinojom biggrin.gif kaip sakant ten buvo tik reklama lotuliukas.gif

Gal reiktu vel kokio iseivio paieskoti, nesugadintu , arba bent gyvenanciu ne Lietuvoje, kaip pvz Usackas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 lapkričio 2018 - 12:32