Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(welkom1 @ 2006 11 15, 17:52)
o kaip jums tokios nuotraukytes?

Man tai baisiau ir but negali.
Siaip manau galima ir profesionalu fotografa padaryti tokio tipo nuotrauku:). Mes kai buvom pas savo fotografa buvo kelios ir tokios foto, sako zmones praso ir tikrai ne mazai, ir kartais jei tokiu neranda sako "blogas fotografas" nesugeba padaryti tokiu "idomu" nuotrauku, kaip sakant skonio reikalas.
Atsakyti
o var - ge!!! doh.gif doh.gif doh.gif
apie tas foto daugiau neturiu komentaru
Atsakyti
Manau, čia kaip kas taiko į kokį klientą... Ir čia jau fotografo pasirinkimas, kokios jis nori / yra priimtina reklama ir klientai mirksiukas.gif O šiaip, visokių yra, visokius samdo... svarbu, kad visi rastų sau patinkančius smile.gif

QUOTE(dendule @ 2006 11 16, 09:44)
Mes kai buvom pas savo fotografa buvo kelios ir tokios foto, sako zmones praso ir tikrai ne mazai, ir kartais jei tokiu neranda sako "blogas fotografas" nesugeba padaryti tokiu "idomu" nuotrauku, kaip sakant skonio reikalas.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2006 11 16, 14:14)
o var - ge!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif
apie tas foto daugiau neturiu komentaru

Na man tokios foto nelabai prie sirdies svelniai tariant biggrin.gif . protest.gif . Gal kam ir patinka, bet mano asmenine nuomone kad tai yra beskonybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2006 11 16, 15:42)
Na man tokios foto nelabai prie sirdies svelniai tariant biggrin.gifprotest.gif . Gal kam ir patinka, bet mano asmenine nuomone kad tai yra beskonybe  doh.gif

Labai tiktu zodis KICHAS protest.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 11 15, 15:52)

doh.gif Tragedija ir komedija lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkaip pastebejau beskaitydamas, kad daugeliui ( visiems) tokio tipo nuotraukos netinka, reiktu pameginti paspelioti kam jos gali patikti: as manau, kad zmogus, kuris nezino, kad pasaulyje yra skaitmeninis fotoaparatas ir vis dar pyskina i juostine muiline tokios nuotraukos vertos nobelio premijos. Juk su turimu fotoaparatu tokiu neparysi. Matyt, ziniu trukumas, ar nematymas profesionaliu nuotrauku veda prie tos minties, kad du zmogeliukai iklijuoti i lelijos lapa yra sedevras.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2006 11 16, 19:08)
kazkaip pastebejau beskaitydamas, kad daugeliui ( visiems) tokio tipo nuotraukos netinka, reiktu pameginti paspelioti kam jos gali patikti: as manau, kad zmogus, kuris nezino, kad pasaulyje yra skaitmeninis fotoaparatas ir vis dar pyskina i juostine muiline tokios nuotraukos vertos nobelio premijos. Juk su turimu fotoaparatu tokiu neparysi. Matyt, ziniu trukumas, ar nematymas profesionaliu nuotrauku veda prie tos minties, kad du zmogeliukai iklijuoti i lelijos lapa yra sedevras.

Aga tikras menininko sedevras..nors imk ir is juoko numirk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 11 15, 15:52)

Va tokios nuotraukos tai kosmaras ir man doh.gif
Atsakyti
Aciu dievui, kad cia esantiems tokios nuotraukos nepatinka... Arba kasnors bijo prisipazint,kad patinka. Noreciau pamatyt ta zmogu kuriam patinka tokios nuotraukos ir su juo padiskutuot del tokiu nuotrauku gerumo. biggrin.gif
Atsakyti
Čia jau skonio dalykas ir kiekvieno žmogaus reikalas. Kita vertus, atsisakysiu kliento, jei jis nori, kad fotografuočiau sau svetimu stiliumi.

QUOTE(Dante @ 2006 11 17, 17:59)
Aciu dievui, kad cia esantiems tokios nuotraukos nepatinka... Arba kasnors bijo prisipazint,kad patinka. Noreciau pamatyt ta zmogu kuriam patinka tokios nuotraukos ir su juo padiskutuot del tokiu nuotrauku gerumo.  biggrin.gif

Atsakyti
cia palyginimui, vienos norveges nuotraukos biggrin.gif
http://www.fotograf1.no:16080/pia
Atsakyti