sakyciau, kad dar ne viskas nuo fotografo priklauso. Jei nera veiksmo tai is kur tas reportazines, idomias, nestatytines foto padarysi. Kita vertus manau, kad fotografas ir orientuojasi visu pirma i jaunuosius ir juos fotografuoja, o sveciai jam tik kaip fonas...(jei aisku jo tikslas nera - daryti pinigus)
Mes pries vestuves kai rinkomes fotografa atkreipeme demesi viena dalyka...jei fotografui moki brangiau, tai jis nesistengia is tavo vestuviu ir sveciu pasidaryt kuo daugiau pinigu - tiesiog gaudo momentus, kviecia papozuot jaunuosius. Nuotraukos grazios, gyvos, naturalios. Jei moki pigiau, gali tiketis daug belekokiu fotkiu...
kiekvienas renkasi palei save...
galit ivertinti musiskes....
http://www.supermama...pic=6396&st=252
QUOTE(aka @ 2006 09 22, 10:21)
tei va mano fotografes janinos macevicienes darbas, mes juo buvom tikrai liabai patenkinti, ivertinkit ir jus:)
musu foto albums: public.fotki.com/akaa
Labai fainos foto atrodot labai atsipalaidave, foto sutvarkytos, ivairios-man grazu
Papildyta:
QUOTE(Rasiunia @ 2006 09 22, 11:46)
o fotografas jusu negalejo autorinio paraso kamputy kur nors uzdet,o ne uzvarvolint per visa foto bent jau man tai sunkoka ivertinti,nes blasko kazkaip
tavo suknute labai grazi, o foto fainiausia,kur su lanku
QUOTE(Rasiunia @ 2006 09 22, 11:46)
sakyciau, kad dar ne viskas nuo fotografo priklauso. Jei nera veiksmo tai is kur tas reportazines, idomias, nestatytines foto padarysi. Kita vertus manau, kad fotografas ir orientuojasi visu pirma i jaunuosius ir juos fotografuoja, o sveciai jam tik kaip fonas...(jei aisku jo tikslas nera - daryti pinigus)
Mes pries vestuves kai rinkomes fotografa atkreipeme demesi viena dalyka...jei fotografui moki brangiau, tai jis nesistengia is tavo vestuviu ir sveciu pasidaryt kuo daugiau pinigu - tiesiog gaudo momentus, kviecia papozuot jaunuosius. Nuotraukos grazios, gyvos, naturalios. Jei moki pigiau, gali tiketis daug belekokiu fotkiu...
Rasiune, o kokioje pilyje buvo vestuves? Labai grazu!
Ops Ka tik radau senoje temoje. Labai grazi ideja
QUOTE(Rasiunia @ 2006 09 22, 12:46)
sakyciau, kad dar ne viskas nuo fotografo priklauso. Jei nera veiksmo tai is kur tas reportazines, idomias, nestatytines foto padarysi.
Labai labai labai teisinga ir protinga mintis.
QUOTE(moshke @ 2006 09 22, 16:35)
Labai fainos foto atrodot labai atsipalaidave, foto sutvarkytos, ivairios-man grazu
Papildyta:
o fotografas jusu negalejo autorinio paraso kamputy kur nors uzdet,o ne uzvarvolint per visa foto bent jau man tai sunkoka ivertinti,nes blasko kazkaip
Papildyta:
tos kurios albume tos be fotografo reklamos, o CD deja tik tokios...kas kaip moka tas taip pinigus ir darosi.
QUOTE(Rasiunia @ 2006 09 22, 19:53)
tos kurios albume tos be fotografo reklamos, o CD deja tik tokios...kas kaip moka tas taip pinigus ir darosi.
tai kam tada tas cd, vistiek nepasidarysi tokiu foto... ar jus zinojot, kad jis jums duos toki cd? nes jei ne, tai nezinau, sprogciau is pykcio, jei sumoki pinigus kaip uz normalu kompakta, o gauni su sitokiais pripaisymais ant virsaus
QUOTE(Ausrytia @ 2006 09 22, 22:31)
tai kam tada tas cd, vistiek nepasidarysi tokiu foto... ar jus zinojot, kad jis jums duos toki cd? nes jei ne, tai nezinau, sprogciau is pykcio, jei sumoki pinigus kaip uz normalu kompakta, o gauni su sitokiais pripaisymais ant virsaus
Buvom sutare, kad nuotraukas perka atspausdintas, o ne diske.
Taigi CD buvo duotas ne tam, kad nemokamai atsispausdintu, o kad sveciai ir jaunieji galetu uzsisakyti papildomu nuotrauku. As esu is Klaipedos, o fotografuot vaziavau ~250km iki Ventspilio. Su sveciais daugiau nebesutikau, o jaunieji liko patenkinti nuotraukomis, ar ne Rasa?
Geros dienos visiems
Sveikutes. O kiek kainuoja Kaune vestuviu fotografai ?
Drauge nesenai buvo pas viena toki - jo nuotraukos tikrai neblogos, tai jis ima 1000lt.
Ar tai normalu ar jau cia brangininkas?
Drauge nesenai buvo pas viena toki - jo nuotraukos tikrai neblogos, tai jis ima 1000lt.
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 09 23, 19:08)
žiūrint už ką ima
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 09 23, 19:08)
tikrai nebrangininkas, yra ir tokiu kurie ima daugiau
Papildyta:
Lijo dar karteli dekoju uz Inesos kontaktus. Susitikom, maloniai pasisnekejom ir ji jau uzimta liepos 21d.
QUOTE(maziulele @ 2006 09 23, 21:14)
Lijo dar karteli dekoju uz Inesos kontaktus. Susitikom, maloniai pasisnekejom ir ji jau uzimta liepos 21d.
nėr už ką o jūs jau vėl Kaune ? ar gavai mano žinutę?
QUOTE(aka @ 2006 09 22, 12:21)
tei va mano fotografes janinos macevicienes darbas, mes juo buvom tikrai liabai patenkinti, ivertinkit ir jus:)
Man Janinos darbai labaiii patinka, ziurejau as jos nuotraukas ir taviskiu ten maciau o dabar sukelei i interneta tai cd dave?Nes siaip su juostiniu fotografuoja, tai skenavo juostas turbut.