Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Silence @ 2006 11 07, 14:43)
tai kaip ten su ta Vaiva Jokuzyte????????????????????????????????? rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Jei planuojate fotografa vestuvems uzsisakineti Vaivos studijoje, tai dar nereiskia kad ji ir fotkins. Jie dalinasi darbais su kitais fotografais. Bet manau garantuoja kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2006 11 07, 14:43)
tai kaip ten su ta Vaiva Jokuzyte????????????????????????????????? rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

o kokiai datai planuojat ja rezervuot? 4u.gif
Atsakyti
tas Donatas is pacios Garliavos
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 11 07, 13:13)
parasiau i az  liezuvis.gif

nieko nebesuprantu doh.gif Gal gali ir manpaaiskinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 11 08, 23:29)
nieko nebesuprantu doh.gif  Gal gali ir manpaaiskinti 4u.gif

Hun ko nesupranti g.gif

Parasyk man ir as tau viskuo padesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 11 08, 21:47)
Hun ko nesupranti  g.gif

Parasyk man ir as tau viskuo padesiu  mirksiukas.gif

Apie ta Vaiva ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 11 09, 00:00)
Apie ta Vaiva ax.gif  blush2.gif

Ji labai gera fotografe, viena zinomausiau Klaipedoje. Ji turi savo studija, kurioje taip pat fotografuoja fotosesijas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 11 07, 20:59)
jau anksciau minejau, kad ji labai gera fotografe, ji turi internetini puslapiuka  mirksiukas.gif

asmeniskai man jos darbai studijoje patinka, tikrai pateikia idomiau nei tradicines fotostudijos, bet paprastos vestuvines (reportazai) nuotraukos - nelabai skiriasi nuo kitu fotografu ax.gif . o kaina - turbut auksciausia mieste... blush2.gif
fotografuoja ne vien ji, komanda neseniai pasikeite, taigi kaip ten kas ir kokie galutiniai rezultatai - jau sunku pasakyti...

O siaip kas dar apie Vaiva... Fotografuoja ji gal gerus metus, bet stipriai populiareja, fotostudija stateginej vietoj (prie zagso), tai uzsakymu netruksta, be to tevo vardas irgi lengviau leidzia ledus pramusineti. Bet turi turi talento mergina, manau, igavus dar daugiau patirties, bus tikrai zinoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo in_shadow: 09 lapkričio 2006 - 15:57
Labai noreciau gauti Vaivos kontaktus.
Atsakyti
Kazin kokia galimybe yra uzsisakyti fotografa tokiai datai 2007-07-07
man jo nereikia, taciau idomumo delei, ar dar yra laisvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VEJUNE @ 2006 11 10, 18:38)
Labai noreciau gauti Vaivos kontaktus.

į google.lt suvesk vardą, pavardę ir gausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 11 10, 22:27)
Kazin kokia galimybe yra uzsisakyti fotografa tokiai datai 2007-07-07
man jo nereikia, taciau idomumo delei, ar dar yra laisvu smile.gif

Ai joa cia tai bumas ir is tikruju nesveikumus su ta data. Isivaizduoju kad ta diena bus musami rekordai kiek poru susituoke per viena diena biggrin.gif. Pvz as laisvas g.gif smile.gif .
Atsakyti