Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Super nuotraukeles Skaistes....jau anksciau esu jos nuotraukas maciusi,tai begalo suzavejo... wub.gif
Atsakyti
labukas visiem tongue.gif
liepos men. buvau šiokiose tokiose vestuvėse ir man labai patiko fotografo darbas ir nuotraukytės smile.gif kadangi jaunieji buvo truputi pasimete ir nelabai gaudėsi kur ka turi daryti tai fotografas padėjo jiems smile.gif ir kiek žinau tai jaunieji liko patenkinti ir foto ir fotografo darbu smile.gif o nuotraukytes gavo vestuviu diena vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(in_shadow @ 2006 09 26, 22:47)
na nezinau, ponas fotografe biggrin.gif pamacius tokius siaubingus watermarkus ant fotkiu, man is vis dingtu noras jas uzsakineti  lotuliukas.gif  nes tiesiog neimanoma iziureti nuotrauku po jusu neva apsauginiais uzrasais! tipo jei matau savo sukneles krasta - oi, imu, ar kaip cia sumastyta? padarykit perziurejimui mazytes foto, ar patalpinkit i kokia galerija internete, is ju gi kokybisku nepasidarys, bet kam taip bjauroti savo darba  blink.gif ... keista  g.gif

patikek CD galima iziuret daug daugiau nei visa tai kas buvo atspaudinta ant popieriaus ir pateikta sveciams issirinkti. (labai sumazinto formato). Sveteliai buvo kiek pasipiktine kai negalejo iziuret savo mimiku, CD tai jau aiskiau matosi, ar uzsimerke, ar ne...bet kiek velokai..nes kas jau uzsisake, ka gavo ta gavo...nebenorejo persisakyt.
Sakiau fotografui, kai atsiiminejom fotkes, kad taip daryti nerekomenduciau, nes is ties buvo sudetinga. Siuo atveju CD su watermarkus geresne iseitis.

www.fotoart.lt> neisizeiskit, bet tokia tiesa. Ir uz tuos pinigus buvo galima ir normalu CD padovanot blush2.gif mirksiukas.gif Kaip matot, cia fotomeninku kainos 1500 uz viska ir DVD ir albumas....

o kas del nuotrauku kokybes jos tikrai thumbup.gif , jokiu pretenziju. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(ambermammy @ 2006 09 27, 03:24)
Labutes  4u.gif
Kam idomu paziuret Skaistes Zabielaites foto,prasome uzeit  mirksiukas.gif tik jos ne vestuvines,o krikstynu  smile.gif tiesa,ji klaipediete  smile.gif

Niu, aš tai nerealiai jau seniai žaviuosi Skaistės darbais wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, atėjo laikas ir man pradėt planuotis savo šventę rolleyes.gif
Likau sužavėta fotografo Jeff Ascough drabais, taigi noriu pasiteirauti apie Lietuvos fotografus dirbančius tokiu stiliumi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(.oOo. @ 2006 09 30, 22:43)
Laba diena, atėjo laikas ir man pradėt planuotis savo šventę rolleyes.gif
Likau sužavėta fotografo Jeff Ascough drabais, taigi noriu pasiteirauti apie Lietuvos fotografus dirbančius tokiu stiliumi? g.gif

taip dirba tie, kas daro reportažines nuotraukas... Jeff Ascough puslapyje įkeltos nuotraukos atrinktos iš tūkstančių kitų ir nėra galimybės pažiūrėti vienų vestuvių foto NUO IKI rolleyes.gif jokios garantijos, kad per kitas vestuves bus galima pagauti tokių kadrų, kokie yra tam puslapyje, be to, ir aplinka bus visai kitokia rolleyes.gif
Atsakyti
taip dirba tie, kas daro reportažines nuotraukas...  Jeff Ascough puslapyje įkeltos nuotraukos atrinktos iš tūkstančių kitų ir nėra galimybės pažiūrėti vienų vestuvių foto NUO IKI  rolleyes.gif

Taip, čia vadinamasis reportažinis / fotožurnalistinis stilius smile.gif
Spėju, kad vestuvių foto parodo su visu profesionaliai spausdintu ir įrištu maketuotu albumu... thumbup.gif ir ne „kita dieną“ ;-) Tik į albumą dedamas nuotraukas jis pats atrenka.

QUOTE(lijo @ 2006 10 01, 12:00)
jokios garantijos, kad per kitas vestuves bus galima pagauti tokių kadrų, kokie yra tam puslapyje, be to, ir aplinka bus visai kitokia  rolleyes.gif

Na, čia jau reiktų pozuojamas fotografuot, kad būtų sąlyginai tokios pačios smile.gif Iš patirties galiu pasakyt, kad pasitaiko kai kurie panašūs kadrai / akcentai, bet šiaip nebūna tokių pačių vestuvių smile.gif

O apskritai kalbant, kiti ir atrinkę savo foto neprilygsta Jeff smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leo`: 01 spalio 2006 - 11:43
Dėkoju už atsakymus hi.gif
Tuomet paklausiu kitaip:
kokie vestuvių fotografai Lietuvoje (vestuvių vieta Vilnius) dirba reportažiniu / fotožurnalistiniu stiliumi ir nėra visiški šios srities naujokai?
Tiesiog norėčiau siauresnio žmonių rato, į kuriuos galėčiau kreiptis jau konkrečiai jų darbų pavyzdžių peržiūrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(.oOo. @ 2006 10 01, 14:06)
Dėkoju už atsakymus  hi.gif
Tuomet paklausiu kitaip:
kokie vestuvių fotografai Lietuvoje (vestuvių vieta Vilnius) dirba reportažiniu / fotožurnalistiniu stiliumi ir nėra visiški šios srities naujokai?
Tiesiog norėčiau siauresnio žmonių rato, į kuriuos galėčiau kreiptis jau konkrečiai jų darbų pavyzdžių peržiūrai  rolleyes.gif

siūlau Leo tongue.gif
Atsakyti

Ačiū, jo darbai tikrai patiko good.gif
Atsakyti
QUOTE(.oOo. @ 2006 10 01, 14:06)
Dėkoju už atsakymus  hi.gif
Tuomet paklausiu kitaip:
Tiesiog norėčiau siauresnio žmonių rato, į kuriuos galėčiau kreiptis jau konkrečiai jų darbų pavyzdžių peržiūrai  rolleyes.gif

Siūlau Mindaugą Armonavičių 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o ką jūs galit pasakyt apie fotografa Donata Matusevičių iš Kauno?Mačiau jo darytas foto vienose vestuvėse, tai man labai patiko, bet is kitos puotos, man nelabai nepatiko. Tai dabar ir galvoju g.gif visgi prašo 1000Lt. 4u.gif
Papildyta:
atsiprašau, norėjau pasakyti, man nelabai patiko blush2.gif
Papildyta:
Ir dar katik paskambino mama ir pasakė, kad rado man fotografa iš Jonavos, Eugenijų Derevianko. O kainuoja jis iki 800Lt, gal teko kur nors kada nors ką nors žinoti? assa.gif
Atsakyti