Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. rugpjūtį (180 tema)

Pegile  :4u: 

Man lyg ir jau irgi tuoj pramuš, truputį šviesiai patepliojo. Laukiu. Reiks užsukt į vaistinę nusipirkt tų vitaminų

Atsakyti
QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 09 03, 13:03)
<p>Pegile  4u.gif </p><p>Man lyg ir jau irgi tuoj pramuš, truputį šviesiai patepliojo. Laukiu. Reiks užsukt į vaistinę nusipirkt tų vitaminų</p>

Pas mane nieko, kas reiskia jog ciklas vel ilgeja unsure.gif vis dasideda pora dienu kas menesi..
Atsakyti

09.03 hal nelaukia mmm
09.06 Garbanelele nelaukia mmm

09.13 mama bum

09.17 Nnnauja111 nelaukia mmm
09.18 Lokysta nelaukia mmm
09.20 finy nelaukia mm

10.01 Pegile nelaukia mm

10.04 LoyalWarrior nelaukia mm

Kai žinau OV diena tai lengva nuspėt dbr kada mm bus, šiandien lygiai 15dpo. Haha

Katute, tave išėmiau bet net nežinau kada tu dbr nebelauki mm?

Atsakyti

Gerai kad ikisai, o kaip kitaip apsisviesti wub.gifas bandysiu situos kur imeciau, gal pades nes valosi ziauriai sunkiai unsure.gif
Kaip siaip laikaisi?

Dekui, po truputeli. Tuoj 30 savaiciu, tai jau nebedaug liko. Yra truputi trikdziu, bet nieko labai baisaus :)

Atsakyti
laba diena 4u.gif

praejau puse temos ,ziuriu nlb kas pasikeite a ? unsure.gif
man po to menesio ,kai buvo daaauk simptomu nestumo ,nieko ..nei pms nei ko mmm laip laikrodukas ..net nzn kokia sypsenele ar ka uzdet ..
zinau kada vaisinga sav ,dirbam ,ir tiek ..2men testu nedariau ,o atrodo ir per ov numatyta ir pries ir po jos .. ai atsibodo ....nebeseku saves ,nieko .ramiai iprastai gyvenu . planuoklis rodo kad laukiu jau 4men 3 sav .

sveikos naujokeles 4u.gif

QUOTE(finy @ 2018 08 28, 00:39)
08.22 Nnnauja11 nelaukia mmm
08.16 Katute nelaukia mmm
09.01 LoyalWarrior nelaukia mm
09.02 Pegile nelaukia mm
09.20 finy nelaukia mm

lekianti 09-13 nelaukiu bet ir nesitikiu..
Atsakyti

laba diena 4u.gif

praejau puse temos ,ziuriu nlb kas pasikeite a ? unsure.gif
man po to menesio ,kai buvo daaauk simptomu nestumo ,nieko ..nei pms nei ko mmm laip laikrodukas ..net nzn kokia sypsenele ar ka uzdet ..
zinau kada vaisinga sav ,dirbam ,ir tiek ..2men testu nedariau ,o atrodo ir per ov numatyta ir pries ir po jos .. ai atsibodo ....nebeseku saves ,nieko .ramiai iprastai gyvenu . planuoklis rodo kad laukiu jau 4men 3 sav .

sveikos naujokeles 4u.gif

lekianti 09-13 nelaukiu bet ir nesitikiu..

Jūs seną sąrašą ištraukėt. Papildau:

09.03 hal nelaukia mmm

09.13 mama bum

09.13 lekianti

09.17 Nnnauja111 nelaukia mmm
09.20 finy nelaukia mm

10.01 Pegile nelaukia mm

10.04 LoyalWarrior nelaukia mm

Atsakyti

As jau laukiu ryt mmm, temp nukrito.. Vyras toliau antibus geria..

Atsakyti

Deraramos  :4u:  Na kitą ciklą tai jau tikrai būsim  :nestuke  O nuo ko antibus? Rado kažką? Aš tai mm skausmuose varčiausi visą naktį ir dar su vyru vakar apsipykom. Po to atsiprašinėjau kaip visad  :cry2:​  Beje, mums reikia naują temulę susikurti...

Dar kelias vaistines apvaikščiojau niekur neradau to CycleBalance pirkti... visur iššluota nors kaina nemenka  :D  :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoyalWarrior: 04 rugsėjo 2018 - 17:51

Ant dienų laukiu mmm, šiandien jau tepliot pradėjo... Jau tokio gerumo spuogas ant vrido lenda... Rugsėjis kaip ir be planavimo praeis, tuščias mėnuo nusimato.

Atsakyti

Ant dienų laukiu mmm, šiandien jau tepliot pradėjo... Jau tokio gerumo spuogas ant vrido lenda... Rugsėjis kaip ir be planavimo praeis, tuščias mėnuo nusimato.

:4u:  :4u:  :4u:  

Kažkaip aprimusi temelė. Negi visas apėmė rudeninės slogios nuotaikos? Aš tai pasiryžus iki Kalėdų pamatyt savo teigiamą testą :D :nestuke​ 

Atsakyti
QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 09 04, 20:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Garbanelele" data-cid="72195466" data-time="1536092018"><div><p>Ant dienų laukiu mmm, šiandien jau tepliot pradėjo... Jau tokio gerumo spuogas ant vrido lenda... Rugsėjis kaip ir be planavimo praeis, tuščias mėnuo nusimato.</p></div></blockquote><p> 4u.gif  4u.gif  4u.gif  </p><p></p><p></p><p>Kažkaip aprimusi temelė. Negi visas apėmė rudeninės slogios nuotaikos? Aš tai pasiryžus iki Kalėdų pamatyt savo teigiamą testą biggrin.gif nestuke.gif </p>

O internete nebandei ziureti tu vitaminu? Arbanprasyt kad uzsakytu vaistininke?
Man s
Makar tepliojo o siandien jau pramuse..

Lekianti, nenukabink nosies. Svarbu kad abu sveiki butumet 4u.gif

Garbanele 4u.gif as ir su baisiniu spuogu ant veido ir ant kaklo... isvis zodziu fui.
Atsakyti

Vyras menesi gers antibus, nes spermos paselyje rado streptokoka..

Jau pramuse mmm.

Lapkriti planuojam pabandyti inseminacija :unsure:

Atsakyti