Kiti ir per 50 perkope nesusivaldo
Manau,del libido sumazejimo kalti kontraceptikai.
TABLETES, INKARAI, SPYRALES AR KOKIA KITOKIA гадость nenaudojama. Retomis progomis pamirkoma be gumos.
dar turi visokiu papildomu rupesciu (mama susirgo, drauge verkia del neistikimo vyro ir t.t.), tai daug apie ka galvoja.
O kodel drauge verkia? O gi tikriausiai todel kad ir ji bambukine lovoje tai ir eina vyras na lievo. Kazkada kaimo moteriske tokia kalbejo jaunoms mergaites - jeigu nori islaikyti vyra kad pas kitas neitu tai reikia vyrui duoti ir per visus galus.
As nekalbu apie kokius fiziologinius - psihinius sutrikimus. pas mane viskas ok. MAn ir nereikia kas diena ar kas antra. as moku ir pakenteti. as sveikas ir normalus. Man tik keista kad budama jauna mergina nenori sekso. Va as turejau tokia mergina pries penketa metu kuriai seksas patiko. jis nevyko nuolatos bet per savaite koki pora kartu sudalyvaudavau pusvalandzio - valandos trukmes vaginos laizymo maratone. Budavo nuostabu matyti kaip kratydavosi nuo ilgai trunkanciu spazmu. O maniskei panasu kad vaginos laizymas nelabai kelia pasitenkinima.
as tai netgi noriu tiketi, kad daugumai vyru seksas nera gyvenime Nr.1.
Tikrai ne. Seksas vyrams yra kaip maistas, jie jo per daug nesureiksmina. Jei kasdien gauni valgyt, nebadauji, maisto irgi nesureiksmini, yra ir savrbesniu dalyku gyvenime. Tas pats ir su seksu. Ji tik moterys per daug sureiksmina ir galvoja kad vyrams tik vienas galvoj. Tas vienas galvoj gali but bet kas-maistas, seksas, pinigai, bendravimas, socializacija ir t.t. Ko truksta tas ir galvoj. Sekso dazniausiai visada truksta, nes moterys jo nenori. Afrikoj vaikams truksta maisto, todel jiems irgi tik vienas ten galvoj-kaip pavalgyt.
Nu jo... "Labai teisingai"... Pagalvok, kam tau reikalinga tokios moters, kur turi daryti viską kitą, tik ne tą ką nori tam, kad nereikėtų daryti to, ko nori (norsi sekso, o turi eiti ieškoti kitų hobių ir kitur garą nuleidinėt). Tai jau geriau vienam su savim, nei vienatvė dviese.