Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(tumpine @ 2006 09 04, 17:38)
Zinau Giedriu Papievi, is Klaipedos.

Esu apie ju seimynele ir daugiau girdejus. Cia Klaipedoj jie jau isgarseje nieks ju nebekviecia. Tai i Vilniu nesamoniu krest isvaziavo... Gudrus jie turbut. Nu bet sazines zmones neturi... tokiu parazitu nesu sutikus daugiau.

Blin, nezinau to mulkio vardo g.gif Bet jie is Gargzdu, ne is Klaipedos. Bet kiek zinau, tai tu Papieviu daug nera, o jei yra, vadinasi visa gimine priciuozusi lotuliukas.gif
Pvz. is musu vestuviu foto nera nei vienos foto kai mane brolis veda prie altoriaus, kai parasus zakse dadam ir pan. Nu zodziu be zodziu lotuliukas.gif As jau nekalbu apie foto redagavima, nes jie visiskai nebuvo, o apie sviesinima tuo labiau - net ryte paveiksluotos foto atrodo, kaip nakti blink.gif Viska tvarkiausi is naujo.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 09 04, 17:13)
Blin, nezinau to mulkio vardo  g.gif  Bet jie is Gargzdu, ne is Klaipedos. Bet kiek zinau, tai tu Papieviu daug nera, o jei yra, vadinasi visa gimine priciuozusi  lotuliukas.gif

Nu sake kad is Klaipedos, gal irgi cia ju pizoniskas stilius mol Klaipeda didesne. Svorio daugiau. Kaimieciai ir Vilniuje gime yra kaimieciai. Tu klaipedieciu-gargzdieciu Rudake tikrai nera daug. PAPIEVIS Tevas ir du sunus. Girdejusi esu mazasis tik fotografuoja, macius nuotrauku nesu. Bet sake siaip.. kai nieko nebera surasti tinka. O tevas (vardo nezinau) ir vidurinysis sunus Giedrius filmuoja ir fotkina <durniai - kokiu reta>. Cia jau keiksmazodis.

Mano tevas kaip anekdota pasakoja: Visoj Lietuvoj zinomi pogrindiniai asmenys yra du:.... Keliu policininkas DIČIUS. IR FOTOGRAFAS-FILMUOTOJAS PAPIEVIS... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tumpine @ 2006 09 04, 17:33)
Mano tevas kaip anekdota pasakoja: Visoj Lietuvoj zinomi pogrindiniai asmenys yra du:.... Keliu policininkas DIČIUS. IR FOTOGRAFAS-FILMUOTOJAS PAPIEVIS... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha, abudu jie geruliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 08 29, 09:22)
Siaip jeigu dar karta ieskociau sau vestuvem fotografo, ir tureciau litu tai imciau du skirtingu stiliu fotografus.

gera mintis. Pastebejau , buna, jog meninykai daznai nepadaro paprasciausio jaunuju portreto, kuri galbut noretu tureti seneliai.
Atsakyti
QUOTE(tumpine @ 2006 09 04, 18:33)

Nu cia tai kaip su pirstu i aki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuska @ 2006 09 04, 16:04)
prašau parekomenduokit vilniuj gera fotografą.....

Algirdas Čyžius fotografuoja ir filmuoja su savo žmona, nuotraukos tikrai kokybiškos ir gražios, į savo darbą žiūri atsakingai
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 09 04, 16:11)
Siaubelis, ne pro kur jo nebuciau emusi  doh.gif  pareiskimus padaveme vestuvems pries 4 menesius, tai pradejom visko ieskoti ir visi normalus fotografai uzimti....  verysad.gif  Sita kadra mano uosviene rado, tai va taip ir gavosi  blink.gif  Jis mano drauges vestuves fotografavo, atvirai, man jo foto nepatiko... bet nebebuvo kur dingti, galvojau pavadovuasiu jam pati, bet matyt to neuzteko  tongue.gif

gi sakiau imk mano ax.gif na... tikiuosi šito iš P raidės, jau nieks nebesamdys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(foma @ 2006 09 04, 20:30)
gera mintis. Pastebejau , buna, jog meninykai daznai nepadaro paprasciausio jaunuju portreto, kuri galbut noretu tureti seneliai.

Mes tai tokiu n+k turim, mama praso padaryt i remelius tai darysim kelias nes niekaip neisrenkam smile.gif
Atsakyti
As tai LABAI LABAI patenkinta savo nuotraukom thumbup.gif . Net nesitikejau kad galim gautis tokie angeliukai, grazuciai wub.gif
Visdelto teko isitikint kad svarbu ne fotoaparatas o TAS kas uz jo stovi drinks_cheers.gif
Mus fotografavo su juostiniu profesionaliu fotiku ir rezultatai stulbinantys, nereikia man ir jokiu koregavimu smile.gif Nors visada maniau kad be to neapsieisiu unsure.gif
Vestuves vyko Zemaitijoj tai ir fotografas is tu krastu ir nebrangus. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 09 05, 14:23)
As tai LABAI LABAI patenkinta savo nuotraukom thumbup.gif . Net nesitikejau kad galim gautis tokie angeliukai, grazuciai  wub.gif
Visdelto teko isitikint kad svarbu ne fotoaparatas o TAS kas uz jo stovi drinks_cheers.gif
Mus fotografavo su juostiniu profesionaliu fotiku ir rezultatai stulbinantys, nereikia man ir jokiu koregavimu smile.gif Nors visada maniau kad be to neapsieisiu unsure.gif
Vestuves vyko Zemaitijoj tai ir fotografas is tu krastu ir nebrangus. wub.gif  wub.gif  wub.gif

prasom parodyti foto smile.gif
Atsakyti
Labai noriu parodyt, idomi jusu visu nuomone.. bet kad kaip sakiau juostele o ne skaitmena pas mus
o nuskanuot nera kada, o be to ir pinigu nemazai reikia kad isgaut kokybe doh.gif
Tai... nezinau gal kada nors prisiruosiu viska susikelt i kompa, visgi netoks jau mazas kiekis 13 juosteliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 09 05, 17:03)
Labai noriu parodyt, idomi jusu visu nuomone.. bet kad kaip sakiau juostele o ne skaitmena pas mus
o nuskanuot nera kada, o be to ir pinigu nemazai reikia kad isgaut kokybe doh.gif
Tai... nezinau gal kada nors prisiruosiu viska susikelt i kompa, visgi netoks jau mazas kiekis 13 juosteliu  g.gif

As skenavau kadrus is juosteles fotostudijoje po 45 cnt. uz kadra, auksciausia rezoliucija. Kokybe gavosi thumbup.gif
Atsakyti