Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(dendule @ 2006 09 12, 20:29)
Na galiu tik pasakyti viena laikykis kate0, svarbiausia grazus gyvenimas lydetu jus kartu!
p.s. O tavo rankos toje nuotraukoje atrodo kaip 60-70 metu senes, o realiai kitoje tokios grazutes ir tvirtos...

4u.gif mano vestuves buvo pernai, cia vyro sesers ax.gif
Atsakyti
kateO uzuojauta.. labai gaila, kai kitu godumas sugadina tavo svente g.gif
Atsakyti
kate0, man trūksta žodžių doh.gif nors jau pažiūrėjusi į jų puslapį pasakyčiau, kad š... su bruknėm unsure.gif
Atsakyti
Nu cia sakes, ir niekam nepasiskusi. kaip mane nervuoja tokie atsiprasant sudarankiai.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 09 13, 08:11)
Nu cia sakes, ir niekam nepasiskusi. kaip mane nervuoja tokie atsiprasant sudarankiai.

hmmm... yra Vartotojų teisių gynimo komitetas... yra įstatymas, ginantis vartotojų teises... gal vis tik vertėtų į juos kreiptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kirmelyte @ 2006 09 08, 10:49)
Klausykit nuotakeles, labai smalsu pasidare, kiek laiko Jums nuotraukas dare tie geresnieji fotografai, kaip Juozas Kamenskas, Ginatras Cesonis, Ramunas Denisevicius, Tomas Lopata, etc. g.gif
Pasisamdeme viena is ju, bet nuotrauku jau 2sav. nera ir dar neaisku kada bus  verysad.gif
Juk pinigelius tai nemazus lupa, galetu ir greiciau pamiklinti savo pirstelius tas foto begrazindami... blush2.gif

mano akim 2-3 sav turetu but maksimalus terminas. manau ilgiau trunka tie, kurie fotkina i juostas, jas skanuoja ir dar kazkiek redaguoja fotkes.
o jei, kaip cia kai kurie sako, fotografas tiesiog "gaudo" puikius kadrus, yra toks profas, kad jam jokio photoshopo nereik - taigi turetu atiduot per kelias dienas max tongue.gif
taip kad mazesnis ar didesnis nuotrauku apdorojimas, retusavimas vyksta pas VISUS geresnius fotografus, del to ir yra tie mazdaug 2 sav terminai mirksiukas.gif Be to darbai neatrodytu tokie tobulai isbaigti.
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 09 12, 17:55)
Sveiki,

noreciau pasidalinti ispudziais apie fotografa is Alytaus, Egidiju
<....>
Noreciau situo savo pasisakymu perspeti neuzsisakineti tokiu paslaugu. Sio fotografos asmenine svetaine yra cia

KOSMARAS doh.gif doh.gif doh.gif
tokius reik gun_bandana.gif uzuojauta jo paslaugomis pasinaujusiems... verysad.gif

na bet sveitaineje apie save rasydamas jau daug pasake
"Asmenybe:

Turite pavydetina sugebejima pastoviai uzdirbti pinigus. Tai puiku, nes taip pasiekiate gyvenimo tiksla - sauguma. Didele reiksme Jums turi nuosavybe. Save apsupate turtu, kad jaustumetes saugiai ir parodytumete, kas esate ir ko pasiekete. Jus metodiski, tvarkingi, stiprios valios, nuosirdus ir be galo patikimi. Nemegstate permainu. Turite savo aiskia nuomone ir tvirtai jos laikotes.

Bruozai:

Jusu drabuziai aukstos kokybes ir, greiciausiai, pasiuti is naturaliu ir maloniu audiniu, pavyzdziui, silko ar kasmyro. Namai jaukus, apstatyti minkstais baldais ir papuosti skoningais meno kuriniais. Daugelis Tauru - puikus, megstantys staigmenas virejai. Tiek valgio ruosimas, tiek ir valgymas Jums tolygus dvasiniams isgyvenimams. ...>"
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 09 12, 17:55)
1. Jau cia forume anksciau buvo ineta kad fotografuojant skaitmeniniu fotoaparatu del dinaminio diapazono atsirada baltos demes ant kuno. Tai jos yra praktiskai ant kiekvienos nuotraukos. Jaunosiso sukneles is vis nematyti belikus tik balta deme.
Ziureti prikabinstuose failuose.Viename samdyto fotografo nuotrauka, kitame seimos nariu daryta nuotrauka

Žiauru...
Taip, su skaitmena yra tokia bėda, tačiau ne ant TIEK...
Be to išsprendžiama jei yra nors kiek žinių. Tačiau apie tai dar fotografuojant reikia galvot. Išdegintų vietų po fotografavimo nebeišgelbėsi.

Trumpai sakant - vaikinas prašosi paaiškinimo, kad foto nėra jo pašaukimas.
Atsakyti
Tas zmogus ir jo puslapis yra anekdotas. Uzuojauta kam teko anekdote sudalyvauti.
Atsakyti
Tai va toks jau tas profas fotografuojantis nuo 2 klases
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2006 09 06, 08:54)
O savo fotografe likau irgi labai patenkinta, net labiau nei labai, kiekviena diena ziuriu nuotraukas, saunuole ji, musu vestuves jai buvo pirmos kur ji fotkino viena ir sakyciau jai puikiai pavyko, iki siol ji fotkindavo antram plane, pas draugus ir pan. jei kam reikia kontaktu kreipkites. Ji gyvena Klaipedoje, bet manau susitarus atvaziuotu ir i kita miesta. smile.gif Ir siaip ji labai fainas zmogus, atsizvelgia i visus pageidavimus, dirba is sirdies ir su malonumu.
nedesiu nuorodos nes ten fotografe sudejo ir kitus darbus, gal tie zmones nenoretu kad deciau, o savo interntinio albumo nepadariau.
kontaktus i AZ.
Fotografes vardas Inesa.

visiškai pritariu Vilkai thumbup.gif negaila ir man tokiam žmogui duoti rekomendacijų, nes yra už ką - už įdėtą dūšią ir pastangas first.gif negalvojau, kad kuri moteris galėtų padaryti mane laiminga ir štai... biggrin.gif ploja.gif na patys spręskit (negaila su jumis pasidalinti tuo, kas mane džiugina) Inesa, tau oro_buckis.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijo: 13 rugsėjo 2006 - 20:55
QUOTE(lijo @ 2006 09 13, 20:00)
visiškai pritariu Vilkai  thumbup.gif negaila ir man tokiam žmogui duoti rekomendacijų, nes yra už ką - už įdėtą dūšią ir pastangas first.gif negalvojau, kad kuri moteris galėtų padaryti mane laiminga ir štai...  biggrin.gif  ploja.gif na patys spręskit (negaila su jumis pasidalinti tuo, kas mane džiugina) Inesa, tau  oro_buckis.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

As norejau padekoti lijo uz fotografes info aciuks.gif
es taip pat ja uzsisakeme kitiems metams friends.gif
O sakykite lijo ir vikaa kaip jus taretes del avanso? 4u.gif
Atsakyti