Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(natee @ 2006 08 22, 08:56)
As kalbu ne apie tai kad is viso retusuota, o KAIP tai padaryta, kalbu grynai apie atlikimo technika. Photoshopas kaip makiazas - kuo jis brangesnis ir daugiau darbo ideta, tuo maziau matosi kad kazkas is viso daryta  tongue.gif Taigi cia grynai nuo fotografo ziniu ir sugebejimu priklauso KAIP jis atlieka uzsakovu pageidavimus, tas KAIP man siuo atveju ir uzkliuvo wink.gif

Na matai,tau uzkliuvo,mums patiko-velgi zmogaus skonis biggrin.gif

Kaip ir sakiau, sia fotografe susizavejau del jos pastangu, del nuosirdaus isigilinimo,ko mes norim ir ka ji gali daryti, todel yra dvi dalys-viena,nufotografavimas, kita-maketavimas, kas tavo skoniui pasirode be rysio, del ko negalima priestarauti - taip, korektura cia zurnaline, bet kaip ir sakiau-man ir mano vyrui tai tiko ir patiko 4u.gif

Starbust-del kainos. As ne apgal kaina rinkausi fotografe,o pagal darbus mirksiukas.gif ir mokejau tiek,kiek paprase-juk ir nuotrauku nedaug cia seip jau mirksiukas.gif beje, maciau sitame paciame forume tukstancius nuotrauku, kurios kainavo ojoj kokiom sumom,o rezultatas-visiskas sss...
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 08 22, 11:43)
Starbust-del kainos. As ne apgal kaina rinkausi fotografe,o pagal darbus mirksiukas.gif ir mokejau tiek,kiek paprase-juk ir nuotrauku nedaug cia seip jau mirksiukas.gif beje, maciau sitame paciame forume tukstancius nuotrauku, kurios kainavo ojoj kokiom sumom,o rezultatas-visiskas sss...

Tikiu smile.gif Nes ir man, ne "profesionalei" pačios foto patiko drinks_cheers.gif Su padidinamu stiklu nežiūrėjau, dabar tiek laiko neturiu hihihi.gif

Bet jei tas sss jiems tiko arba jie patys to "prisiprašė" ir ne vien pinigine prasme mirksiukas.gif Tik anuo postu norėjau pasakyti, kad reikia labai gerai žinoti konkrečią situaciją, kad spręsti apie patį fotografą ir jo tikruosius sugebėjimus rolleyes.gif Juk ne šiaip sau menininkai po kelių metų net perdaro savo kūrinius. Originalus turi, gali daryti, ką nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natee @ 2006 08 22, 08:56)
As kalbu ne apie tai kad is viso retusuota, o KAIP tai padaryta, kalbu grynai apie atlikimo technika. Photoshopas kaip makiazas - kuo jis brangesnis ir daugiau darbo ideta, tuo maziau matosi kad kazkas is viso daryta  tongue.gif Taigi cia grynai nuo fotografo ziniu ir sugebejimu priklauso KAIP jis atlieka uzsakovu pageidavimus, tas KAIP man siuo atveju ir uzkliuvo wink.gif

siaip nuotrauku retusuoti fotografui isviso nepriklauso, taip, kad reikia dziaugtis, kad lietuvoj dauguma fotografu isvis tai daro mirksiukas.gif o del to, kas blogai, kas ne, tai negalima taip kategoriskai sakyti, nes nezinai, ko fotografas norejo pasiekti. gal tik horizontai kaikuriose nuotraukose biski i aki krenta

QUOTE(moshke @ 2006 08 22, 09:43)
Na matai,tau uzkliuvo,mums patiko-velgi zmogaus skonis biggrin.gif
beje, maciau sitame paciame forume tukstancius nuotrauku, kurios kainavo ojoj kokiom sumom,o rezultatas-visiskas sss...

moshke thumbup.gif nuotraukytes, smagu, kad sugalvojot su vyru fotosesija pasidaryti.

o del brangiai kainavusiu fotografu drinks_cheers.gif , nuotrauku gerumas nuo kainos beveik kaip ir nepriklauso
Atsakyti
doh.gif doh.gif kaip sunku pasirodo teisingai isreiksti mintis rasytinej formoj, kad visi teisingai suprastu biggrin.gif
Bandau dar karta. Man tikrai labai grazios pacios nuotraukos, man patinka mintis jas 'sustiprintai' retusuoti (nerandu tinkamo zodzio g.gif ) BET man nepatiko, kad tame retusavime matosi zmogaus nemokejimas dirbti photoshopu, tik tiek 4u.gif To ir linkejau fotografei - sitoj srity pasitempti ir bus viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 08 22, 14:34)
Na grazu,taciau savo albume tokiu kadruotu nuotrauku noreciau maksimum dvi g.gif nes jei visos taip-per marga 4u.gif
bet kadrai tai man grazus wub.gif

Na man irgi per daug jau.... kadras ant kadro kazkaip tikrai nenoreciau tokiu fotkiu
Atsakyti
QUOTE(Starbust @ 2006 08 20, 08:18)
Ne per seniausiai teko lankytis pas vieną fotografę Klaipėdoje. Patiko jos darbai. Nuostabios gamtos foto. Yra kalendorių išleidusi, atvirukų. O kur ant sienos kabėjo dideli peizažai - fantastika. Vestuves fotografuoja, atsiveža savo daiktų fotosesijoms gamtoje. Kai žiūrėjau paskutinių vestuvių visas foto, tai negalėjau patikėti. Beveik kas antrą - trečią galima darytis didelę ir papuošti kambarį  bigsmile.gif Jokių balių, pagrinde, vien jaunieji ir kažkiek palydos. Jos kontaktai yra Vestuvių žurnaliuke prie Klaipėdos  mirksiukas.gif Gal kam pravers  ax.gif

itariu kad cia apie Skaiste kalbi 4u.gif na jei taip tai sutinku, nuotraukos labai super daro, as jau kelis menesius vis savo vestuviu albuma vartau namie ir niekaip neatsiziuriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2006 08 22, 19:23)
itariu kad cia apie Skaiste kalbi  4u.gif na jei taip tai sutinku, nuotraukos labai super daro, as jau kelis menesius vis savo vestuviu albuma vartau namie ir niekaip neatsiziuriu lotuliukas.gif

Norėčiau ir su Skaiste taip pabendrauti biggrin.gif blush2.gif Visada įdomu su įdomiu žmogumi pašnekėti, kitaip tada ir jo darbus vertini. Bet šį kartą pas Ingą P. lankiausi ir apie ją kalbėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Starbust @ 2006 08 22, 21:58)
Norėčiau ir su Skaiste taip pabendrauti  biggrin.gif  blush2.gif Visada įdomu su įdomiu žmogumi pašnekėti, kitaip tada ir jo darbus vertini. Bet šį kartą pas Ingą P. lankiausi ir apie ją kalbėjau  ax.gif

gal gali man i AZ parasyt jos kontaktus ir studijos adresa, man greitu laiku reikes fotografo, o Skaiste tada bus uzimta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 08 22, 15:01)
Na man irgi per daug jau.... kadras ant kadro kazkaip tikrai nenoreciau tokiu fotkiu

Forget,gali atsiust man to Mulino kontaktus i AZ?
Atsakyti
O as galiu tik NEREKOMENDUOTI savo fotografo, jau toki s.... padare, kad net kuoktu ziureti doh.gif Aciu dievui negatyvus (beje, juosteles, o ne skaitmenas) atidave, tai darysiu viska is naujo pati.... doh.gif Svente praejo super gerai, bet nuotraukos tai baisios, pirma kart i rankas fotoaparata paemes taip pat fotografuotu ir nuotraukas "koreguotu" (nes nera jokios korekcijos). Viena laime, kad i fotostudija dar ejome... Ar neismes manes is cia jei ir jo pavarde paminesiu? Nes tikrai nelinkiu jo, nebent mociutes fotografuoti, arba tuos, kas nenusimano apie siuolaikine fotografija... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 08 23, 22:50)
O as galiu tik NEREKOMENDUOTI savo fotografo, jau toki s.... padare, kad net kuoktu ziureti  doh.gif  Aciu dievui negatyvus (beje, juosteles, o ne skaitmenas) atidave, tai darysiu viska is naujo pati....  doh.gif  Svente praejo super gerai, bet nuotraukos tai baisios, pirma kart i rankas fotoaparata paemes taip pat fotografuotu ir nuotraukas "koreguotu" (nes nera jokios korekcijos). Viena laime, kad i fotostudija dar ejome... Ar neismes manes is cia jei ir jo pavarde paminesiu? Nes tikrai nelinkiu jo, nebent mociutes fotografuoti, arba tuos, kas nenusimano apie siuolaikine fotografija...  doh.gif

Manau padarysi mums didziule paslauga jei paminesi jo pavarde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2006 08 23, 17:07)
Forget,gali atsiust man to Mulino kontaktus i AZ?

As neturiu mulino kontaktu tik paparacio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2006 08 23, 23:50)
O as galiu tik NEREKOMENDUOTI savo fotografo, jau toki s.... padare, kad net kuoktu ziureti  doh.gif  Aciu dievui negatyvus (beje, juosteles, o ne skaitmenas) atidave, tai darysiu viska is naujo pati....  doh.gif  Svente praejo super gerai, bet nuotraukos tai baisios, pirma kart i rankas fotoaparata paemes taip pat fotografuotu ir nuotraukas "koreguotu" (nes nera jokios korekcijos). Viena laime, kad i fotostudija dar ejome... Ar neismes manes is cia jei ir jo pavarde paminesiu? Nes tikrai nelinkiu jo, nebent mociutes fotografuoti, arba tuos, kas nenusimano apie siuolaikine fotografija...  doh.gif

Aha cia reik ir papeikimu ne tik pagyrimu. Skelbk kas tas nenaudelis smile.gif
Atsakyti