Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(vivir @ 2006 10 03, 16:10)
Merginos, o ką jūs galit pasakyt apie fotografa Donata Matusevičių iš Kauno?Mačiau jo darytas foto vienose vestuvėse, tai man labai patiko, bet is kitos puotos, man nelabai nepatiko. Tai dabar ir galvoju g.gif visgi prašo 1000Lt. 4u.gif
Papildyta:
atsiprašau, norėjau pasakyti, man nelabai patiko  blush2.gif
Papildyta:
Ir dar katik paskambino mama ir pasakė, kad rado man fotografa iš Jonavos, Eugenijų Derevianko. O kainuoja jis iki 800Lt, gal teko kur nors kada nors ką nors žinoti? assa.gif

mes ji uzsisakem savom vestuvem thumbup.gif jis tikrai man laaabai patiko (mano pusseseres vestuvese jis fotkino) , galiu ikelt keleta jo fotkiu is tu vestuviu ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelee: 03 spalio 2006 - 15:40
O čia Donato Matusevičiaus ar Eugenijų Derevianko nuotraukos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2006 10 03, 16:38)
mes ji uzsisakem savom vestuvem  thumbup.gif jis tikrai man laaabai patiko (mano pusseseres vestuvese jis fotkino) , galiu ikelt keleta jo  fotkiu is tu vestuviu  ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

jį, tai čia kurį smile.gif iš parodytų matau tik vieną man patinkančią rolleyes.gif
Atsakyti
Leisk atspėsiu kuri patinka mirksiukas.gif Spėju, kad pirma, kaip ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2006 10 03, 16:48)
O čia Donato Matusevičiaus ar Eugenijų Derevianko nuotraukos? g.gif

Cia Donato fotkes
siaip jo nuotraukos tikrai grazios, tik as kelias kompe turiu, o pas jaunuosius apie 200 fotkiu ir visos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(.oOo. @ 2006 09 30, 22:43)
Laba diena, atėjo laikas ir man pradėt planuotis savo šventę rolleyes.gif
Likau sužavėta fotografo Jeff Ascough drabais, taigi noriu pasiteirauti apie Lietuvos fotografus dirbančius tokiu stiliumi? g.gif

taip, man irgi jo darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet nemanau, kad lietuva jau priaugo, kad ipirktu ir tinkamai ivartintu toki produkta... kiek lietuvos merginu noretu VIEN juodai/balto albumo? manyciau dauguma sakytui - na grazu viena-kita, bet tikrai ne visos... neva atrodo per niuriai. o man nerealiai grazu. Skandinavijoj madinga seimos, vestuvinius albumus daryti TIK juodai baltus, fotkes kabina ant sienu o ne gruda i albumus. Paziurekit - ir nuotrauku formatai ne tradiciniai mirksiukas.gif
aisku, taip KOKYBISKAI dirbanciu lietuvoje yra nedaug, ir dauguma ju uzsiima rimtesniais uzsakymais nei vestuves... unsure.gif Yra keletas reportazistu, kurie galbut bando lygiuotis i toki stiliu, bet tokio MEISTRO mano akim lietuvoje dar nera schmoll.gif
kitas dalykas - kaina. Tokiu fotkiu visos tai norim... bet ar pasiruose MOKETI uz kokybe? jei suprantame kad originali Versace vestuvine suknele kainuoja zymiai brangiau nei pirkta gariunuose, bet va fotografijoje, norim pasaulinio lygio meistru kokybes uz balbieriskio fotografo kaina... manau labai geri fotografai mazesnio nei 1000-1500 litu honoraro nepraso... cool.gif ir daugumai lietuviu tai - astronomine kaina... bet nesusimastom kiek kainuoja tai, i ka seile varvinam visos. tarkim:
http://www.weddingsb...ther.com/flash/

paziurekit price-lista. 3600$ uz 8 valandu darba. yra ir extra pasiulimas nuo-iki uz 8200$... ar daug kas sutiktu moketi net uz tokio lygio darbus net jei kaina butu litais?
vargu... ir juolab, kaip kad kazkas pastebejo - saituose matom portfolio, "perliukus". gal jusu vestuves bus dar ispudingesnes, o gal is ju tesigaus tik vienas-kitas perliukas. nebus veiksmo, nebus ir kadru, ypac jei svajojate apie reportazinio stiliaus albuma... mirksiukas.gif
Atsakyti
in-shadow, į visus tavo šiuos pamąstymus tiksliau atsakysiu po mėnesio... bet kol kas - mano visas albumas bus A4 formato nespalvotos nuotraukos, už fotografą planuoju sumokėti 2-3 kartus daugiau nei dauguma (oi, kaip graužia sąžinė....), bet tik po mėnesio galėsiu pasakyti ar tikrai aušta kaina garantuoja gerą kokybę mirksiukas.gif
tik nereikia varyti, kad čia Lietuvoje visos kaimietės ir iki EUROPINIO lygio netraukiame.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasnenka @ 2006 10 03, 17:32)
in-shadow, į visus tavo šiuos pamąstymus tiksliau atsakysiu po mėnesio... bet kol kas - mano visas albumas bus A4 formato nespalvotos nuotraukos, už fotografą planuoju sumokėti 2-3 kartus daugiau nei dauguma (oi, kaip graužia sąžinė....), bet tik po mėnesio galėsiu pasakyti ar tikrai aušta kaina garantuoja gerą kokybę  mirksiukas.gif
tik nereikia varyti, kad čia Lietuvoje visos kaimietės ir iki EUROPINIO lygio netraukiame....  blink.gif

O kas fotografuos? ax.gif
O šiaip, ne kaina garantuoja kokybę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasnenka @ 2006 10 03, 17:32)
in-shadow, į visus tavo šiuos pamąstymus tiksliau atsakysiu po mėnesio... bet kol kas - mano visas albumas bus A4 formato nespalvotos nuotraukos, už fotografą planuoju sumokėti 2-3 kartus daugiau nei dauguma (oi, kaip graužia sąžinė....), bet tik po mėnesio galėsiu pasakyti ar tikrai aušta kaina garantuoja gerą kokybę  mirksiukas.gif
tik nereikia varyti, kad čia Lietuvoje visos kaimietės ir iki EUROPINIO lygio netraukiame....  blink.gif

na sveikinu padarius toki pasirinkima thumbup.gif pati mastyciau butent apie panasu varianta, bet man patinkancio fotografo dar neradau blush2.gif biggrin.gif todel labai labai idomu bus tavo variantas bigsmile.gif
as nesakau, kad VISOS lietuves yra kaimietes, bet tol, kol aikciosim pamaciusios "balbieriskio" stiliaus fotografus, na tiesiog nebus reikalo patiems fotografams kelti savo kartele... Nu kam stengtis, verstis per galva, jei sueina pykst-pokst nuotraukos antra diena be korekcijos? Nesupykit merginos, bet paziurejus vestuviniu fotoalbumu galerija daugybe atveju liudnas vaizdelis. gal kol nezinome, kad gali buti geriau, tai ir tenkinames tarybiniu laiku fotoalje lygiu... 3-4 geri kadrai is viso albumo, na tikrai nematau del ko dziaugtis...

uzsukau i fotalbumu skyreli. patiko forumietes emos88 fotkes drinks_cheers.gif . aisku, ir kainele atitinkama smile.gif apie ka ir kalbejau - nuotraukos grazios, visos su tuo sutinka, bet merginos is kart pirstu apie smilkini sukineja, kad mokejo 3000 lt. na kas bebutu tuose kadruose, vis tiek bus tvirtinanciu, kad "buvo galima panasiai uz PIGIAU"... ohmy.gif
vat tep.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo in_shadow: 03 spalio 2006 - 17:43
QUOTE(in_shadow @ 2006 10 03, 15:21)
taip, man irgi jo darbai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif bet nemanau, kad lietuva jau priaugo, kad ipirktu ir tinkamai ivartintu toki produkta... kiek lietuvos merginu noretu VIEN juodai/balto albumo? manyciau dauguma sakytui - na grazu viena-kita, bet tikrai ne visos... neva atrodo per niuriai. o man nerealiai grazu. Skandinavijoj madinga seimos, vestuvinius albumus daryti TIK juodai baltus, fotkes kabina ant sienu o ne gruda i albumus. Paziurekit - ir nuotrauku formatai ne tradiciniai  mirksiukas.gif 
aisku, taip KOKYBISKAI dirbanciu lietuvoje yra nedaug, ir dauguma ju uzsiima rimtesniais uzsakymais nei vestuves... unsure.gif  Yra keletas reportazistu, kurie galbut bando lygiuotis i toki stiliu, bet tokio MEISTRO mano akim lietuvoje dar nera  schmoll.gif
kitas dalykas - kaina. Tokiu fotkiu visos tai norim... bet ar pasiruose MOKETI uz kokybe? jei suprantame kad originali Versace vestuvine suknele kainuoja zymiai brangiau nei pirkta gariunuose, bet va fotografijoje, norim pasaulinio lygio meistru kokybes uz balbieriskio fotografo kaina... manau labai geri fotografai mazesnio nei 1000-1500 litu honoraro nepraso... cool.gif  ir daugumai lietuviu tai - astronomine kaina... bet nesusimastom kiek kainuoja tai, i ka seile varvinam visos. tarkim:
http://www.weddingsb...ther.com/flash/

paziurekit price-lista. 3600$ uz 8 valandu darba. yra ir extra pasiulimas nuo-iki uz 8200$... ar daug kas sutiktu moketi net uz tokio lygio darbus net jei kaina butu litais?
vargu... ir juolab, kaip kad kazkas pastebejo - saituose matom portfolio, "perliukus".  gal jusu vestuves bus dar ispudingesnes, o gal is ju tesigaus tik vienas-kitas perliukas. nebus veiksmo, nebus ir kadru, ypac jei svajojate apie reportazinio stiliaus albuma... mirksiukas.gif

Na tu cia ir pasakei doh.gif kiek zinau spalvotos nuotraukos yra madingos tiek anglijoje ,Graikijoje, Vokietijoje, Prancuzijoje, USA ir t.t. Gal verta susimastyti ax.gif ax.gif O kainos dideles ir kitose salyse nors ir uz spalvotas nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 10 03, 19:00)
Na tu cia ir pasakei  doh.gif kiek zinau spalvotos nuotraukos yra madingos tiek anglijoje ,Graikijoje, Vokietijoje, Prancuzijoje, USA ir t.t. Gal verta susimastyti  ax.gif  ax.gif O kainos dideles ir kitose salyse nors ir uz spalvotas nuotraukas  mirksiukas.gif

taip, bet skandinavai del ju pamise. as nesileidau i smulkmenas kaip yra TEN, ir kas ten madoj, bet paziurek musu vestuvinius albumus ir suprasi apie ka kalbu...wink.gif tas linkas jau buvo kazkada imestas, ir pamenu, kad buvo komentarai, kad oj, niurokos fotkes... gal ir ne cia, nepamenu jau, nes jau ne pirma kart matau Jeff darbus smile.gif
pas mus dauguma jei ir daro, tai tik juodai/baltu imitacija (sepia), kurios yra tiesiog "perverstos" is spalvotu. Foto pavyzdyje manau is kart fotkinta juodai/baltai, ir zinok, yra skirtumas fotkiu kokybeje ax.gif

o del kainos, patikek, ir uzsieny tie 3000-8000$ nesiskaito maza kaina. drauge ka tik atsiunte vestuviu fotkes is JAV, mokejo 400$. man tai siaip sau, bet manau atitinka 400 lt lygi pas mus, tuomet gerieji fotgrafai butu apie 4000 lt? na ar daug kas leistu sau tokius pinigus isleisti meistro paslaugoms?
Atsakyti
blink.gif Apstulbau.... Lietuvoje nera fotografijos meninku blink.gif visi balbieriskiniai blink.gif se tau, fotografai kaimieciai, nuotakos kaimietes - dar gerai, kad pati is Lietuvos - reiskias irgi kaimiete bigsmile.gif

Moketi uz paslaugas yra kiekvieno reikalas, bet, akd puciamos kainos uz nieka irgi. Sakykite ar fotografo profesionalumas gali isaugti per viena sezona na dvigubai bent jau? As nemanau, kad gali. Uztat kaina uz darba isaugo g.gif Ale infliacijos dvigubos per sezona Lietuvoje nepastebejau.

Siaip tai tie jusu giriami fotografai, tie tikri meninkai tesudaro kokius keli procentus visu fotografu maseje. Paprastas Gauso pasiskirstymas: didzioji dalis vidutinioku, ir po lygiai perliuku ir avinu. (ale nors avinu turbut daugiau, nes kaip neieskosi ju vis uztiksi)

schmoll.gif Nemanau, kad visoms lietuvaitems reikia menisku nuotrauku. Menisku reikia toms, kurios ta mena supranta. Nesupykit, bet mena suprantranciu nera daug: nueikite i fotografijos parodu galerijas. Kiek ten pamatysite jaunu lietuvaiciu? bigsmile.gif Ir dar besiruosianciu teketi?

O sitam forume atrodo susirinko tik tos meniniu fotkiu garbintojos (neisizeiskit tos, kurios nesivaiko super duper fotografiju). Idomu butu pamatyti jas tose galerijose. Kazin kodel, bet man atrodo, kad nelabai pasakytu kur tos galerijos net ir yra.

Daugumai lietuviu yra normalu vidutine fotografija ir nereikia sakyti, kad ju skonis kaimietiskas. Taciau yra turtingu. Sutinku kiek nori, tiek moka. Bet manu, akd nemazai tu turtinguju apie mena ne nenutuokia. Pas mus turtingieji neturi jokiu tradiciju, dauguma ju tapo "elitu" po perestroikos. Vienintelis ju talentas - apsukrumas. Su kuo ir sveikinu. Tikru "aristokratu" manau yra, taciau jie niekada tokiame forume savo poziciju nedestys, o ir asmeniniu fotografiju dauguma nedes viesam svarstymui. Tai yra intymu.

Atsakyti