Norejau paaiskint del senos temos .tema nuklydo i pievas ir buvo uzrakinta . gal tai pades kitiem kas ibris i tokia situacija .
Tai va vienos peike kitos palaike mane . galu gale atomazga gavosi tokia kad issikyriau ir jei buciau paklauses proto ir cia kai kuriu protingu pasisakymu buciau negaises laiko .
Labai geras buvo situacijos apibudinimas ,,Montevertes,, ta moteris ieskojo ir iesko ir bunant su manim ir su kitais .prioritetas lieka jos EX nes vaikas (bendras) . issiaiskinau kad ji yra pazinciu portalo zvaigzde ,bendrauja dar su 4 zmonemis ,buvau kaip neilinis padejejo etate ,mano etatas baigiasi is kart uzima kitas.
Tai va jei kazkokie saitai didesni sieja su EX ir toliau ,vaiko negrbimas kito atzvilgiu -negaiskit laiko ir neirodinekit nes ten niekas jusu nelaukia ,Jus tik dar vienas palengvintojas tos nelaimingosios seimos .
Dabar gal neuzpuls , pastovios veteranes .. tema issemta ir neaktuali as issikyriau su ta seima ,ji po menesio jau kita turejo toliau ieskojo ir bendravo su EX
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Susipazinau su kita nelaimingaja ,ten toks pats variantas -mama +dukra ,bet nera EX , nera ateinanciu gerti arbata , nera netyciuku vaikas domisi manim jauciasi pagarba, bent kaip suaugusiam zmogui o to ir gana- pradziai . zmoniu nepataisysi ir nereikia tam gaisti laiko -savas laikas yra brangus .