QUOTE(dixita @ 2006 09 12, 20:46)
Musu vestuves fografavo G. Cesonis
Nuotraukos super, esam labai patenkinti. O i klausima, kada atidave, galeciau atsakyti: vertejo laukti
Mes po vestuviu isskridom medaus kopinet, tai nuotraukas atgavom po 2 sav. o va, sukakus menesiukui po vestuviu dar sulaukem is jo ir filmuko (is fotkiu padaryto).
Bet nuotraukos labai grazios, tikrai tikrai
QUOTE(dixita @ 2006 09 20, 08:54)
Pasikartosiu apie Cesoni, jis irgi menininkas, per musu vestuves jo net nesijaute, neliepe pozuoti, dirbtinai pasilenkti, nusisypsoti ir t.t. foto gavosi naturalios ir nedirbtinos, nu aisku, tie atvejai, kai noredavosi ziureti i fotoaparata, jau neatrode naturalus
Bet siaip foto esu labai patenkita
Mūsų vestuves taip pat fotografavo Cesonis, bet as jo darbu esu NEPATENKINTA. Norėjome, kad fotografuotų menininkas, kad nuotraukos turėtų kibirkšties, kad būtų fiksuojami nepozuoti kadrai... Vienu žodžiu, likus 5 mėn. iki vestuvių susitikom, jis parodė savo fotografuotą vestuvių albumą, mums patiko, tiesa dar teko pasistengti įkalbėti draugą, kad samdytume butent ji, nes jo prasoma kaina mums tikrai didele. Na, apsisprendem, sumokėjome avansą, sutarėm, kad artėjant vestuvėms dar kartą susitiksim ir aptarsim konkrečiau vestuvių eigą bei ko tikimės. Likus 2 sav. iki vestuvių, norėdama susitart dėl susitikimo, paskambinau jam, bet jis atostogavo, tad nenorėjo susitikti ir pasakė, jog galima viską aptarti ir telefonu dieną prieš vestuves.... Na gerai. Dieną prieš vestuves - milijonas darbų ir rūpesčių - porą kartų skambtelėjau, jis nekėlė ragelio, o vakarop jau tas visai iš galvos išdulkėjo... Vestuvių rytą, likus 1,5 val iki ceremonijos bažnyčioje dingtelėjo mintis, kad taip ir nepakalbėjau su juo, puoliau jam skambint, o jis nekelia ragelio !!!! Šakės! Išsigandau, kad jis pamiršo !!!!! Patikėkit, nesu kokia kvaisa isterike, pamisusi del vestviu, niekada nesureikšminau to įvykio ir nesu skystas žmogus, bet tą pusvalandį bandydama jam prisiskambint buvau apšalusi kaip niekad gyvenime.... Vienu žodžiu, pakirto kojas. Ačiū dievui po pusvalandžio, likus nepilnai valandai iki ceremonijos, jis pats paskambino ir pasakė, kad nieko nepamiršo ir kad viskas gerai. Ir tikrai viskas buvo pakankamai gerai. Bet aš tikrai nebeturėjau jėgų su juo pakalbėti, paprašyti, kad davai, nufotografuokite mano mamą su tėveliu; kol mus sveikina, pagaudykite, ką veikia kiti svečiai, kaip žaidžia vaikai, kaip sesers dukrytė lupa saldainio popierėlį, kaip dėdė neša dėžę šampano... Visa tai liko užfiksuota mūsų draugo, neprofesionalo kadruose, kai tuo tarpu Cesonis tiesiog lauke, kol viskas baigsis. Cesonio nuotraukose - 90 proc. mes, bet kiek yra įdomu žiūrėt į save ?Likusios nuotraukos - tradicinės tradiciškai išsirikiavusių kolektyviškai pozuojančių svečių nuotraukos, arba svečių, sėdinčių prie puotos stalo nuotraukos - galvojau, kad tokų kadrų seniai nieks nefotkina ir tokių tikrai niekada nenorėjau, bet vestuvių dieną tikrai neturėjau jėgų nieko reguliuoti ar prašyti. Gal Gintaras taip norėjo mums įtikti, bet jei būtų teikęsis susitikti prieš vestuves ar bent jau pakelti ragelį, gal būtų prisiminęs savo pažadą daryti "reportažines" nuotraukas... Ir tada man nereiktų čia rašyti jokių "antirekomendacijų"... Tiesa, kiek skaičiau čia komentarų, visi atsiliepia apie jį kaip apie šiltą žmogų. Per mūsų vestuves jis tikrai buvo labai arogantiškas... Toks ir liko. Parašiau jam laišką, pasiteiravau, ar surašė į CD visas nuotraukas, gavau atsakymą, kad atsiuntė visas foto, o jei kas nepatinka, "belieka pakartoti fotosesiją"..... Apmaudu tik, kad tai buvo ne "fotosesija", o "vestuvės" ir to pakartoti nebegalima....