Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. rugpjūtį (180 tema)

Kažkaip apmirus šita grupė :D aš tai laukiu kito ketvirtadienio testukams ;)

Atsakyti
Pas mane neigiamas unsure.gif
Atsakyti

Niu mergaitės aš jau pasyvesnė bet dar jūsų nepalikau.. Laikau kumštukus kad ruduo būtų itin derlingas 💋

Hal nenusimink.. Ateis pas tave irgi šventė o tu gana dažnai antibus geri ar man taip pasirodė be jų niekaip 🤔 pas mane smagus iš laikas valgau vemiu nevalgau irgi 😉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejus5: 24 rugpjūčio 2018 - 15:44

Pas mane irgi jokiu naujienu. Siuo metu mmm, o po ju vel bandysim. Neturiu kuo pasigirti :).

Atsakyti

Aš šiandien prisisakiau easy NT camelijoj 😁 bet koks kainų skirtumas internete ir parduotuvėj! Siaubeks. Su OT dar susilaikaiu, sakau gal pataikysim, visgi pirmas ciklas tik 🙄

Atsakyti

Aš šiandien prisisakiau easy NT camelijoj 😁 bet koks kainų skirtumas internete ir parduotuvėj! Siaubeks. Su OT dar susilaikaiu, sakau gal pataikysim, visgi pirmas ciklas tik 🙄

Linkiu kad užkibtų iš pirmo karto!

Atsakyti

Laukiu ir as;-)

Atsakyti

Deja neuzkibo:-//

Atsakyti

Kaip suzinojai taip greitai?

Atsakyti

Deja neuzkibo:-//

O kur testas? Ar jau mm?

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 08 24, 13:44)
<p>Niu mergaitės aš jau pasyvesnė bet dar jūsų nepalikau.. Laikau kumštukus kad ruduo būtų itin derlingas 💋</p>
<p> </p>
<p>Hal nenusimink.. Ateis pas tave irgi šventė o tu gana dažnai antibus geri ar man taip pasirodė be jų niekaip 🤔 pas mane smagus iš laikas valgau vemiu nevalgau irgi 😉</p>

Tai kad zinok ir pasirgau kaip reikalas.. ir siaip man rodos kol organizmas toks isilpes nieko ir nebus, per daug visokio streso siuo metu matyt unsure.gif na sitas ciklas tikrai tuscias net neverta nt gadinti, sansai lygus nuliuitai gausiu ramiai pralaukti...

Temute tikrai labai labai rami. Sedit kituose forumuose panos ar tik siaip ner kada ax.gif ?

Mes bubom kelias dienas isleke prie ezeru su palapkem, fantastika! Tikras poilsis, bet deja gryzus realybe ziebe per zabtus biggrin.gif
Atsakyti
Rimsta temute unsure.gif gal dar merginos atostogauja ir nuo rugsejo kibs rimciau i darbus?
Atsakyti