Mano draugiai taip buvo tai galu gale rado gine kuri pilnai viska paziurejo ir rado navikiniu lasteliu kaklelyje..
Nors ir paciai reikia pas gine velniai zino kas ten pas mane darosi..
Sveikutes Tikiuosi cia pataikiau si menesi pradejom planuot angeliuka tai bus mano antras vaikiukas. Pirmam jau 8 metukai prisimenu kaip supermamose bendravau su planuojanciom pries 9-10 metu ir vel as cia. Daug visko nutiko per ta laika, bet svarbiausia kad as vel planuojanciu tarpe. Pirma karta pavyko tik per 10 menesiu..tikiuosi si karta pasiseks pastot greiciau
Sveikutes Tikiuosi cia pataikiau si menesi pradejom planuot angeliuka tai bus mano antras vaikiukas. Pirmam jau 8 metukai prisimenu kaip supermamose bendravau su planuojanciom pries 9-10 metu ir vel as cia. Daug visko nutiko per ta laika, bet svarbiausia kad as vel planuojanciu tarpe. Pirma karta pavyko tik per 10 menesiu..tikiuosi si karta pasiseks pastot greiciau
Sveika prisijungus, linkiu ilgai čia neužsibūti ir greitai pamatyri II ;)
Įsirašyk save į laukiančių sąrašėlį ;)
Man kažkaip užsifiksavę, kad po OV 14 dienų, bet taip išeitų, kad gali būti ir skirtingai. T.y. vieną mėnesį po 13 d., kitą 14 d. ir tt?
O ar pilnos mm prasidėjo? Kurią cd Jums rodė OT ir kurią prasidėjo?
Aš irgi anksčiau girdėjus kad 14-16 dienų po OV prasideda mm.
Aš tai šiandien 7dpo, tai pasidariau prg 34,76 mmol/l, tai bkt nemelavo. Patinka man šitas naujas būdas matuot, tik per anksti buvom pradėję planuot, tai tik O diena darėm o vėliau jau md nebebuvo. Nelabai tikiuosi kažko šį mėn.
O ar pilnos mm prasidėjo? Kurią cd Jums rodė OT ir kurią prasidėjo?
Aš irgi anksčiau girdėjus kad 14-16 dienų po OV prasideda mm.
Aš tai šiandien 7dpo, tai pasidariau prg 34,76 mmol/l, tai bkt nemelavo. Patinka man šitas naujas būdas matuot, tik per anksti buvom pradėję planuot, tai tik O diena darėm o vėliau jau md nebebuvo. Nelabai tikiuosi kažko šį mėn.
Jau pilnos . OV testas ryškiausias buvo rugsėjo 15 d. vakare, po to dar dariau 4 dienas - buvo neryškūs. BKT nematavau, tad net nežinau, kurią dieną tiksliai ir įvyko.
O aš kaip tik šį mėnesį tikėjaus ir va, dar net ankščiau mm pasirodė