Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(imbirim @ 2006 09 19, 12:05)
Beje T.L., menotyriskai vertinant R. Pozerskio nuotraukas, jo reportaziniai darbai yra labai dideles vertes... ir savo subjektyvia nuomone gali pasilaikyti sau jei jau negali buti profesionalus.

mano galva, tai jis (ji) nieko blogo apie R.P. nepasakė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(imbirim @ 2006 09 19, 12:05)
nu jo ka paklausi tai pirmiausia nuo T.L. komentara gausi.... aciu ir uz tai...
Papildyta:
Beje T.L., menotyriskai vertinant R. Pozerskio nuotraukas, jo reportaziniai darbai yra labai dideles vertes... ir savo subjektyvia nuomone gali pasilaikyti sau jei jau negali buti profesionalus.

Tai kad nieko blogo apie Požerskį Tomas nepasakė. Popsas - tai ne šlamštas. Tiesiog Požerskis - jau klasika. Nekart matytas parodose, žurnaluose, albumuose. O minėtos alternatyvos - modernesnis požiūris, subjektyvesnis. Tiesiog nuėjęs tokių vaizdų neužfiksuosi - minėti autoriai naudoja savitą vaizdų apdirbimą. Ir užklausėjos skonio reikalas ką rinktis.
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 09 19, 16:18)
Tai kad nieko blogo apie Požerskį Tomas nepasakė. Popsas - tai ne šlamštas. Tiesiog Požerskis - jau klasika. Nekart matytas parodose, žurnaluose, albumuose. O minėtos alternatyvos - modernesnis požiūris, subjektyvesnis. Tiesiog nuėjęs tokių vaizdų neužfiksuosi - minėti autoriai naudoja savitą vaizdų apdirbimą. Ir užklausėjos skonio reikalas ką rinktis.

tai viskas ok... tik man atrodo ir klasikos nereikia nuvertint...nu whatever...
tose nuorodose radau tikrai supper darbu... belieka tik su autoriais susisiekti.
Su malonumu ir sau koki darbeli isigyciau...
Atsakyti
QUOTE(jardita @ 2006 09 01, 17:29)
Kas iesko gero fotografo siulau uzsukti i http://www.kestas.bucinskas.lt/ puslapi. Labai fainas vyrukas tas Kestutis  ir kaip zmogus ir kaip fotografas. Jis ir musu vestuves fotografavo ir  savo augintiniams foto sesija pas ji buvom pravede.

Jardita,

Gal galetum ideti siek tiek savo foto ar e-mailu atsiusti nes noreciau pamatyti daugiau Kesto darbu, ir siaip gal gali patarti ar nenusivilsim ji uzsisake. Koks jo stilius?

Aciu
Atsakyti
Girdejau, kad Pozerskio menine puse gan profesionali, bet neteko girdeti atsiliepimu apie vestuviu fotografavima g.gif
Pasikartosiu apie Cesoni, jis irgi menininkas, per musu vestuves jo net nesijaute, neliepe pozuoti, dirbtinai pasilenkti, nusisypsoti ir t.t. foto gavosi naturalios ir nedirbtinos, nu aisku, tie atvejai, kai noredavosi ziureti i fotoaparata, jau neatrode naturalus blush2.gif
Bet siaip foto esu labai patenkita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgute @ 2006 09 19, 23:25)
Jardita,

Gal galetum ideti siek tiek savo foto ar e-mailu atsiusti nes noreciau pamatyti daugiau Kesto darbu, ir siaip gal gali patarti ar nenusivilsim ji uzsisake. Koks jo stilius?

Aciu

aha, nes galerijoj matau tik vienu vestuviu rezultata... ar galerijoj ir yra Jarditos vestuves g.gif ?

Papildyta:
www.efendi.lt - ypac grafika - super drinks_cheers.gif su mielu noru kabinciau ant sienos, ir ne viena darbeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(in_shadow @ 2006 09 20, 10:51)
aha, nes galerijoj matau tik vienu vestuviu rezultata... ar galerijoj ir yra Jarditos vestuves g.gif

Ten ne vienos vestuvės, kiek matau,iš šiek tiek pažystamų veidų ty Jarditos ir Jenny.
Atsakyti
QUOTE(dixita @ 2006 09 12, 20:46)
Musu vestuves fografavo G. Cesonis
Nuotraukos super, esam labai patenkinti. O i klausima, kada atidave, galeciau atsakyti: vertejo laukti  biggrin.gif
Mes po vestuviu isskridom medaus kopinet, tai nuotraukas atgavom po 2 sav. o va, sukakus menesiukui po vestuviu dar sulaukem is jo ir filmuko (is fotkiu padaryto).
Bet nuotraukos labai grazios, tikrai tikrai  rolleyes.gif

QUOTE(dixita @ 2006 09 20, 08:54)
Pasikartosiu apie Cesoni, jis irgi menininkas, per musu vestuves jo net nesijaute, neliepe pozuoti, dirbtinai pasilenkti, nusisypsoti ir t.t.  foto gavosi naturalios ir nedirbtinos, nu aisku, tie atvejai, kai noredavosi ziureti i fotoaparata, jau neatrode naturalus  blush2.gif 
Bet siaip foto esu labai patenkita  bigsmile.gif

Mūsų vestuves taip pat fotografavo Cesonis, bet as jo darbu esu NEPATENKINTA. Norėjome, kad fotografuotų menininkas, kad nuotraukos turėtų kibirkšties, kad būtų fiksuojami nepozuoti kadrai... Vienu žodžiu, likus 5 mėn. iki vestuvių susitikom, jis parodė savo fotografuotą vestuvių albumą, mums patiko, tiesa dar teko pasistengti įkalbėti draugą, kad samdytume butent ji, nes jo prasoma kaina mums tikrai didele. Na, apsisprendem, sumokėjome avansą, sutarėm, kad artėjant vestuvėms dar kartą susitiksim ir aptarsim konkrečiau vestuvių eigą bei ko tikimės. Likus 2 sav. iki vestuvių, norėdama susitart dėl susitikimo, paskambinau jam, bet jis atostogavo, tad nenorėjo susitikti ir pasakė, jog galima viską aptarti ir telefonu dieną prieš vestuves.... Na gerai. Dieną prieš vestuves - milijonas darbų ir rūpesčių - porą kartų skambtelėjau, jis nekėlė ragelio, o vakarop jau tas visai iš galvos išdulkėjo... Vestuvių rytą, likus 1,5 val iki ceremonijos bažnyčioje dingtelėjo mintis, kad taip ir nepakalbėjau su juo, puoliau jam skambint, o jis nekelia ragelio !!!! Šakės! Išsigandau, kad jis pamiršo !!!!! Patikėkit, nesu kokia kvaisa isterike, pamisusi del vestviu, niekada nesureikšminau to įvykio ir nesu skystas žmogus, bet tą pusvalandį bandydama jam prisiskambint buvau apšalusi kaip niekad gyvenime.... Vienu žodžiu, pakirto kojas. Ačiū dievui po pusvalandžio, likus nepilnai valandai iki ceremonijos, jis pats paskambino ir pasakė, kad nieko nepamiršo ir kad viskas gerai. Ir tikrai viskas buvo pakankamai gerai. Bet aš tikrai nebeturėjau jėgų su juo pakalbėti, paprašyti, kad davai, nufotografuokite mano mamą su tėveliu; kol mus sveikina, pagaudykite, ką veikia kiti svečiai, kaip žaidžia vaikai, kaip sesers dukrytė lupa saldainio popierėlį, kaip dėdė neša dėžę šampano... Visa tai liko užfiksuota mūsų draugo, neprofesionalo kadruose, kai tuo tarpu Cesonis tiesiog lauke, kol viskas baigsis. Cesonio nuotraukose - 90 proc. mes, bet kiek yra įdomu žiūrėt į save ?Likusios nuotraukos - tradicinės tradiciškai išsirikiavusių kolektyviškai pozuojančių svečių nuotraukos, arba svečių, sėdinčių prie puotos stalo nuotraukos - galvojau, kad tokų kadrų seniai nieks nefotkina ir tokių tikrai niekada nenorėjau, bet vestuvių dieną tikrai neturėjau jėgų nieko reguliuoti ar prašyti. Gal Gintaras taip norėjo mums įtikti, bet jei būtų teikęsis susitikti prieš vestuves ar bent jau pakelti ragelį, gal būtų prisiminęs savo pažadą daryti "reportažines" nuotraukas... Ir tada man nereiktų čia rašyti jokių "antirekomendacijų"... Tiesa, kiek skaičiau čia komentarų, visi atsiliepia apie jį kaip apie šiltą žmogų. Per mūsų vestuves jis tikrai buvo labai arogantiškas... Toks ir liko. Parašiau jam laišką, pasiteiravau, ar surašė į CD visas nuotraukas, gavau atsakymą, kad atsiuntė visas foto, o jei kas nepatinka, "belieka pakartoti fotosesiją"..... Apmaudu tik, kad tai buvo ne "fotosesija", o "vestuvės" ir to pakartoti nebegalima....
Atsakyti
tei va mano fotografes janinos macevicienes darbas, mes juo buvom tikrai liabai patenkinti, ivertinkit ir jus:)

musu foto albums: public.fotki.com/akaa
Atsakyti
QUOTE(zippy @ 2006 09 22, 08:26)
Mūsų vestuves taip pat fotografavo Cesonis, bet as jo darbu esu NEPATENKINTA.

Uzjauciu, tikrai labai gaila, kad toks nesusikalbejimas sugadino tokia svente verysad.gif Zinoma, visiems neitiksi, ir geras nebusi, taciau manau bet kokiam asmeniui ar org. teikiancima paslaugas pravartu suzinoti savo klientu atsiliepimus apie darba. Taip suteikiama galimybe zmogui pasitaisyti.
As buvau neseniai vienose vestuvese su Gintaru, labiausiai kas istrigo, jog as tik akimis koki epizoda speju pagauti, ir jau pamatau, kad gintaras jau fotografuoja tai ka as dar tik pamaciau .
Ar tu jam parasei laiske kaip jautiesi ir ka manai apie visa tai?
Atsakyti
QUOTE(zippy @ 2006 09 22, 09:26)
Cesonio nuotraukose - 90 proc. mes, bet kiek yra įdomu žiūrėt į save ?Likusios nuotraukos - tradicinės tradiciškai išsirikiavusių kolektyviškai pozuojančių svečių nuotraukos, arba svečių, sėdinčių prie puotos stalo nuotraukos - galvojau, kad tokų kadrų seniai nieks nefotkina ir tokių tikrai niekada nenorėjau, bet vestuvių dieną tikrai neturėjau jėgų nieko reguliuoti ar prašyti. Gal Gintaras taip norėjo mums įtikti, bet jei būtų teikęsis susitikti prieš vestuves ar bent jau pakelti ragelį, gal būtų prisiminęs savo pažadą daryti "reportažines" nuotraukas... Ir tada man nereiktų čia rašyti jokių "antirekomendacijų"... Tiesa, kiek skaičiau čia komentarų, visi atsiliepia apie jį kaip apie šiltą žmogų. Per mūsų vestuves jis tikrai buvo labai arogantiškas... Toks ir liko. Parašiau jam laišką, pasiteiravau, ar surašė į CD visas nuotraukas, gavau atsakymą, kad atsiuntė visas foto, o jei kas nepatinka, "belieka pakartoti fotosesiją"..... Apmaudu tik, kad tai buvo ne "fotosesija", o "vestuvės" ir to pakartoti nebegalima....

O tos jūsų nuotraukos ar tau patinka?
Mano fotografas irgi fotografavo daugiausiai mus, bet aišku yra ir pagaudytų kitų svečių nuotraukų smile.gif Aišku ne visada fotografai "pagauna" tai ko nori...bet pamatai ir tokių "pagautų" momentų kurių nesitikėjai mirksiukas.gif
Beje aš bendravau su juo telefonu (jis buvo antras mano saraše) ir pasirodė mielas žmogus...
Aišku negerai, kad jis nesusitiko pasikalbėti ko norite...
Atsakyti
Matai cia kaip kam kas patinka. Tarkim mus fotkino Armonavicius (Cesonio mokinys) tai pas ji kazkaip du planai buvo, vienas kur atiduoda CD jauniesiems o kitas kur sveciai antra diena renkasi. Logiska kad jei butumem eme ta kur sveciai renkasi - butu daugiau sveciu foto,nes is ju reikia uzdirbti pinigu. Mes ememe pirma ir kokia 70proc visu foto yra tik musu. As del to esu labai patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(aka @ 2006 09 22, 12:21)
tei va mano fotografes janinos macevicienes darbas, mes juo buvom tikrai liabai patenkinti, ivertinkit ir jus:)

musu foto albums: public.fotki.com/akaa

Grazios nuotraukos tik ziuret i iseiles praktiskai tokiu pat 10 foto nelabai idomu sad.gif
Atsakyti