Įkraunama...
Įkraunama...

Geri vaikų chirurgai Kaune

Sveikos merginos. Pastebėjau pas dukrytę krūtinės deformaciją, ortopedas rekomendavo apsilankyti pas gyd. Barauską KMUK. Sakė, kad nuo 13 val. pas jį 2 dienas per savaitę būna gyva eilė. Gal žinote kuriomis dienomis ir kur tiskliai? Gal vaikų konsultacinėje poliklinoje? O gal numeriuką turite, kuriuo paskambinus būtų galima tiskliau išsiaiškinti. Nes važiuosime iš kito miesto, tad norisi rasti jį.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2013 02 17, 16:50)
Sveikos merginos. Pastebėjau pas dukrytę krūtinės deformaciją, ortopedas rekomendavo apsilankyti pas gyd. Barauską KMUK. Sakė, kad nuo 13 val. pas jį 2 dienas per savaitę būna gyva eilė. Gal žinote kuriomis dienomis ir kur tiskliai? Gal vaikų konsultacinėje poliklinoje? O gal numeriuką turite, kuriuo paskambinus būtų galima tiskliau išsiaiškinti. Nes važiuosime iš kito miesto, tad norisi rasti jį.

o i klinikas pasukti negalite? i vaiku konsultacini, jei ne ten paskambinsite, tai nukreips kur reikia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 02 17, 22:04)
o i klinikas pasukti negalite? i vaiku konsultacini, jei ne ten paskambinsite, tai nukreips kur reikia.  4u.gif

Jau skambinau šiandien, sakė konsultuoja pirmadieniais ir ketvirtadieniais nuo 13 val., registruotis nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2013 02 18, 11:44)
Jau skambinau šiandien, sakė konsultuoja pirmadieniais ir ketvirtadieniais nuo 13 val., registruotis nereikia.

Aš tai dar prieš važiuojant skambinčiau ir klausčiau, ar tikrai dirba, ypač dabar, kai taip atsitikę...
Atsakyti
QUOTE(amliv213 @ 2013 02 28, 10:34)
Aš tai dar prieš važiuojant skambinčiau ir klausčiau, ar tikrai dirba, ypač dabar, kai taip atsitikę...

Mes jau buvom praeitą ketvirtadienį 4u.gif
Dabar jau nė nevažiuočiau turbūt, gaila žmogaus..
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2013 02 28, 21:10)
Mes jau buvom praeitą ketvirtadienį  4u.gif
Dabar jau nė nevažiuočiau turbūt, gaila žmogaus..

Atsiprašau, jei kvailai paklausiu blush2.gif , bet kodėl jums jo gaila?
Atsakyti
QUOTE(famille @ 2013 03 01, 00:01)

Man irgi gaila, tokia nelaimė.
Nesupratau jūsų klausimo, gal čia sarkazmas, nes komentarų po pasipylusiais straipsniais įvairių yra, ar tiesiog nežinote, kokia nelaimė nutiko šeimoje?

Toks skausmas, prarasti vaiką, turbūt yra baisiausias...
Atsakyti
QUOTE(famille @ 2013 02 28, 23:01)

Gaila, nes sūnų prarado. Prieš savaitę lankėmės pas jį, visai malonus žmogus pasirodė, turėsim dar ir ateityje pasirodyti.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2013 03 01, 06:35)
Gaila, nes sūnų prarado. Prieš savaitę lankėmės pas jį, visai malonus žmogus pasirodė, turėsim dar ir ateityje pasirodyti.

Kokia nelaime! Nezinojau. Aciu.
Atsakyti
sveikos merginos.ruosiames operacijai,bambos isvarzos.papuolem pas Kilda.gal galetumet parasyti cia ar i az kiek reiktu atsidekoti daktarui.ir kaip su anesteziologu.aciu isanksto.
Atsakyti
Mes savaite po operacijos pas gyd.Trumpulyte,atsiliepimai tik patys geriausi,be galo rupestinga ir kompetetinga gydytoja.

MAILUTE,del padekos anestezeologui,tai net nezinociau kuriam dekoti,nes viena atejo i palata pasiklausinejo,o kai vyko operacija ji vaikstinejo,reiskia kazkuri kita buvo operacineje.Aplamai nedaviau niekam ne cento,o prieziura likau patenkinta,kai baigsim gydyma gydytojai geliu nunesim.
Atsakyti
Visos čia labia peikia prof. Barauską, o aš tik norėjau pasakyti, kad esu jam be galo dėkinga už vaiko gydymą. Patekom netikėtai į Klinikas ir pas jį, ir mane sužavėjo jo profesionalumas, greitai ir tiksliai priimami sprendimai, organizuotumas. Man cackų pacackų nereikėjo, o reikėjo, kad vaikas būtų pagydytas, jam atliktos skubios procedūros, tą gydytojas ir atliko. Bendravo paprastai, net pagalvojau, kad pasitvirtina tiesa, kad kuo žmogus aukščiau stove, tuo jis paprastesnis... Bet be abejo, jis charizmatiškas žmogus, ir visiems neįtiksi.
Atsakyti