Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Tafi @ 2006 10 27, 08:37)
Dendule, mačiau tave vestuviu diena  4u.gif  kaip tik draugus sveikinom ir tavo fotkese mūsų kompanija kazkiek matosi biggrin.gif

Geras thumbup.gif , ir kaip vaizdas?smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 10 23, 15:40)
Man iskilo toks klausimas apie fotografu elgesio kultura per vestuves ir santuruma.
Teko matyt kai kurie labai jau issijaucia i sveciu vaidmeni.

Manau tokie dalykai nesolidu ir neprofesionalu. Kiek teko buti vestuvese visi zinoma siulo gerti, vaisina, naglai pila degtine vos ne per "lejka" pasiruose supilti, tiesiog jiem sakau bent as kad tai mano toks darbas fotografuot o ne ateit linksmintis, arba tokiem sakai "Juk Jus darbe irgi negeriate". Kaikurie net siek tiek supyksta kad "nebuni prie xebros", sako "juk visi zmones esam ir pan" , bet geriausias atsisakymas "Esu uz vairo" biggrin.gif. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2006 10 30, 01:00)
Manau tokie dalykai nesolidu ir neprofesionalu. Kiek teko buti vestuvese visi zinoma siulo gerti, vaisina, naglai pila degtine vos ne per "lejka" pasiruose supilti, tiesiog jiem sakau bent as kad tai mano toks darbas fotografuot o ne ateit linksmintis, arba tokiem sakai "Juk Jus darbe irgi negeriate". Kaikurie net siek tiek supyksta kad "nebuni prie xebros", sako "juk visi zmones esam ir pan" , bet geriausias atsisakymas "Esu uz vairo" biggrin.gifblush2.gif

Smagu girdeti:). Aisku geriausia vairuoti ir be problemu tada:), sveciai padaugina ir poto kisa.
Atsakyti
ieskau fotografo savo vestuvems. noriu kazko ypatingo, ne tu paprastu tradiciniu foto. internete radau E. Scinsko fotografijas lb patiko. gal kas zino apie ji ka nors daugiau, kiek kainuoja ir t.t.
gal ka girdejot apie R. Mikulėną, M. Armonavičių, P. Gvildį, J. Čiakienę.
ka galetumet patart?
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 31 spalio 2006 - 13:24
QUOTE(juratata @ 2006 10 31, 14:26)
ieskau fotografo savo vestuvems. noriu kazko ypatingo, ne tu paprastu tradiciniu foto. internete radau E. Scinsko fotografijas lb patiko. gal kas zino apie ji ka nors daugiau, kiek kainuoja ir t.t.
gal ka girdejot apie R. Mikulėną, M. Armonavičių, P. Gvildį, J. Čiakienę.
ka galetumet patart?
aciu

visi tavo isvardinti yra savo srities zinovai, man labiausiai patiko Jurates Ciakienes fotografijos, bet ji priima uzsakymus tik Nauju metu.

o kiti jauciu jau uzimti visai vasarai g.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 31, 15:42)
visi tavo isvardinti yra savo srities zinovai, man labiausiai patiko Jurates Ciakienes fotografijos, bet ji priima uzsakymus tik Nauju metu.

Gal pasidalintumete kokios kainos pas tokius fotografus? nuo...bent jau..
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 31, 14:42)

kaip suprast priima uzsakymus tik Nauju metu???
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2006 10 31, 14:26)
internete radau E. Scinsko fotografijas lb patiko. gal kas zino apie ji ka nors daugiau, kiek kainuoja ir t.t.

Tai gi... ten, internete ir kontaktai yra. Lyg tai tongue.gif
Contacts

Didlaukio g. 9, Vilnius
Lithuania

Tel nr.: +370 601 000 58
E-mail: foto@e-s.lt
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2006 10 31, 16:26)
kaip suprast priima uzsakymus tik Nauju metu???

vieni fotografai priima uzsakymus jau dabar, o kiti tik po nauju (gal jie turi kitokki darba, o fotografavimas tik hobis)
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 10 31, 15:58)
Gal pasidalintumete kokios kainos pas tokius fotografus? nuo...bent jau..

Mus fotografavo Arminavicius sia vasara, tai mokejom 1500LT, bet tikrai grazios nuotraukytes 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
1500 man atrodo daugoka, kadangi musu vestuves buvo taupios, tai savajai mokejau 700 ir gavau pilna kompakta fotkiu, bet be albumo.
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2006 10 31, 18:46)
Mus fotografavo Arminavicius sia vasara, tai mokejom 1500LT, bet tikrai grazios nuotraukytes  4u.gif  ax.gif  blush2.gif

man irgi daugokai atrodo doh.gif

bet jeigu jus sau tiek leidot moketi, tai smagu, kad esat patenkinti nuotraukomis bigsmile.gif
Atsakyti