Pegile
Man lyg ir jau irgi tuoj pramuš, truputį šviesiai patepliojo. Laukiu. Reiks užsukt į vaistinę nusipirkt tų vitaminų
09.03 hal nelaukia mmm
09.06 Garbanelele nelaukia mmm
09.13 mama bum
09.17 Nnnauja111 nelaukia mmm
09.18 Lokysta nelaukia mmm
09.20 finy nelaukia mm
10.01 Pegile nelaukia mm
10.04 LoyalWarrior nelaukia mm
Kai žinau OV diena tai lengva nuspėt dbr kada mm bus, šiandien lygiai 15dpo. Haha
Katute, tave išėmiau bet net nežinau kada tu dbr nebelauki mm?
laba diena
praejau puse temos ,ziuriu nlb kas pasikeite a ?
man po to menesio ,kai buvo daaauk simptomu nestumo ,nieko ..nei pms nei ko mmm laip laikrodukas ..net nzn kokia sypsenele ar ka uzdet ..
zinau kada vaisinga sav ,dirbam ,ir tiek ..2men testu nedariau ,o atrodo ir per ov numatyta ir pries ir po jos .. ai atsibodo ....nebeseku saves ,nieko .ramiai iprastai gyvenu . planuoklis rodo kad laukiu jau 4men 3 sav .
sveikos naujokeles
lekianti 09-13 nelaukiu bet ir nesitikiu..
Jūs seną sąrašą ištraukėt. Papildau:
09.03 hal nelaukia mmm
09.06 Garbanelele nelaukia mmm
09.13 mama bum
09.13 lekianti
09.17 Nnnauja111 nelaukia mmm
09.18 Lokysta nelaukia mmm
09.20 finy nelaukia mm
10.01 Pegile nelaukia mm
10.04 LoyalWarrior nelaukia mm
Deraramos Na kitą ciklą tai jau tikrai būsim O nuo ko antibus? Rado kažką? Aš tai mm skausmuose varčiausi visą naktį ir dar su vyru vakar apsipykom. Po to atsiprašinėjau kaip visad Beje, mums reikia naują temulę susikurti...
Dar kelias vaistines apvaikščiojau niekur neradau to CycleBalance pirkti... visur iššluota nors kaina nemenka
Ant dienų laukiu mmm, šiandien jau tepliot pradėjo... Jau tokio gerumo spuogas ant vrido lenda... Rugsėjis kaip ir be planavimo praeis, tuščias mėnuo nusimato.
Kažkaip aprimusi temelė. Negi visas apėmė rudeninės slogios nuotaikos? Aš tai pasiryžus iki Kalėdų pamatyt savo teigiamą testą