Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(*Brigita* @ 2006 11 17, 21:18)
cia palyginimui, vienos norveges nuotraukos biggrin.gif
http://www.fotograf1.no:16080/pia

thumbup.gif foto
Atsakyti
QUOTE(*Brigita* @ 2006 11 17, 22:18)
cia palyginimui, vienos norveges nuotraukos biggrin.gif
http://www.fotograf1.no:16080/pia

nedaug skiriasi nuo musu lietuvaiciu fotografu, pas kai kuriuos dar grazesnes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 11 17, 20:27)
nedaug skiriasi nuo musu lietuvaiciu fotografu, pas kai kuriuos dar grazesnes wub.gif

Man asmeniskai skiriasi ir net labai
Atsakyti
Kiek perzvelgiau, tai labai kontrastingos fotografijos idetos pasiulytame puslapyje. Isties, Svedijoje, Norvegijoje pilna tokiu uolu, ir, kaip matome, yra kas prie ju fotografuojasi, netgi i stadiona uzsuka ( galbut sportininku poros vestuves). Na, nuotraukos padarytos graziai, vis ne lelijos lape uzauge jaunieji. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 11 17, 22:27)

pritariu drinks_cheers.gif

(bet turbut kas su kuo lygina...jei su tom lelijom, tai zinoma kad laaabai skiriasi smile.gif
Atsakyti
na aš pati manau, kad jau nelabai ir skiriasi, jau ir mūsų lietuviai fotografai gali tikrai gražiai padaryti biggrin.gif .. vienam skambinom fotografui, tai užsipraše 2500lt. blink.gif mega_shok.gif .. tik tiek kad nuotraukos labai gražios.
Atsakyti
QUOTE(*Brigita* @ 2006 11 18, 14:46)
.. vienam skambinom fotografui, tai užsipraše 2500lt. blink.gif  mega_shok.gif .. tik tiek kad nuotraukos labai gražios.

Koks fotogrfas? g.gif Gal jis ne tik albumą duoda, o knygą padaro, jei kaina tokia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Brigita* @ 2006 11 18, 14:46)
vienam skambinom fotografui, tai užsipraše 2500lt. blink.gif  mega_shok.gif .. tik tiek kad nuotraukos labai gražios.

idomu butu pamatyti jo darbus, galbut jo kaina tokia didele del to, kad jis neatiduoda graziai padarytu nuotrauku CD formate, o prideda dar kazka. Siaip dar neteko girdeti, kad kazkas is lietuviu fotografu tiek ivertintu savo darba.
Atsakyti
QUOTE(*Brigita* @ 2006 11 18, 12:46)
na aš pati manau, kad jau nelabai ir skiriasi, jau ir mūsų lietuviai fotografai gali tikrai gražiai padaryti biggrin.gif .. vienam skambinom fotografui, tai užsipraše 2500lt. blink.gif  mega_shok.gif .. tik tiek kad nuotraukos labai gražios.

Uz tiek manau padarytu ne prasciau nei tam aptariamam puslapy.
O del tu nuotrauku - tai ne uolos ten esme, esme kaip pagauta nuotaika ir koloritas.

Is lietuviu fotografu as svajociau apie M. Raskovski, bet jis ko gero nei uz 2500 vestuviu nefotografuotu. Bet teatro, menines fotografijos tai nerealios. Man asmeniskai - pacios graziausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2006 11 18, 00:21)
Man asmeniskai skiriasi ir net labai

Na man nesiskiria, tiesiog mums kalnai atrodo egzotika, nes pas mus to nera, tas pats kas afrikieciams parodyk nuotraukas salia ezero, grazioj zalumoj arba ziema ant sniego, tai jiems irgi butu super smile.gif. O visos kitos nuotraukos tiesiog nemazai laiko praleista prie fotosopo. Uzsienyje senai manau praejo mada kad nuotraukas atnesa jau nakti, ar ryte. Lietuviams pasakai, kad teks laukt savaite tai atrodo visa amzinybe ir zyzia, kad kuo greiciau. Gal po metu kitu supras, kad grazei padarytum nuotraukas reikia nemazai laiko.
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2006 11 19, 16:59)
Na man nesiskiria, tiesiog mums kalnai atrodo egzotika, nes pas mus to nera, tas pats kas afrikieciams parodyk nuotraukas salia ezero, grazioj zalumoj arba ziema ant sniego, tai jiems irgi butu super smile.gif. O visos kitos nuotraukos tiesiog nemazai laiko praleista prie fotosopo. Uzsienyje senai manau praejo mada kad nuotraukas atnesa jau nakti, ar ryte. Lietuviams pasakai, kad teks laukt savaite tai atrodo visa amzinybe ir zyzia, kad kuo greiciau. Gal po metu kitu supras, kad grazei padarytum nuotraukas reikia nemazai laiko.

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2006 11 19, 13:59)

Del photoshopo ir laiko tai tikrai sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti