Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. rugpjūtį (180 tema)

O vyras tai labai apsidžiaugė...  :wub: 

Padariau dovanų dėžutę... atidarė ištraukė čiulptukus... žiūri... pakėlė akis į mane: nėščia? Sakau taip!!! Apsikabino, išbučiavo... sakau turėsime vaikelį ir pati apsiverkiau vėl  :D Jėtau apsikabino ir laikė apkabinęs nepaleido... labai džiaugiasi! Klausė ar visiems jau pasigyriau? Sakau Tu ką, nors kaip tik tėvai buvo užsukę apie 16:00 kai jau žinojau, nelengva buvo neišsiduoti... bet vyras pirmas gi turi sužinoti :) tai ir sakiau, kad pirmas Tu  :wub: paskui sėdime sėdime... klausia: o tikrai jau nėščia?  :D gal testas meluoja?  :D Sakau jau kraujas patvirtino  :nestuke Sako nebūtum Tu  :lol: 

20180806_125206-gjt6u.jpg

Atsakyti

Hal matomai ruošiasi but mm dufas gal išpūtė jau kai sprogsi 🙂o nt nebandai vėl 😊

Atsakyti

Darkart sveikinu, Ritutia :) cia yra toks dalykas, kad kas kuria tema, ta pastoja :D as tik truputi uzkonservavus buvau si reikala :)

Man jau pramuse mmm, velavo tris dienas, vet normalu gal del atostogu. Suejo jau lygiai metai kaip bandom..

Niu labai linkiu kad antru metu nesulauktumėt 😘

Atsakyti

O vyras tai labai apsidžiaugė...  :wub:

Padariau dovanų dėžutę... atidarė ištraukė čiulptukus... žiūri... pakėlė akis į mane: nėščia? Sakau taip!!! Apsikabino, išbučiavo... sakau turėsime vaikelį ir pati apsiverkiau vėl  :D Jėtau apsikabino ir laikė apkabinęs nepaleido... labai džiaugiasi! Klausė ar visiems jau pasigyriau? Sakau Tu ką, nors kaip tik tėvai buvo užsukę apie 16:00 kai jau žinojau, nelengva buvo neišsiduoti... bet vyras pirmas gi turi sužinoti :) tai ir sakiau, kad pirmas Tu  :wub: paskui sėdime sėdime... klausia: o tikrai jau nėščia?  :D gal testas meluoja?  :D Sakau jau kraujas patvirtino  :nestuke Sako nebūtum Tu  :lol:

Nu kaip fainai!!! Kaip dziaugiuosi del jusu  :yahoo:  tikiuosi visos mes cia uzsikresim situo virusiuku :4u: 

Atsakyti

Darkart sveikinu, Ritutia :) cia yra toks dalykas, kad kas kuria tema, ta pastoja :D as tik truputi uzkonservavus buvau si reikala :)

Man jau pramuse mmm, velavo tris dienas, vet normalu gal del atostogu. Suejo jau lygiai metai kaip bandom..

:4u:​ 

Atsakyti

Man tai kelinta diena pilva maudzia, tempia, lyg pries mmm kaip buna, bet iki ju dar labai toli icon_huh.gif galvojau gal ov, bet testai nieko nerodo dabar, tik pries kokia savaite buvo normaliai matoma antra linija po to tik blanko blanko ir dabar visai nieko neberodo oh.gif tai galvoju negi praleidau ov kad taip vis blanksta ta linija iki kol dabar visai nesimato ar as cia tu ot nesuprantu tik icon_hmmm.gif nes pirma menesi tik bandau juos 

O kelinta cd pas tave? Mano tai blankūs OT, nors 2 cd tikrai ryškūs buvo, bet dbr vėl vos vos blankūs. Manau numatoma O bus tik už 9-10 dienų, tai čilinu.

Atsakyti

O kelinta cd pas tave? Mano tai blankūs OT, nors 2 cd tikrai ryškūs buvo, bet dbr vėl vos vos blankūs. Manau numatoma O bus tik už 9-10 dienų, tai čilinu.

13cd dabar, po mm buvo ryskesni, o va dabar ant dienu turetu kaip ir buti ov, tai vis laukiu kada jau paryskes  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 08 07, 09:07)
<p>Hal matomai ruošiasi but mm dufas gal išpūtė jau kai sprogsi 🙂o nt nebandai vėl 😊</p><p></p><p></p>

Greiciausiai.. vee kaip bus negera... bandziau ryte , bet reikejo greitai islekti tai nemaciau nieko rolleyes.gif

Ritute ta tavo posta apie nt tai reiketu ikelti i pirma puslapi!! Nerealu!! Nu tu saunuole wub.gif

As jau irgi pusantru metu laukiu.. sulauksim panos, bus viskas gerai wub.gif
Atsakyti

Aha, bent jau man tai taip, praeitą mėnesį tik nežliumbiau, nes ir žinojau, kad nieko nebus (buvau miške be vyro dvi savaites viduryje ciklo), tai tik laukiau grįžusi kada pramuš ir vėl galima bus laukti II... o šiaip visus kitus kartus kai ateidavo mmm, iškart lūpa patempta ir su ašaromis pas vyrą... bet nieko čia blogo nematau verkti... aš išvis mėgstu ir emocijas išlieti, ir ką galvoju, tą sakau, nekaupiu savyje... paleidi emocijas ir vėl lengviau pasidaro  :4u:  įsirašyk į sąrašiuką, jei su mumis kartu planuosi, nelauksime mmm kartu  :)

Ritutia, ašarojai ir va prašau :))) labai, labai, labai sveikinu  :wub:

aš save įsitraukiu taip:

08.02 Garbanelele nelaukia mmm

08.05 deraramos nelaukia mmm

08.08 Ritutia nelaukia mmm

08.08 lauralina3 nelaukia mmm

08.10 Hal (kazkur manau tokiu laiku)

08.21 mama bum nelaukia mmm

08.22 Nnnauja11 nelaukia mmm

08.24 finy nelaukia mmm

08.16 Katute nelaukia mmm

09.01 LoyalWarrior nelaukia mm

09.02 Pegile nelaukia mm

tik kažin ar čia kas šį mėnesį pavyks, kaip tik ant vidurio išvarau, bet grįžti turėčiau tiksliai ov dieną  :unsure: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pegile: 07 rugpjūčio 2018 - 15:43

Man tai vienaa gydytojas sako, kad reikia ne planuoti o dirbti :D tai bandysiu šį mėnesį.

Kątik grįžusi iš atostogų jau naujas planuoju spalio mėnesį. Gruodžio pradžioje šiais metais sueis 2 metai kaip jau nesisaugom. Vyras prikolina kad teoriškai jau antras vaikaa galėjo būti :D :D

Atsakyti

Pas planuose buvo pametinukai. Po gimimo, apie pametinukus kalbos nebuvo, nes ir taip stogą rovė. Paskui nusprendėm, kad reikia padirbėti, paskui nusprendžiau pabaigti mokslus, ir vis buvo "ne dabar, pirma...". Taip ir vaikui 6 suėjo, tuoj 7 bus. Tada jau, kai diplominis buvo parašytas ir liko apsiginti, nusprendėm, kad jau dabar. Bet ne taip paprasta...

Mane ant dienų pramuš, peckiot pradeda ir krūtinę atleidinėja... žiūrėsiu koks naujas rekordas ilgumo ciklo.

Atsakyti

Pas planuose buvo pametinukai. Po gimimo, apie pametinukus kalbos nebuvo, nes ir taip stogą rovė. Paskui nusprendėm, kad reikia padirbėti, paskui nusprendžiau pabaigti mokslus, ir vis buvo "ne dabar, pirma...". Taip ir vaikui 6 suėjo, tuoj 7 bus. Tada jau, kai diplominis buvo parašytas ir liko apsiginti, nusprendėm, kad jau dabar. Bet ne taip paprasta...

Mane ant dienų pramuš, peckiot pradeda ir krūtinę atleidinėja... žiūrėsiu koks naujas rekordas ilgumo ciklo.

Po didesnio streso reikia organizmui atsigauti ;) 

Atsakyti