Super nuotraukeles Skaistes....jau anksciau esu jos nuotraukas maciusi,tai begalo suzavejo...
labukas visiem
liepos men. buvau šiokiose tokiose vestuvėse ir man labai patiko fotografo darbas ir nuotraukytės kadangi jaunieji buvo truputi pasimete ir nelabai gaudėsi kur ka turi daryti tai fotografas padėjo jiems ir kiek žinau tai jaunieji liko patenkinti ir foto ir fotografo darbu o nuotraukytes gavo vestuviu diena vakare
liepos men. buvau šiokiose tokiose vestuvėse ir man labai patiko fotografo darbas ir nuotraukytės kadangi jaunieji buvo truputi pasimete ir nelabai gaudėsi kur ka turi daryti tai fotografas padėjo jiems ir kiek žinau tai jaunieji liko patenkinti ir foto ir fotografo darbu o nuotraukytes gavo vestuviu diena vakare
QUOTE(in_shadow @ 2006 09 26, 22:47)
na nezinau, ponas fotografe pamacius tokius siaubingus watermarkus ant fotkiu, man is vis dingtu noras jas uzsakineti nes tiesiog neimanoma iziureti nuotrauku po jusu neva apsauginiais uzrasais! tipo jei matau savo sukneles krasta - oi, imu, ar kaip cia sumastyta? padarykit perziurejimui mazytes foto, ar patalpinkit i kokia galerija internete, is ju gi kokybisku nepasidarys, bet kam taip bjauroti savo darba ... keista
patikek CD galima iziuret daug daugiau nei visa tai kas buvo atspaudinta ant popieriaus ir pateikta sveciams issirinkti. (labai sumazinto formato). Sveteliai buvo kiek pasipiktine kai negalejo iziuret savo mimiku, CD tai jau aiskiau matosi, ar uzsimerke, ar ne...bet kiek velokai..nes kas jau uzsisake, ka gavo ta gavo...nebenorejo persisakyt.
Sakiau fotografui, kai atsiiminejom fotkes, kad taip daryti nerekomenduciau, nes is ties buvo sudetinga. Siuo atveju CD su watermarkus geresne iseitis.
www.fotoart.lt> neisizeiskit, bet tokia tiesa. Ir uz tuos pinigus buvo galima ir normalu CD padovanot Kaip matot, cia fotomeninku kainos 1500 uz viska ir DVD ir albumas....
o kas del nuotrauku kokybes jos tikrai , jokiu pretenziju.
QUOTE(ambermammy @ 2006 09 27, 03:24)
Labutes
Kam idomu paziuret Skaistes Zabielaites foto,prasome uzeit tik jos ne vestuvines,o krikstynu tiesa,ji klaipediete
Kam idomu paziuret Skaistes Zabielaites foto,prasome uzeit tik jos ne vestuvines,o krikstynu tiesa,ji klaipediete
Niu, aš tai nerealiai jau seniai žaviuosi Skaistės darbais
Laba diena, atėjo laikas ir man pradėt planuotis savo šventę
Likau sužavėta fotografo Jeff Ascough drabais, taigi noriu pasiteirauti apie Lietuvos fotografus dirbančius tokiu stiliumi?
Likau sužavėta fotografo Jeff Ascough drabais, taigi noriu pasiteirauti apie Lietuvos fotografus dirbančius tokiu stiliumi?
QUOTE(.oOo. @ 2006 09 30, 22:43)
Laba diena, atėjo laikas ir man pradėt planuotis savo šventę
taip dirba tie, kas daro reportažines nuotraukas... Jeff Ascough puslapyje įkeltos nuotraukos atrinktos iš tūkstančių kitų ir nėra galimybės pažiūrėti vienų vestuvių foto NUO IKI jokios garantijos, kad per kitas vestuves bus galima pagauti tokių kadrų, kokie yra tam puslapyje, be to, ir aplinka bus visai kitokia
taip dirba tie, kas daro reportažines nuotraukas... Jeff Ascough puslapyje įkeltos nuotraukos atrinktos iš tūkstančių kitų ir nėra galimybės pažiūrėti vienų vestuvių foto NUO IKI
Taip, čia vadinamasis reportažinis / fotožurnalistinis stilius
Spėju, kad vestuvių foto parodo su visu profesionaliai spausdintu ir įrištu maketuotu albumu... ir ne kita dieną ;-) Tik į albumą dedamas nuotraukas jis pats atrenka.
QUOTE(lijo @ 2006 10 01, 12:00)
jokios garantijos, kad per kitas vestuves bus galima pagauti tokių kadrų, kokie yra tam puslapyje, be to, ir aplinka bus visai kitokia
Na, čia jau reiktų pozuojamas fotografuot, kad būtų sąlyginai tokios pačios Iš patirties galiu pasakyt, kad pasitaiko kai kurie panašūs kadrai / akcentai, bet šiaip nebūna tokių pačių vestuvių
O apskritai kalbant, kiti ir atrinkę savo foto neprilygsta Jeff
Dėkoju už atsakymus
Tuomet paklausiu kitaip:
kokie vestuvių fotografai Lietuvoje (vestuvių vieta Vilnius) dirba reportažiniu / fotožurnalistiniu stiliumi ir nėra visiški šios srities naujokai?
Tiesiog norėčiau siauresnio žmonių rato, į kuriuos galėčiau kreiptis jau konkrečiai jų darbų pavyzdžių peržiūrai
Tuomet paklausiu kitaip:
kokie vestuvių fotografai Lietuvoje (vestuvių vieta Vilnius) dirba reportažiniu / fotožurnalistiniu stiliumi ir nėra visiški šios srities naujokai?
Tiesiog norėčiau siauresnio žmonių rato, į kuriuos galėčiau kreiptis jau konkrečiai jų darbų pavyzdžių peržiūrai
QUOTE(.oOo. @ 2006 10 01, 14:06)
Dėkoju už atsakymus
Tuomet paklausiu kitaip:
Tuomet paklausiu kitaip:
siūlau Leo
Ačiū, jo darbai tikrai patiko
QUOTE(.oOo. @ 2006 10 01, 14:06)
Dėkoju už atsakymus
Tuomet paklausiu kitaip:
Tuomet paklausiu kitaip:
Siūlau Mindaugą Armonavičių
Merginos, o ką jūs galit pasakyt apie fotografa Donata Matusevičių iš Kauno?Mačiau jo darytas foto vienose vestuvėse, tai man labai patiko, bet is kitos puotos, man nelabai nepatiko. Tai dabar ir galvoju visgi prašo 1000Lt.
Papildyta:
atsiprašau, norėjau pasakyti, man nelabai patiko
Papildyta:
Ir dar katik paskambino mama ir pasakė, kad rado man fotografa iš Jonavos, Eugenijų Derevianko. O kainuoja jis iki 800Lt, gal teko kur nors kada nors ką nors žinoti?
Papildyta:
atsiprašau, norėjau pasakyti, man nelabai patiko
Papildyta:
Ir dar katik paskambino mama ir pasakė, kad rado man fotografa iš Jonavos, Eugenijų Derevianko. O kainuoja jis iki 800Lt, gal teko kur nors kada nors ką nors žinoti?