negeriau du chills dupes visai. tai prat ir uzpraita. o dabar vel pradejau

Mano OT buna teigemes 6 ciklo diena. Realiai dvi dienos po mmm.. uztat ir nesuprantu ka man isvis daryti. Siaip ciklas 24-25 dienos visa gyvenima kaip laikrodis. O praita karta buvo 34 dienos.. suprask kaip nori kas cia isvis.
Na jo... o man juk vieną kartą buvo užgrybavęs ciklas 14 dienų tetrūko... tai turbūt per anksti gąsdinuosi, niekas šiame sviete neaišku
Sveikos mergelikės
Uoi žvengiu negaliu aš sau sėdžiu liepos mėnesį ir skundžiuos kodėl nieks nerašo ačiū Loyal man atrodo pranešė kad nebėr nei vienos ten ir kad jau rugpjūtis.
Aš tai kas liečia testus nieko išvis nedarau nei ov nei nt laukiu kiekvieną mėnesį mmm, tiksliau nelaukiu bet jos ateina, nėra pas mane jokio noro gadint testus, palieku viską spręst aukštesnei jėgai. Kaip mano vyriškis sako aš ten kažkur dar ten nepaprašiau kad atsiųstų vaiko todėl ir neužkimba
Man nuo rugsėjo gal irgi reiks grįžti prie BKT matavimo ir kitų požymių stebėjimo. Susireguliuos dienos ritmas vėl. Vasarą net į darbą vos atsikeldavau, žadintuvo kartais net negirdėdavau .
Mane tai ramina, kad po visų mokslų, streso nuolatinio pastarųjų kelių metų, tai reikia palaukti, kol organizmas atsigaus. Bet nežinau, kuo turi pasireikšti tas "atsigavimas". Kažkodėl nuo kalbų ramiau nesidaro...