QUOTE(kate0 @ 2006 10 03, 19:53)
Apstulbau.... Lietuvoje nera fotografijos meninku visi balbieriskiniai se tau, fotografai kaimieciai, nuotakos kaimietes - dar gerai, kad pati is Lietuvos - reiskias irgi kaimiete ......
gaila, kad mano zinutes isiskaitei pavirsutiniskai. tebunie. Cia juk tik forumas.
bet pabandysiu pasitaisyti:
1. meninku fotografu - yra, bet is ju dauguma yra su nuomone, kad vestuves fotkint "ne lygis". tas pats kaip kokio Statkeviciaus paprasytu sumodeliuoti mokyklines uniformas...
As neabsoliutinu kad VISI blogi, bet TOKIO lygio kaip Jeff VESTUVIU fotografo dar neturime tikiuosi, bus ir ne vienas
2. taip, tikra mena ivertinanciu jaunuju yra nedaug. o gaila.
(p.s. parodose kartais lankausi ir menini issilavinima turiu, tai gal del to mano zodis ir astresnis - sorry, kam uzkliudziau ambicijas )
3. taip, vidutine klase diktuoja ir skoni, ir reikalavimus fotografijai, madoms, pacioms vestuviu tradicijoms. bet mano akimis, siai dienai jie per mazi, todel ir tenkinames tik viduiniu produktu.
na neisivaizduoju as kokio Jeff kaimisko stiliaus vestuvese su pirsliu korimu, nors tu ka... Elegancija spiduliuoja is jo foto, ir tai, ka jos atspindi - mums augt ir augt. tebunie tai liks ju seimyniniuose albumuose, bet noretusi kad tai BUTU