Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. rugpjūtį (180 tema)

Vyras menesi gers antibus, nes spermos paselyje rado streptokoka..

Jau pramuse mmm.

Lapkriti planuojam pabandyti inseminacija :unsure:

:4u:  :4u:  :4u: 

Kada dbr tau numatomos mm?

Atsakyti

Kitos gal 10.04.. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 05 rugsėjo 2018 - 10:59

Pramušė mmm, kaip laikrodukas šįkart. Tik nesveikai skauda galvą. Vaistai pilvo skausmą nuėmė, bet galva tuoj nuo kaklo atsijungs...

Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2018 09 06, 10:25)
<p>Pramušė mmm, kaip laikrodukas šįkart. Tik nesveikai skauda galvą. Vaistai pilvo skausmą nuėmė, bet galva tuoj nuo kaklo atsijungs...</p>

Ar man tik taip atrodo ar cia mums visoms taip kolektyviai labai sunkios mmm unsure.gif

Man skauda irgi, vakar plyso galva, siandien spazmuoja pilvas.. bet hormonai atsistato, nes gryzo alkio jausmas ko mebuvo laaabai seniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 09 06, 14:03)
Ar man tik taip atrodo ar cia mums visoms taip kolektyviai labai sunkios mmm  unsure.gif

Man skauda irgi, vakar plyso galva, siandien spazmuoja pilvas.. bet hormonai atsistato, nes gryzo alkio jausmas ko mebuvo laaabai seniai  unsure.gif

O veliau kolektyviskai teigiamus rezultatus rodykit smile.gif
Atsakyti

Man tai žiaurios buvo mm, pirma diena 3 tabletes gėriau nes nebeįmanoma buvo, kad bent galėčiau pamiegoti.

Dbr baiginėjasi tai ir nuotaika gerėja. 

Atsakyti

Galvoju jau turbūt nebeverta kurti naujos temos, iškart spalio kursim  :nestuke  :D  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Gal verta, po to ir liksmine, kad tik rugpjūtį planuojame :D

aš šį mėnesį esu pasiruošus rimtai padirbėti ir tikiuosi gerų rezultatų 😍

aplink visi gimdo, pastoja, kažkaip jau ir pats naturaliai dar stipriau pradedi norėt :) aplinkinių įtaka.. :) 

Atsakyti

Man tai aplinkui aprimę viskas, nes visi jau prisigimdę, tai nebent antras ratas bus  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(finy @ 2018 09 06, 11:10)
O veliau kolektyviskai teigiamus rezultatus rodykit smile.gif

Gerai butu unsure.gif

Neradau tu cucle balance bitaminu, bet pas mus nerealiai fainos vaistininkes. Uzgule kompus ir rado kad INOFOLIC yra vienas ir tas pats, nusipirkau dezute. Sake del nestumo gerti visa cikla. Du pakeliai per diena, deZeleje 20 pakeliu, kaina apie €22.
Atsakyti
QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 09 04, 19:50)
<p>Deraramos  4u.gif  Na kitą ciklą tai jau tikrai būsim  nestuke.gif  O nuo ko antibus? Rado kažką? Aš tai mm skausmuose varčiausi visą naktį ir dar su vyru vakar apsipykom. Po to atsiprašinėjau kaip visad  cry.gif​  Beje, mums reikia naują temulę susikurti...</p>
<p> </p>
<p>Dar kelias vaistines apvaikščiojau niekur neradau to CycleBalance pirkti... visur iššluota nors kaina nemenka  biggrin.gif  blink.gif</p>

o kas jums yra ?

as sakau nebesinervinu... laukiu ,nelaukiu..psichiskai uzknis.,..

tikiuos greit pyst vienu metu ir pastosim,dziaugsimes kaip nesveikos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

o kas jums yra ?

as sakau nebesinervinu... laukiu ,nelaukiu..psichiskai uzknis.,..

tikiuos greit pyst vienu metu ir pastosim,dziaugsimes kaip nesveikos biggrin.gif4u.gif

Man nieko nėra :D bent jau nežinau kas. Spėju kad arba ovuliacija ne visad įvyksta arba tiesiog psochologiškai nuo streso nepastoju nes labai jautri esu. 

Atsakyti