Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Noreciau paklausti fotografu ir tu kurie kazka nusimano: Ar galima is DVD filmo pasidaryti graziu nuotrauku, mums su fotografu labai nepasiseke unsure.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif tai galvojam gal is filmo ka nors galima pasidaryti, nes ziuriu visas nuotraukas jusu tai graziai viskas padaryta o pas mus nelabai kas. Nors tiesa filmo irgi dar nematem, bet tikimes kad bus grazu...
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2006 09 04, 12:00)
Noreciau paklausti fotografu ir tu kurie kazka nusimano: Ar galima is DVD filmo pasidaryti graziu nuotrauku, mums su fotografu labai nepasiseke  unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif tai galvojam gal is filmo ka nors galima pasidaryti, nes ziuriu visas nuotraukas jusu tai graziai viskas padaryta o pas mus nelabai kas. Nors tiesa filmo irgi dar nematem, bet tikimes kad bus grazu...

Gal ponas Papievis fotografavo? lotuliukas.gif Nes irgi man koses privire blink.gif Visai idomus ir man sitas klausimukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 09 04, 11:22)
Gal ponas Papievis fotografavo?  lotuliukas.gif  Nes irgi man koses privire  blink.gif  Visai idomus ir man sitas klausimukas  mirksiukas.gif

Nu geras !!!! ne vienai man vadinasi ponas papievis svente norejo sugadinti. O dar paskui jis sako is kur pas zmones toks piktumas blink.gif blink.gif Jus cia vieninteliai tokie nepatenkiti...
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2006 09 04, 12:45)
Nu geras !!!! ne vienai man vadinasi ponas papievis svente norejo sugadinti. O dar paskui jis sako is kur pas zmones toks piktumas  blink.gif  blink.gif Jus cia vieninteliai tokie nepatenkiti...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tu rimtai? Tas diedas fotografavo? tai klausyk, gal kooperuojames i nukentejusiu kluba biggrin.gif Siaip as nelabai jam viska issakiau ka galvojau, o gaila..... Blyn, kaip dabar viska isdeciau ph34r.gif Slykstus senis, net neatsiprasant man jis doh.gif Ir dar paskui pinigu gerai issireikalavo is musu doh.gif
Atsakyti
Kaip jus pasirinkot toki fotografa? negi kazkas rekomendavo?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 09 04, 12:09)

Jo sunus fotografavo mano drauges vestuves tai viskas buvo labai ok tai mes irgi norejom jo jau viska buvom sutare su juo, bet jis vietoj saves atsiunte savo teva ir rezultata gavom tragiska. Visi jie apgavikai verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2006 09 04, 12:08)
lotuliukas.gif   lotuliukas.gif   Tu rimtai? Tas diedas fotografavo? tai klausyk, gal kooperuojames i nukentejusiu kluba  biggrin.gif  Siaip as nelabai jam viska issakiau ka galvojau, o gaila.....  Blyn, kaip dabar viska isdeciau  ph34r.gif   Slykstus senis, net neatsiprasant man jis  doh.gif  Ir  dar paskui pinigu gerai issireikalavo is musu  doh.gif

Pas mus tas pats su pinigais pakeite salygas ta pati vestuviu vakara, is pradziu mums sake kad mums albumas priklauso nemokamai mokam tik uz DVD, paskui jau sako , kad pirkit nuotraukas po 3 lt, tai mes issiderejom po 2 lt, ir dar uz kelione i Vilniu sumokejom 200 lt bet sita jau buvom sutare. Bet mes uz DVD dar nemokejom mano vyras iskele tokia salyga, jei norit montuokit, mes paziuresim ta filma jei mums nepatiks mes neimsim. Oi kaip jam sikna dega, tai jis su viskuo sutiko sake sumontuos filma ie jei nepatiks galesim neimti, sudas ir jam gaunasi nes jei neimsim jis praras 1000 lt, nes nei vienos foto sveciai is jo nepirks, mes nuskanuosim is savo albumo tiems kas norejo. Tai uz nuotraukas jis tik apie 150 lt gavo. Zodziu pasokdinsim mes ta seni. O kaip jums ten su taip pinigais isejo??? Gal rimtai reikia ka nors bendrom jegom sugalvoti??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taigi visi demesio NESUSIDEKIT NIEKAS SU PAPIEVIAIS IS KLAIPEDOS!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lijyte: 04 rugsėjo 2006 - 12:17
QUOTE(Lijyte @ 2006 09 04, 13:14)
Jo sunus fotografavo mano drauges vestuves tai viskas buvo labai ok tai mes irgi norejom jo jau viska buvom sutare su juo, bet jis vietoj saves atsiunte savo teva ir rezultata gavom tragiska. Visi jie apgavikai  verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:
Pas mus tas pats su pinigais pakeite salygas ta pati vestuviu vakara, is pradziu mums sake kad mums albumas priklauso nemokamai mokam tik uz DVD, paskui jau sako , kad pirkit nuotraukas po 3 lt, tai mes issiderejom po 2 lt, ir dar uz kelione i Vilniu sumokejom 200 lt bet sita jau buvom sutare. Bet mes uz DVD dar nemokejom mano vyras iskele tokia salyga, jei norit montuokit, mes paziuresim ta filma jei mums nepatiks mes neimsim. Oi kaip jam sikna dega, tai jis su viskuo sutiko sake sumontuos filma ie jei nepatiks galesim neimti, sudas ir jam gaunasi nes jei neimsim jis praras 1000 lt, nes nei vienos foto sveciai is jo nepirks, mes nuskanuosim is savo albumo tiems kas norejo. Tai uz nuotraukas jis tik apie 150 lt gavo. Zodziu pasokdinsim mes ta seni. O kaip jums ten su taip pinigais isejo??? Gal rimtai reikia ka nors bendrom jegom sugalvoti???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ojeeeee kaip baisiai laikykites....!
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2006 09 04, 11:00)
Noreciau paklausti fotografu ir tu kurie kazka nusimano: Ar galima is DVD filmo pasidaryti graziu nuotrauku, mums su fotografu labai nepasiseke  unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif tai galvojam gal is filmo ka nors galima pasidaryti, nes ziuriu visas nuotraukas jusu tai graziai viskas padaryta o pas mus nelabai kas. Nors tiesa filmo irgi dar nematem, bet tikimes kad bus grazu...

Deja ne. Kažkas gausis - bet kokybė bus labai prasta.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 09 04, 13:09)

Siaubelis, ne pro kur jo nebuciau emusi doh.gif pareiskimus padaveme vestuvems pries 4 menesius, tai pradejom visko ieskoti ir visi normalus fotografai uzimti.... verysad.gif Sita kadra mano uosviene rado, tai va taip ir gavosi blink.gif Jis mano drauges vestuves fotografavo, atvirai, man jo foto nepatiko... bet nebebuvo kur dingti, galvojau pavadovuasiu jam pati, bet matyt to neuzteko tongue.gif

Aciu dievui, kad ne jis filmavo nors doh.gif

O su pinigais tai irgi bajeri padare. Pradzioje sake juosteles atiduos po 10 lt/vnt, kai atejo reikalas - jau 15 lt. Labai mazai foto issirinkom, tik uz 150 lt. Tai jis nustebes pareiske "per mano praktika dar nera taip buve, kad tiek mazai foto jaunieji imtu" Nu kur jau cia imsi.... Ir likusias (neimtas) foto mus "priverte" paimti po 1,50... Viso tas (nerandu zodzio apibudinimui, o keiktis nenoriu tongue.gif ) mums atsiejo apie 400 lt. Paskui skenavau juostekes, sumokejau 100 lt., daraiua is naujo foto - dar 100 lt. Bet nors tiek gerai, kad kai ka pati susitvarkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2006 09 04, 12:45)
Nu geras !!!! ne vienai man vadinasi ponas papievis svente norejo sugadinti. O dar paskui jis sako is kur pas zmones toks piktumas  blink.gif  blink.gif Jus cia vieninteliai tokie nepatenkiti...

tai jum DVD ir jis montuos? tai perduokit linkejimus jam ir pasakyk, kad visoje Lietuvoje apie ji jau kalba ir skundziasi tokiu darbu, ir, zinoma, kad jam reklama darom lotuliukas.gif siaubas, kokia as inirsusi dar ant jo ph34r.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2006 09 04, 13:14)
Jo sunus fotografavo mano drauges vestuves tai viskas buvo labai ok tai mes irgi norejom jo jau viska buvom sutare su juo, bet jis vietoj saves atsiunte savo teva ir rezultata gavom tragiska. Visi jie apgavikai  verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:
Pas mus tas pats su pinigais pakeite salygas ta pati vestuviu vakara, is pradziu mums sake kad mums albumas priklauso nemokamai mokam tik uz DVD, paskui jau sako , kad pirkit nuotraukas po 3 lt, tai mes issiderejom po 2 lt, ir dar uz kelione i Vilniu sumokejom 200 lt bet sita jau buvom sutare. Bet mes uz DVD dar nemokejom mano vyras iskele tokia salyga, jei norit montuokit, mes paziuresim ta filma jei mums nepatiks mes neimsim. Oi kaip jam sikna dega, tai jis su viskuo sutiko sake sumontuos filma ie jei nepatiks galesim neimti, sudas ir jam gaunasi nes jei neimsim jis praras 1000 lt, nes nei vienos foto sveciai is jo nepirks, mes nuskanuosim is savo albumo tiems kas norejo. Tai uz nuotraukas jis tik apie 150 lt gavo. Zodziu pasokdinsim mes ta seni. O kaip jums ten su taip pinigais isejo??? Gal rimtai reikia ka nors bendrom jegom sugalvoti???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zinau Giedriu Papievi, is Klaipedos. Dvejas vestuves pazistamu maciau, vienose pati dalyvavau, tokiu veju prifilmuota, toks jausmas kad ten jokio net montazo nera. Bet kad prikalbejo, is televizijos mol... jei tokie televizijoj dirbtu, televizorius visi butu ismete, Bet geriausia, grizome i sale svesti ten persirengeliai sveciai, tevai sutinka su duona ir druska, seimos zidinys... o tas papievis pabroli paprase kad paveztu, savo masinos parsivaryti isvaziavo. Pabrolys parvaziavo, o papievis tik uz valandos grizo visa idomuma grizimo nenufilmavo,. 12 val. slapcia pasisalino, nei puokstes metimo... zodziu. Ir taip matesi kad nesamone gausis, bet kai jaunieji filma gavo reziumavo,- su Papieviais musu gimine skelbia DZIHADA gun_rifle.gif
Esu apie ju seimynele ir daugiau girdejus. Cia Klaipedoj jie jau isgarseje nieks ju nebekviecia. Tai i Vilniu nesamoniu krest isvaziavo... Gudrus jie turbut. Nu bet sazines zmones neturi... tokiu parazitu nesu sutikus daugiau.
Atsakyti
prašau parekomenduokit vilniuj gera fotografą.....
Atsakyti