Kažkaip apmirus šita grupė aš tai laukiu kito ketvirtadienio testukams ;)
Niu mergaitės aš jau pasyvesnė bet dar jūsų nepalikau.. Laikau kumštukus kad ruduo būtų itin derlingas 💋
Hal nenusimink.. Ateis pas tave irgi šventė o tu gana dažnai antibus geri ar man taip pasirodė be jų niekaip 🤔 pas mane smagus iš laikas valgau vemiu nevalgau irgi 😉
Aš šiandien prisisakiau easy NT camelijoj 😁 bet koks kainų skirtumas internete ir parduotuvėj! Siaubeks. Su OT dar susilaikaiu, sakau gal pataikysim, visgi pirmas ciklas tik 🙄
Aš šiandien prisisakiau easy NT camelijoj 😁 bet koks kainų skirtumas internete ir parduotuvėj! Siaubeks. Su OT dar susilaikaiu, sakau gal pataikysim, visgi pirmas ciklas tik 🙄
Linkiu kad užkibtų iš pirmo karto!
Kaip suzinojai taip greitai?
Deja neuzkibo:-//
O kur testas? Ar jau mm?
<p> </p>
<p>Hal nenusimink.. Ateis pas tave irgi šventė o tu gana dažnai antibus geri ar man taip pasirodė be jų niekaip 🤔 pas mane smagus iš laikas valgau vemiu nevalgau irgi 😉</p>
Tai kad zinok ir pasirgau kaip reikalas.. ir siaip man rodos kol organizmas toks isilpes nieko ir nebus, per daug visokio streso siuo metu matyt na sitas ciklas tikrai tuscias net neverta nt gadinti, sansai lygus nuliuitai gausiu ramiai pralaukti...
Temute tikrai labai labai rami. Sedit kituose forumuose panos ar tik siaip ner kada ?
Mes bubom kelias dienas isleke prie ezeru su palapkem, fantastika! Tikras poilsis, bet deja gryzus realybe ziebe per zabtus