Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(maziulele @ 2006 10 31, 16:33)
vieni fotografai priima uzsakymus jau dabar, o kiti tik po nauju (gal jie turi kitokki darba, o fotografavimas tik hobis)

Gal dar neturi kitiems metams darbo kalendoriaus nusipirkę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 11 02, 08:06)
Gal dar neturi kitiems metams darbo kalendoriaus nusipirkę tongue.gif

tai kad tada per fotografai jei metus planuoja taip velai g.gif , kiti jau visai vasarai uzsakymu prisieme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 31, 15:42)
visi tavo isvardinti yra savo srities zinovai, man labiausiai patiko Jurates Ciakienes fotografijos, bet ji priima uzsakymus tik Nauju metu.

o kiti jauciu jau uzimti visai vasarai g.gif

Jo drinks_cheers.gif Jurate Ciakiene super wub.gif grazias nuotraukas daro.
Atsakyti
Sveikutes,

O gal esate susidure su fotografu Alius?
jo puslapis www.fotografas.eu

Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2006 10 30, 01:00)
tokiem sakai "Juk Jus darbe irgi negeriate". Kaikurie net siek tiek supyksta kad "nebuni prie xebros", sako "juk visi zmones esam ir pan" , bet geriausias atsisakymas "Esu uz vairo" biggrin.gifblush2.gif

Labai greitai apsiramina ir po pasakymo: "Jei gersiu, savęs nepažinsite" biggrin.gif Čia vienas pažįstamas operatorius taip sako, kai nesuveikia net "esu už vairo".
Atsakyti
QUOTE(Starbust @ 2006 11 04, 17:20)
Labai greitai apsiramina ir po pasakymo: "Jei gersiu, savęs nepažinsite"  biggrin.gif Čia vienas pažįstamas operatorius taip sako, kai nesuveikia net "esu už vairo".

Sita irgi reikia prisiminti lotuliukas.gif . Geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Starbust @ 2006 11 04, 16:20)
Labai greitai apsiramina ir po pasakymo: "Jei gersiu, savęs nepažinsite"  biggrin.gif Čia vienas pažįstamas operatorius taip sako, kai nesuveikia net "esu už vairo".

Man tai suveikdavo "tikėjimas neleidžia", niekas nebesiaiškindavo koks tas tikėjimas ir kodėl neleidžia smile.gif
Atsakyti
gal kurios nors vestuves fotografavo Vaiva Jokuzyte?

ar likot patenkintos jos darbu?
Atsakyti
QUOTE(Pukutė @ 2006 11 05, 12:06)
gal kurios nors vestuves fotografavo Vaiva Jokuzyte?

ar likot patenkintos jos darbu?

mano fotografe sake kad Vaiva viena profesionaliausiu ir geriausiai savo darba ismananciu Klaipedos fotografiu mirksiukas.gif

jeigu mano fotografe negaletu fotkinti mano vestuviu is pradziu man rekomenduotu Vaiva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 11 05, 13:44)
mano fotografe sake kad Vaiva viena profesionaliausiu ir geriausiai savo darba ismananciu Klaipedos fotografiu mirksiukas.gif

jeigu mano fotografe negaletu fotkinti mano vestuviu is pradziu man rekomenduotu Vaiva 4u.gif

čia Inesa taip sakė g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(T L @ 2006 11 04, 22:19)
Man tai suveikdavo "tikėjimas neleidžia", niekas nebesiaiškindavo koks tas tikėjimas ir kodėl neleidžia smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gudriai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 11 05, 14:36)
čia Inesa taip sakė  g.gif ?

nu nu, lijo, pasakyk savo nuomone..
man labai idomu..kaip Jokuzyte dirba?
Atsakyti