Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Vilkaa @ 2006 09 06, 11:04)
oj buvau parasiusi bet kazkur dingo, kad nedesiu nuorodos nes ten fotografe sudejo ir kitus darbus, gal tie zmones nenoretu kad deciau, o savo interntinio albumo nepadariau.
kontaktus i AZ.
Fotografes vardas Inesa.

gal galima but gaut i AZ jos nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 09 06, 11:06)
Pastatymai tikrai gražūs.
Nors turėčiau priekaištų apdirbimui kai kur (spalvos, kontrastas).

neesu fotografijos zinove, nuotrauku tokiu ir panasiu turiu virs 200, idejau tas kur turiu darbe, o del spalvu kontrastu tai turiu vienos nuotraukos po kelis variantus, idejau man mieliausia, bet tai nereiskia kad jos ir profesionalo akimis geriausia smile.gif
as is jos gavau kompakta zaliu ir prdirbtu foto. As idejau cia sitas, bet klas zino gal ir Insos akimis tai ne geriausias variantas biggrin.gif cia tik man patinka. musu niekas nestate, , jautemes laisvai ir patys pozavom, kvailiojom ir pan, cia prigauti kadrai, tik vienoj fotkej kur as viena ji sake kad pasimaivyciau, bet manes nestate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkaa: 06 rugsėjo 2006 - 10:25
QUOTE(Sigutte @ 2006 09 06, 08:19)
Dar norejau pasiteirauti.. (kiek ziurejau tokios temos nera - gal nauja atidaryt g.gif) taigi.. koki albuma renkates vestuvinems nuotraukoms, visa Vilniu aplaksciau niekur nieko ipatingo geros kokybes nera, man reikia juodais lapais tai pasirinkimas ipatingai mazas verysad.gif Gal ka rekomenduotumet?

Blogai žiūrėjai mirksiukas.gif Tokia tema yra. Skaityk Fotoalbumai vestuvinėms nuotraukoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2006 09 06, 10:37)
kazkas cia su SM, bandau dar
Papildyta:
dar
Papildyta:
sudetingai man cia gaunasi, negaliu ideti

Net apsiverkiau pasiziurejus jusu nuotraukas ir kai palyginau su savosiomis.Labai grazu.Jau puoliau i nevilti...
Atsakyti
blink.gif oj nenorejau nieko pravirkdyt, manau kad nuvertini savo foto, bet jei jos tau labai neopatinka paprasyk kad tau pakoreguotu su photoshopu.
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2006 09 06, 14:44)
blink.gif  oj nenorejau nieko pravirkdyt, manau kad nuvertini savo foto, bet jei jos tau labai neopatinka paprasyk kad tau pakoreguotu su photoshopu.

Viskas ok as dar tiesiog viliuosi, kad ka nors galima bus sugalvot, o koreguoti ten nera ka, nes nuotrauku nedaug jos tiesiog neprofesionaliai nufotografuotos, be galo statytines, grazesnes dar tos kur patys sugalvojom kaip atsistoti.
Atsakyti
taip noreciau pasigirti savosiomis ale nera kaip. Fotografas jas tiesiog suklijavo i albuma, plesti nesinori, o ir nuskanuotos itariu ne taip jau graziai atrodys schmoll.gif
cd neduos.

Papildyta:
taip noreciau pasigirti savosiomis ale nera kaip. Fotografas jas tiesiog suklijavo i albuma, plesti nesinori, o ir nuskanuotos itariu ne taip jau graziai atrodys schmoll.gif
cd neduos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2006 09 06, 01:35)
Vilniečiams profesionaliausia laboratorija yra Procentras -

Daug kas rekomenduoja šitą fotolaboratoriją bigsmile.gif Bet... spausdinau ten nuotraukas prieš 2 metus, tai po to karto dar nepasiryžtu ten eiti unsure.gif Nunešiau CD, jie pažiūrėjo ir patarė kokį formatą daryti. Kai gavau nuotraukas, netekau žado, nes VISOS jos buvo su baltais šonais- arba viršus ir apačia balti, arba šonai doh.gif Teko viską nupjaustyti unsure.gif Ir formatas sumažėjo verysad.gif
Atsakyti
Labux visiems, as cia nauja, bet tai pat noriu pasidometi del fotografo. Mes uzsisakeme fotgrafa ir muzikantus per brolius Ziukus (Brass is Alytaus), bet labai bijau, kad nebutu koks prastas:bijau2:
Gal ir siaip ka nors apie tuos Ziukus girdejote?
Busiu labai dekinga jei kas galetu nors kokios info....aciuks.gif
(Musu vestuves ateinancia vasara Kaune) unsure.gif
Atsakyti
Vilkaa, nuotraukos tiesiog nuostabios thumbup.gif thumbup.gif super meniškos....pirmą kartą matau tokį grožį... wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2006 09 06, 01:35)
CD greičiausiai buvo JPEG, o juos šviesinant, ypač daug, kenčia kokybė - gali būti, kad dėl to ir spyriojosi, net jei jus gauta kokybė tenkino. Gali būti, kad tokia situacija buvo dėl skirtingai suderintų jūsų ir jų monitorių - pas mane sukalibruotas specialiai tam skirta įranga, tai ir nesusipratimų / ginčų mažiau, nes galiu pasikliaut tuo, ką padarau ir matau ekrane. Dar skiriasi monitoriaus vaizdas nuo atspaudo (vienas pats šviečia, kitas tik atspindi šviesą) ir skiriasi perteikiama spalvų gama ir šviesumas, ypač jei monitorius LCD, kuriuose paprastai yra užkeltas kontrastas.
Jei yra galimybė, paprastai yra geriausia susitart su laborantu, kad kartu pareguliuosite nuotraukų šviesumus, spalvas.

esu pati dirbusi su spauda ir žinau apie vaizdo monitoriuje ir gatavos produkcijos spalvų neatitikimą, tačiau šiuo atveju CD žiūrėjau per kelis monitorius ir visuose spalvos, lyginant su foto, buvo gerokokokai šviesesnės smile.gif beje, per CD dėklą negalima nuspėti JPG ten ar ne biggrin.gif
na nieko... svarbu, kad problema išspręsta, mane įsidėmėjo, tai įtariu, kad kitą kartą žinos mano poreikius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2006 09 04, 13:14)
Taigi visi demesio NESUSIDEKIT NIEKAS SU PAPIEVIAIS IS KLAIPEDOS!!!!!!!![/size][/color][/font]

QUOTE(tumpine @ 2006 09 04, 17:33)
Mano tevas kaip anekdota pasakoja: Visoj Lietuvoj zinomi pogrindiniai asmenys yra du:.... Keliu policininkas DIČIUS. IR FOTOGRAFAS-FILMUOTOJAS PAPIEVIS... biggrin.gif

QUOTE(lijo @ 2006 09 04, 23:50)
gi sakiau imk mano  ax.gif na... tikiuosi šito iš P raidės, jau nieks nebesamdys  doh.gif

Na as cia truputi ne i tema bigsmile.gif , nes pasisakysiu apie filma, bet kadangi susije su PApieviu, tai cia parasysiu smile.gif
Pora dienu sedejau kaip ant adatu skaitydama jusu komentarus ir laukdama savo filmo, kuri filmavo Giedrius Papievis, sunus. Jau isivaizdavau pati blogiausia varijanta, kai nera visu svarbiu momentu...
fju...siandien gavom karsta.gif karsta.gif Viskas super thumbup.gif Grazi pradzia su musu pasirinkta daina, baznycia, priesaikos , ziedai, ziedlapiai, sokiai, buckiai ir ivarus kiri grazus momentai, viskas uzfiksuota. geras montazas...nu viskas yra kaip ir taremes. drinks_cheers.gif Neprailgo 45 minuciu filmukas ir dar 3 minuciu trumpas padarytas biggrin.gif
Tai va, esu patenkinta ir turbut negalim apie visus Papievius taip pasakyti, bet as likau tikrai patenkinta Giedriaus darbu. 4u.gif
Atsakyti