Pliusas tik, kad nebuvo visury ciklo jokiu ten tepliojimu, pakraujavimu, o praejo graziai tvarkingai.
Linkiu kito sėkmingo ciklo ;)
Nu ot, vis tik neisivaziavo ir nepramuse dar. Nuuu, tai arba pramus, arba ryt tikrai perku testa Siandien truputi priklausoma buvau nuo kitu, tai nebuvo kada vaistinej stabtelt...
Niu tai gali būti tik kad taip patepliojo, būna merginoms per numanomas dienas, kad patepa...
laikome kumštukus ir laukiame testuko
O cia tik man vienai per tel SM nekrauna? Viskas gerai tik per kompa...
Nuuu, tai nei mmm, nei II. Dariausi easy care testa, tai nieko, o nei nieko. Tepliot isvis nustojo, nors ten net tepliojimu nebuvo galima vadint. Einu ziuret testuku suvestines, kas ten meluoja, kas ne
Va tai Tau... niu įdomiai įdomiai... easy care negirdėtas net testukas... Pasidaryk Easy test ;)
Nuuu, tai nei mmm, nei II. Dariausi easy care testa, tai nieko, o nei nieko. Tepliot isvis nustojo, nors ten net tepliojimu nebuvo galima vadint. Einu ziuret testuku suvestines, kas ten meluoja, kas ne
Nebekartojai testo?
Aš tai šiandien pagavau OT, tai darysim nd dbr tris dienas iš eilės
Tai ar atejo mmm?
As vel apsirgau, sedziu ant antibijotiku. Jau kaip atsibodo bet sykarta pati kalta, klima ir skersvejai taip ir turejo nutikti. Mmm pagaliau baigesi ( mirtinai keistos ) ir prasideda naujas ciklas is kurio nieko nesitikiu, zodziu ziauriai pesimistiskai nusiteikusi esu.
Motiejus kaip laikaisi?
Ritute, atsiskaitom
Zaza, dar tau pati pradzia. Kitos cia jau paaabai ilgai tupi, as jau bus tuoj metai kaip laukiu gandru. Jai taip verksi kaskadt gausi ne nestuma, o depresija susiimk.
Lady warrior , Katute laikomes draugen sulauksim ir mes.. kadanors