Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Dėl stulbinančio galiu tik pritarti Zoom smile.gif Šiaip ir juostinis su gera juosta, ir geras skaitmeninis (ne kompaktinis, ne tik panašus į veidrodinį) gali duoti puikią kokybę, tik skaitmenines paprasčiau redaguoti (retušuoti, tvarkyti spalvas, kontrastus, tonus), kiek patogesnis, lankstesnis, mažiau varžantis fotografą fotografavimo procesas. Ir vienas ir kitas būdas turi savų pliusų ir minusų - vestuvių fotografų temoje (berods, 3 kadre ar dar anksčiau) jau buvo detaliau apie tai diskutuota.

Vistik svarbiausia yra tai, kokį rezultatą pasiekia fotografas didis.gif , ar tai būtų viena, ar kita technika.

QUOTE(-Zoom- @ 2006 10 19, 21:47)
Stulbinantis? Vargu... Neretai net nusileidžia tradicinei... Skaitmena dėl patogumo taip įsigalėjo, ne dėl kokybės...

Atsakyti
Nezinau nuo ko tai priklauso bet mano neprofesionalo akiai, kiek maciau tokiu nuotrauku tai man jos buvo prastesnes kokybes negu fotkinta su paprastu juosteliniu fot. gal tai ir ne nuo to priklauso neiznau, bet tai mano pastebejimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Infrared @ 2006 10 20, 14:11)
Nezinau nuo ko tai priklauso bet mano neprofesionalo akiai, kiek maciau tokiu nuotrauku tai man jos buvo prastesnes kokybes negu fotkinta su paprastu juosteliniu fot. gal tai ir ne nuo to priklauso neiznau, bet tai mano pastebejimas  ax.gif

Dažniausiai priklauso nuo to, kieno tos nuotraukos darytos yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(al12 @ 2006 10 20, 14:41)
Dažniausiai priklauso nuo to, kieno tos nuotraukos darytos yra smile.gif

visiskai teisingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tumpine @ 2006 10 06, 12:54)
user posted image
user posted image

Is 6 ar noretu tokios foto savo vestuvems, pasake kad ne.  biggrin.gif , as septinta

Klausimas fotografams. Ar fotografas šiuo atveju skonio neturi ar tie kas toki samdo "prie meno"? Patikekit lietuviskuose interneto puslapiuose fotografu primityviu svetainiu su tokiais pavyzdziais pilna. Ir ar cia tie kurie taip daro sudarankiai?

Ir kas ta dauguma dabar lietuvaiciu nuotaku kurios nori buti gelyteje ar nori graziu, skoningu, pagautos akimirkos ?

Kai pamatai tokias foto darosi kazko labai liudna, nors jos ir ne mano, net ne pazistamu. O snekam apie aukstas materijas tipo Jeff Ascough.

antrojoje fotografijoj jaunoji bent jau juokiasi, o is pirmosios fotografas tiesiog pasityciojo :-)
Atsakyti
QUOTE(foma @ 2006 10 21, 01:29)
antrojoje fotografijoj jaunoji  bent jau juokiasi, o is pirmosios fotografas tiesiog pasityciojo :-)

Man tai abi tokios blink.gif gal pries 10 metu ir grazu buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Infrared @ 2006 10 20, 14:11)
Nezinau nuo ko tai priklauso bet mano neprofesionalo akiai, kiek maciau tokiu nuotrauku tai man jos buvo prastesnes kokybes negu fotkinta su paprastu juosteliniu fot. gal tai ir ne nuo to priklauso neiznau, bet tai mano pastebejimas  ax.gif

nesutinku schmoll.gif čia galėtų tikti patarlė - prastam šokėjui ir kiaušiniai trugdo biggrin.gif nuo fotografo priklausys kokybė rolleyes.gif (apie muilines nešneku visai)
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 10 20, 23:35)
Man tai abi tokios  blink.gif  gal pries 10 metu ir grazu buvo  lotuliukas.gif

Kas baisiausia - kad tai nėra 10 metų senumo nuotraukos. Jos darytos nesenai, paskutinių 2-3 metų laikotarpyje. Nes prieš dešimt metų nebuvo techninių galimybių tokius montažus padaryt ir niekas nedarė nieko panašaus. Šitokios nuotraukos yra kepamos ir atsiranda kas tokias perka nes mano kad tai gražu būtent dabar, 2006 metais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T L: 23 spalio 2006 - 00:02
QUOTE(lijo @ 2006 10 22, 14:44)
nesutinku  schmoll.gif čia galėtų tikti patarlė -  prastam šokėjui ir kiaušiniai trugdo  biggrin.gif nuo fotografo priklausys kokybė  rolleyes.gif (apie muilines nešneku visai)

as neteigiu, kad butent taip yra, cia tiesiog MANO PASTEBEJIMAS gal del to, juk nesakau, kad butent del skaitmeninio fotiko kokybe yra tikrai blogesne mirksiukas.gif tiesog kiek teko dalyvaut vestuvese tai pastebejau toki dalyka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infrared: 23 spalio 2006 - 09:43
QUOTE(Infrared @ 2006 10 23, 10:42)
as neteigiu, kad butent taip yra, cia tiesiog MANO PASTEBEJIMAS  gal del to, juk nesakau, kad butent del skaitmeninio fotiko kokybe yra tikrai blogesne  mirksiukas.gif tiesog kiek teko dalyvaut vestuvese tai pastebejau toki dalyka  biggrin.gif

Jums tiesiog nepasisekė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo al12: 23 spalio 2006 - 09:58
Man iskilo toks klausimas apie fotografu elgesio kultura per vestuves ir santuruma.
Teko matyt kai kurie labai jau issijaucia i sveciu vaidmeni.
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 10 23, 15:40)
Man iskilo toks klausimas apie fotografu elgesio kultura per vestuves ir santuruma.
Teko matyt kai kurie labai jau issijaucia i sveciu vaidmeni.

Manau, kad tai yra labai neprofesionalu ir nesolidu.
Atsakyti