Rusu fotografo darbai: http://www.wedding.p...u/Blagov/01.php
QUOTE(KENGAS @ 2006 10 23, 17:33)
man tai tos fotkes
QUOTE(KENGAS @ 2006 10 23, 18:33)
va čia tai yra į ką pažiūrėt
QUOTE(vivir @ 2006 10 24, 14:03)
va čia tai yra į ką pažiūrėt
Nuotraukos kaip nuotraukos Na bet atleiskit man uz pasisakyma,jau as tai nenoreciau pusnuoge pozuoti vestuviu diena,na ne vestuvine cia fotografija
QUOTE(kardio @ 2006 10 24, 17:06)
Nuotraukos kaip nuotraukos Na bet atleiskit man uz pasisakyma,jau as tai nenoreciau pusnuoge pozuoti vestuviu diena,na ne vestuvine cia fotografija
gal visų neperžiūrėjai, kad sakai jog tai ne vestuvinė fotografija
QUOTE(KENGAS @ 2006 10 23, 15:33)
pirmosios nuotraukos, tai tikriausiai naujieji rusai be tokiu neapsieina:) , nuotraukos daugiau reklamines, bet pora tikrai buvo labai graziu...bet dauguma man tai
aisku del skonio negalima gincytis, del profesionalumo kartais net nesuprantatis zmogus tiesiog mato kad nera suderinamumo...
aisku as pati nenoriu jokiu vestuviniu nuotrauku ant geliu, kur jaunoji laiko jauniki ir pan., tai jau atgyvena...dabar labai populiarios reportazines...grazu, ypatingos akimirkos...ir t...
QUOTE(vivir @ 2006 10 24, 17:18)
gal visų neperžiūrėjai, kad sakai jog tai ne vestuvinė fotografija
Maciau visas,bet labiau pasisakiau apie tas nuogasias.Na bet man tai vis tiek nieko ipatingo,graziai papuozuotos nuotraukos ir tiek,o tos nuogos tai tikrai ne vestuvines
QUOTE(kardio @ 2006 10 24, 21:12)
Maciau visas,bet labiau pasisakiau apie tas nuogasias.Na bet man tai vis tiek nieko ipatingo,graziai papuozuotos nuotraukos ir tiek,o tos nuogos tai tikrai ne vestuvines
Na nuotraukos tikrai grazios, panasiu pasidariau ir as su draugem kol mane renge .Aisku jos megejiskos ir ne profesionalios, bet labai linksma tokias tureti:)
QUOTE(kardio @ 2006 10 24, 16:06)
o man atrodo, kad tai kaip tik ideja. Gaila, kad nesugalvojau...kai tekejau...keleta tokiu foto turet butu visai nieko. Ir vyrui patiktu...
QUOTE(Rasiunia @ 2006 10 25, 14:35)
o man atrodo, kad tai kaip tik ideja. Gaila, kad nesugalvojau...kai tekejau...keleta tokiu foto turet butu visai nieko. Ir vyrui patiktu...
Aga butent as 50% tokiu fotkiu del vyro pasidariau o 50% delto kad buvo labai fun:)