Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(maziulele @ 2006 11 14, 09:39)
bet tarkim, jei fotografas ar filmuotojas turi kita darba, o ji pakviecia filmuoti ar fotografuoti penktadieni (kokius triks penktadienius is eiles doh.gif ). minusas, kad reik issiprasyti is darbo, pliusas, kad ta diena gausi daugiau nei prarasi  biggrin.gif

Na reik prioritetus susistatyt. Jei nuolat penktadieniais darbe nebūsi - gali ilgai ir nedirbt...
Atsakyti
QUOTE(Jasnenka @ 2006 11 13, 18:56)
nesakau, kad jei geras - tai ir brangus. aš turėjau labai gerą fotografą  wub.gif  bet nepigų. gal kitas tą patį rezultatą būtų ir už pusę kainos pasiekęs - ne-inau, nebandžiau.
o dėl 07 07 07 tai masinė psichozė, ir tie patys verslininkai ją dar ir pakursto smile.gif jau dabar tai dienai užsikėlė kainas, nes tikisi, kad paims ir už tiek  blink.gif

Mes irgi norejome 07 07 07, bet gerai kad nebuvo laisvu vietu Kauno CMB tongue.gif , tai nusprendeme 14 d., o kitaip tektu milijonus rinktis vestuvems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 11 14, 13:52)
Mes irgi norejome 07 07 07, bet gerai kad nebuvo laisvu vietu Kauno CMB tongue.gif , tai nusprendeme 14 d., o kitaip tektu milijonus rinktis vestuvems  lotuliukas.gif

milijono dar butu mazai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 11 14, 14:05)
milijono dar butu mazai  lotuliukas.gif

Sakai! Tada bilijono turetu uztekti blink.gif
Atsakyti
Siais laikais zmones ir uz menkus pinigus issikelia fantastiskas vestuves. As jiems pavydziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 11 14, 14:19)
Siais laikais zmones ir uz menkus pinigus issikelia fantastiskas vestuves. As jiems pavydziu  blush2.gif

Ir as noreciau moketi, turiu ideju, bet kartais pritruksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasnenka @ 2006 10 03, 17:32)
in-shadow, į visus tavo šiuos pamąstymus tiksliau atsakysiu po mėnesio... bet kol kas - mano visas albumas bus A4 formato nespalvotos nuotraukos, už fotografą planuoju sumokėti 2-3 kartus daugiau nei dauguma (oi, kaip graužia sąžinė....), bet tik po mėnesio galėsiu pasakyti ar tikrai aušta kaina garantuoja gerą kokybę  mirksiukas.gif

jau maciau, kad fotografafo Eigirdas. Labai labai domintu rezultatas, nes jo darbai man priimtini ir patinkantys ax.gif
Atsakyti
In_shadow, Eigirdo puslapyje yra pakankamai nuotraukų, kad susidarytum nuomonę. kaimes su juo tarėmės, jis į susitikimą buvo atsinešęs kompiuterį ir rodė kelių vestuvių pilnus albumus. tada mane galutinai ir įtikino. žinoma, mūsų nuotraukos gavosi kitokios, bet svarbiausia, kad jos MŪSŲ wub.gif
Atsakyti
o kaip jums tokios nuotraukytes?
Atsakyti
skonio reikalas... bet man tai tikrai ne.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 11 15, 17:52)
o kaip jums tokios nuotraukytes?

Na kaip tokio TIPO - geras pavyzdukas.
Bet pats tipas - blogis... gun_rifle.gif
Atsakyti
Man tai nėra nei gėris, nei blogis – bet jeigu kažkam reikia būtent tokio TIPO, reiškia tam kažkam tai yra gėris. Ar ne? tongue.gif
Va, pasižiūrėkite kaip atrodė sidabrinės vestuvės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo al12: 16 lapkričio 2006 - 08:15