Skaitau ir netikiu...

ji mano mazulei per savo kaviluma aplaiduma ciut savo kvailu operaciju nepadare . Kuriu net nereikejo!!! zodziu rasau trumpai...ji tiek uzkniso su savo, tampymaisis ir nieko nedarymu,kad truko kantrybe ir nuejus isireikalavau,kad mano pupa apziuretu dar keli chirurgai...MES TUREJOM BEDA METUS LAIKO DEL VIENO IR TO PACIO PULIUOJANCIO PIRSTELIO...

na ka atejo Kilda ir dar keli tiksliau neatejo, bet atsiradau chirurgu kabinete kur ju sedejo 7! galiu pasakyti tik tiek kad Trumpulyte buvo apsaukta uz nerupestinguma uz tevu varinejima bei savo darbo neatlikima... ji raudonavo...Kai Kilda liepe mano mazutei isvalyti baisius, pulius atsiradusius ...ji to nepadare ji net neisvale,neprakirpo nepakluso jam sako nedarom nieko palaukim!as paklausiau ko?ji neatsake!

ir tai buvo nepirmas kartas!

ji sako darom, operacija nuimsim naga ir bus gerai

o kai kiti chirurgai apziurejo is jos ir jos darbo pasijuoke.Paklause ar tyrimus daret?ar pas dermatologo davei siuntima?ji atsake ne!!!tai Kilda sako o ka tu veiki?

FINISE ATRASTAS PIRSTO VIENO GRYBELIS

ir pasirodo jokiu jos operaciju nereikejo kuriuos norejo daryti metus laiko,bet mes neleidom .Kol visu tyrimu neatliko nors jokiu nesiule net man reikalaujent ,bet viena diena supykus atejo ir viska gavau visus tyrimus kuriu reikejo.

SLYKSCIUOSI TOKIAIS SPEC KAIP TRUMPULYTE!!!!!!!!!!!!!!!!:oh

cia tik tai ka as patyriau su je metus laiko,bet tai nutiko man ir jums spresti gera ji ar ne.