Sveikos,
Visiškai nesenai dalyvavau draugės vestuvėse. Labai patiko fotografas, kuris, beje, pasirodo yra šio forumo dalyvis - Leo Jis toks nepastebimas buvo, bet prifotografavo labai tikrai gražių nuotraukų. Jokių specialių pozavimų, gražus fotoreportažas Savo vestuvėms tikrai samdysiuos jį, jeigu iki to laiko geresnių savo akimis nepamatysiu
Ačiū, smagu
QUOTE(Letticija @ 2006 09 25, 16:17)
Sveikos,
Visiškai nesenai dalyvavau draugės vestuvėse. Labai patiko fotografas, kuris, beje, pasirodo yra šio forumo dalyvis - Leo Jis toks nepastebimas buvo, bet prifotografavo labai tikrai gražių nuotraukų. Jokių specialių pozavimų, gražus fotoreportažas Savo vestuvėms tikrai samdysiuos jį, jeigu iki to laiko geresnių savo akimis nepamatysiu
QUOTE(Leo` @ 2006 09 25, 17:19)
Ačiū, smagu
Leo`, pasirodo esi širdžių ėdikas mergina vos tik prisijungusi prie SM puolė tave girti ufff...
Na, matyt, pelnytai Ir mane nustebino, net pagalvojau, kad SM ko negero neįtartų
QUOTE(lijo @ 2006 09 25, 20:22)
Leo`, pasirodo esi širdžių ėdikas mergina vos tik prisijungusi prie SM puolė tave girti ufff...
QUOTE(Leo` @ 2006 09 25, 21:15)
Na, matyt, pelnytai Ir mane nustebino, net pagalvojau, kad SM ko negero neįtartų
Baikit baikit:) Tiesiog skaiciau foruma, nes aktualu ir visai netycia issiaiskinau ta fakta:) Tai vat ir nesugebejau nutylet. Juk galima pagirti, jeigu zmogus to vertas Nors buvau ne jaunoji, bet labai jau Leo mane paparacino, tai sioks toks atsidekojantis feedback'as
Ir nieko itart nereikia
QUOTE(Letticija @ 2006 09 26, 08:20)
Baikit baikit:) Tiesiog skaiciau foruma, nes aktualu ir visai netycia issiaiskinau ta fakta:) Tai vat ir nesugebejau nutylet. Juk galima pagirti, jeigu zmogus to vertas Nors buvau ne jaunoji, bet labai jau Leo mane paparacino, tai sioks toks atsidekojantis feedback'as
Ir nieko itart nereikia
Ir nieko itart nereikia
ir vėl kilo įtarimas tiiiiiiiikras širdžių ėdikas visai norėčiau, kad ir mane papaparacintų gal ir man patiktų...
QUOTE(lijo @ 2006 09 26, 08:53)
ir vėl kilo įtarimas tiiiiiiiikras širdžių ėdikas visai norėčiau, kad ir mane papaparacintų gal ir man patiktų...
Patiktu patiktu Tik gal jau gana apie tai, bo tikrai reklama gausis
sveikutes,
praejo mano vestuves 09.09 ir vakar gavome foto.Tad anksciau nedrysau rasyti nepamacius fotografiju.
mus fotografavo Juozas Kamenskas is Kauno (ji rekomendavo Cesonis ir Armonavicius, nes jie buvo jau uzimti).
Galiu pasakyti tik gerus zodzius! Labai fainas zmogutis ir bendraujant ir savo darba ismano.
Dar pries gaunant foto sveciai sake ,kad "bachuriukas dirbo"-t.y. spragsejo
Tad gavom nuotraukas-jos man labai labai patiko!!!
Dar nespejau internete sukelti,jei kam bus idomu galesiu parodyti.
Ememe albuma ir kompakta t.y. Albume jis usdejo savo nuoziura nuotraukas, dideles ir tokias kaip cia pasakius.. vienoje dideleje nuotraukoje vienas po kito trys kadrai-atrodo super!
O paskui dave kompakta ir sveciai bei mes galesime pasidaryti.
Mums kainavo 1000lt, jei imi be albumo 800 lt bet reikia foto tada pas ji uzsisakineti
Na kai zinau kad pati foto sudesiu i albuma gal tik pencijoje tai kaip ir ilgai nedvejojome
Mes praseme reportaziniu foto t.y. jokiu sustatymu (na nebent su sveciais vienais kitais) ir isties man tai patiko!
praejo mano vestuves 09.09 ir vakar gavome foto.Tad anksciau nedrysau rasyti nepamacius fotografiju.
mus fotografavo Juozas Kamenskas is Kauno (ji rekomendavo Cesonis ir Armonavicius, nes jie buvo jau uzimti).
Galiu pasakyti tik gerus zodzius! Labai fainas zmogutis ir bendraujant ir savo darba ismano.
Dar pries gaunant foto sveciai sake ,kad "bachuriukas dirbo"-t.y. spragsejo
Tad gavom nuotraukas-jos man labai labai patiko!!!
Dar nespejau internete sukelti,jei kam bus idomu galesiu parodyti.
Ememe albuma ir kompakta t.y. Albume jis usdejo savo nuoziura nuotraukas, dideles ir tokias kaip cia pasakius.. vienoje dideleje nuotraukoje vienas po kito trys kadrai-atrodo super!
O paskui dave kompakta ir sveciai bei mes galesime pasidaryti.
Mums kainavo 1000lt, jei imi be albumo 800 lt bet reikia foto tada pas ji uzsisakineti
Na kai zinau kad pati foto sudesiu i albuma gal tik pencijoje tai kaip ir ilgai nedvejojome
Mes praseme reportaziniu foto t.y. jokiu sustatymu (na nebent su sveciais vienais kitais) ir isties man tai patiko!
Galiu rekomenduoti fotografa
Mano sesers vestuves sia vasara fotografavo Kestutis.
http://www.kestas.bucinskas.lt/
Labai malonus ir linksmas vyrukas. Nelindo ikyriai i akis, tiesiog dare savo darba ir nuotraukos gavosi Seniai teko tokias matyti.
Sese net negalejo issirinkti, tai eme visa albuma.
Jei domins, galesiu pasiklausti jo kontaktinio numerio
Mano sesers vestuves sia vasara fotografavo Kestutis.
http://www.kestas.bucinskas.lt/
Labai malonus ir linksmas vyrukas. Nelindo ikyriai i akis, tiesiog dare savo darba ir nuotraukos gavosi Seniai teko tokias matyti.
Sese net negalejo issirinkti, tai eme visa albuma.
Jei domins, galesiu pasiklausti jo kontaktinio numerio
QUOTE(Inkfish @ 2006 09 07, 20:19)
Merginos atsakykit, ar kas fotografavosi pas Aleksandra Babičių?
Nuotraukos svetainėje al.mob.lt lyg ir nieko, bet gal kas savo parodys, nes jisai ten tikriausiai geriausias idėjo.
Beje, kiek apytikriai kainuoja Vilniuje geras vestuvių fotografas?
Nuotraukos svetainėje al.mob.lt lyg ir nieko, bet gal kas savo parodys, nes jisai ten tikriausiai geriausias idėjo.
Beje, kiek apytikriai kainuoja Vilniuje geras vestuvių fotografas?
Labas Inkfish, specialiai prisiregistravau, kad tau atsakyciau
Tai va. Mano drauges vestuves buvo si sestadieni, fotografavo Babicius. Zinok laaaabai mums patiko, jautiesi, kad zmogus dirba. Patiko, kad fotografavo ne tik jaunuosius, bet ir svecius bei vaikucius, nuotraukose vestuves del to labai "europietisko" stiliaus gavosi. Pagaliau turiu graziu savo nuotraukyciu, nes mano kitos drauges vestuvese fotografas net asistentu nefotografavo (gal tik grupinese nuotraukose), tai kad pasirode jog veltui visa diena dariausi sukuosena
Tiesa visu nuotrauku dar nemaciau, nes zadejo atiduoti po savaites, bet jaunavedziai ilgam isvyko, tad atidave keleta atspausdintu, kitu prase dar palaukti.
O jo svetaineje tai maciau tas nuotraukas (kurias atidave) jau ikeltas. Tiesa ten daug vestuviu susimaise, tad nezinau kaip duoti nuoroda. 3, 13 nuotrauka - drauges vestuves, toliai ieskokit tos pacios merginos
Bandysiu ikelt cia keleta nuotraukyciu, bet nezinau ar man iseis.
O del kainos tai deja nezinau, kiek jie sumokejo.
QUOTE(fotoart.lt @ 2006 09 23, 18:05)
Buvom sutare, kad nuotraukas perka atspausdintas, o ne diske.
Taigi CD buvo duotas ne tam, kad nemokamai atsispausdintu, o kad sveciai ir jaunieji galetu uzsisakyti papildomu nuotrauku. As esu is Klaipedos, o fotografuot vaziavau ~250km iki Ventspilio. Su sveciais daugiau nebesutikau, o jaunieji liko patenkinti nuotraukomis, ar ne Rasa?
Geros dienos visiems
Taigi CD buvo duotas ne tam, kad nemokamai atsispausdintu, o kad sveciai ir jaunieji galetu uzsisakyti papildomu nuotrauku. As esu is Klaipedos, o fotografuot vaziavau ~250km iki Ventspilio. Su sveciais daugiau nebesutikau, o jaunieji liko patenkinti nuotraukomis, ar ne Rasa?
Geros dienos visiems
na nezinau, ponas fotografe pamacius tokius siaubingus watermarkus ant fotkiu, man is vis dingtu noras jas uzsakineti nes tiesiog neimanoma iziureti nuotrauku po jusu neva apsauginiais uzrasais! tipo jei matau savo sukneles krasta - oi, imu, ar kaip cia sumastyta? padarykit perziurejimui mazytes foto, ar patalpinkit i kokia galerija internete, is ju gi kokybisku nepasidarys, bet kam taip bjauroti savo darba ... keista
Labutes
Kam idomu paziuret Skaistes Zabielaites foto,prasome uzeit tik jos ne vestuvines,o krikstynu tiesa,ji klaipediete
Kam idomu paziuret Skaistes Zabielaites foto,prasome uzeit tik jos ne vestuvines,o krikstynu tiesa,ji klaipediete