Įkraunama...
Įkraunama...

Kasko draudimas

O aš draudžiau kasko tik nuo atoįvykių,stihcinių nelaimių ir trečiųjų asmenų padarytos žalos,frančizė-0,mokėjau 550 maždaug,tiksliai nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 12 04, 09:03)
Lyg ir tokios temos nebuvo- buvo tik "kur geriau draustis kasko", bet ar tai apsimoka??? Gal susimąstėt kada ir pasiskaičiavote ar tikrai apsimoka draustis???

Na taip.. Praėjusiais metais apsidraudus Kasko nereikėjo rūpintis jokiomis problemomis, kai į mašiną įvažiavo blondinė, nepažiūrėjusi, kad priešingoje eismo juostoje jau seniai vairuoja..
Šiemet Kasko atsipirko. Greit ir skausmingai. Užteko mieste važiuojant į darbą rasti golfą antroje juostoje - mašina neremontuojama, Kasko tuojau pat apsimokėjo.

Skaičiuodamas tokius pinigus, tu kartais neskaičiuoji - kas būtų jei būtų. Gerai, kai saugiai važinėjate, bet niekada nepatarčiau sakyti niekada.. Nes visko tikrai būna..
Atsakyti
Pas mane nuline francize, tai man apsimoka, manau smile.gif Va priekinis stiklas skilo - pakeis.. Susigrazinsiu as imoketa suma tikrai per tuos metelius biggrin.gif ir dar pliusas tame, kad rami galva, jei pavogs, ar kas rimciau nutiks smile.gif
Atsakyti
tai taip mastant galima diskutuoti ar išvis draustis (sveikatą, namus ir t.t.) apsimoka? Nes pvz. aš jau 5 metai draudžiuosiu viską kas įmanoms, o jokių įvykių nebuvo... Minusas juodas schmoll.gif Bet ir toliau drausiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmakas @ 2006 12 04, 21:06)
tai taip mastant galima diskutuoti ar išvis draustis (sveikatą, namus ir t.t.) apsimoka? Nes pvz. aš jau 5 metai draudžiuosiu viską kas įmanoms, o jokių įvykių nebuvo... Minusas juodas  schmoll.gif  Bet ir toliau drausiuosi  4u.gif

Hm..Na taip, visada manau verta pagalvoti ar apsimoka ar neapsimoka drausti tą ar aną daiktą...

Na dėl tu frančizių tai mum visuose draudimuose mažiau nei 300 lt nedavė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaHarta: 04 gruodžio 2006 - 21:37
Kasko dabar esu apsidraudusi trecius metus. Fransize nuo pat pirmu metu buvo 300 (masinytei tada buvo 4 metai). Pirmus metus ivykiu jokiu. 800 su virsum i bala.
Antrus metus apibrozdinau bamperi, bet jo perdazymas kainuoja apie 400 Lt, tai i draudima neapsimokejo kreiptis (nes gauciau tik 100 Lt is ju, o be to, kaip turejusiai draudimini ivyki, padidetu kitu metu draudimo imoka). Velgi apie 800 i bala.
Treciais metais mane - aciu dievui (cia ironiskai, jei ka...) - pagaliau apibrozdino viena ziople aiksteleje. Na ka, galvoju, nesiterliosiu as su kaltininkes civilke, vaziuosiu geriau pas savo kasko draudima ir is ju zala pasiimsiu, o paskui tegu jie be manes aiskinasi. Beje, kasko draudziau tokioj vadinamoj "gera" draudimo kompanijoj. Na, nuvaziuoju, o ten toks pasikeles zalu ekspertas kad pradejo issikalinet, maivytis: kad as nezinau, kaip automobilis perdazomas, kad turesiu dazytis ju nurodytam servise (o jis mane priims tik po dvieju menesiu), kad turesiu pirma pati serviso saskaitas apsimoketi, ir tik paskui is draudimo reikalauti ir pan.
Atsiprasau, gal kai ko ir nezinau, ne mano sritis, bet, trecius metus jiems sumokejusi 800, maniau, turiu teise gauti atsakymus i mano klausimus. Zodziu, isiutino mane to ponaiciuko elgesys, nuvaziavau i kaltininkes civiline atsakomybe draudusia imone (o ji visuomeneje laikoma viena is tu "bloguju", kur pinigu nemoka, ir pan.). Ten zalu ekspertas pasitaike kur kas normalesnis, apziurejo auto, leido pasirinkt servisa koki noriu ("proto ribose"), man susiradus servisa, per pora dienu suderino atsiusta samata ir man net nereiks paciai servisui moketi, visi atsiskaitymai ivyks tiesiai tarp ju.
Taip ir likau nesupratusi - kokio velnio man to kasko reikejo? Jeigu avarijos atveju gyvenimo jis tikrai nepalengvina. Tikrai daugiau nebesidrausiu. 2400 Lt jiems sukisau, o dar issityciojo visaip, tikrai neperdedu. O problema berods neskausmingai pavyks isspresti su kaltininkes civiline atsakomybe. Aisku, jei as buciau kalta, gal ir apsimoketu. GAL... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kismet: 04 gruodžio 2006 - 22:38
O dėl tų vagysčių tai gal jau geriau investuot pinigus į geresnę aupsaugą, negu atiduot draudimui?... g.gif
Atsakyti
va mes su vyru esame vaika apdraude naslaicio pensija..... nu va gyvi abu, niekas nenudobia nors tu ka...... gryna backa.... ir buta apdraudeme, ir niekas neapipila, be sazines tie kaimynai per juos jau kiek metu giliai backoje sedime, imokas mokame.... va vaikas tai mano saunuolis, apdraudeme nuo nelaimingu atsitikimu ir va bac dantis nusiskele..... nors tokia paguoda is to draudimo ne backa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2006 12 05, 10:49)
va mes su vyru esame vaika apdraude naslaicio pensija..... nu va gyvi abu, niekas nenudobia nors tu ka...... gryna backa.... ir buta apdraudeme, ir niekas neapipila, be sazines tie kaimynai per juos jau kiek metu giliai backoje sedime, imokas mokame.... va vaikas tai mano saunuolis, apdraudeme nuo nelaimingu atsitikimu ir va bac dantis nusiskele..... nors tokia paguoda is to draudimo ne backa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2006 12 05, 08:51)
O dėl tų vagysčių tai gal jau geriau investuot pinigus į geresnę aupsaugą, negu atiduot draudimui?... g.gif

kaip cia pasakius g.gif g.gif g.gif jei masina yra is tu kurios labai vagiamos, tai vargiai ar tos kitos priemones pades. vieniems draugams, net is garazo ju gyvenamajame name pavoge nakti masina doh.gif
Atsakyti
O man čia šeštadienį prie parduotuvės veidrodėlį nuskėlė,tai šiandien buvau žalų atlyginimo centre(Baltikums),jokių problemų,ekspertas apsisuko per 10min.,kompensuos visą veidrodėlio kainą+pastatymo išlaidas,iš viso 80lt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2006 12 05, 09:49)
va mes su vyru esame vaika apdraude naslaicio pensija..... nu va gyvi abu, niekas nenudobia nors tu ka...... gryna backa.... ir buta apdraudeme, ir niekas neapipila, be sazines tie kaimynai per juos jau kiek metu giliai backoje sedime, imokas mokame.... va vaikas tai mano saunuolis, apdraudeme nuo nelaimingu atsitikimu ir va bac dantis nusiskele..... nors tokia paguoda is to draudimo ne backa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu čia tai gerai parašei thumbup.gif

QUOTE(wow @ 2006 12 05, 10:35)
kaip cia pasakius g.gif g.gif g.gif jei masina yra is tu kurios labai vagiamos, tai vargiai ar tos kitos priemones pades. vieniems draugams, net is garazo ju gyvenamajame name pavoge nakti masina doh.gif

Na mūsų yra kaip tik iš vagiamų...Ne nauja, bet vagiama (Audi A4 g.gif )

Po diskusijų subrendo dvi išvados:
1. Gaila, kad nėr draudimo TIK nuo vagystės
2. Drausti labiau apsimoka kuo naujesnes mašinas, nes kiek supratau frančizė mažesnė arba nėra (na ir detalės brangesnės) ..Na aišku tas ir seniau buvo aišku, bet tiesiog diskusijos ir nuomonės tą dar kartą patvirtino...

Bet....Jeigu mašina yra tikrai iš tų vagiamųjų bet ne nauja...Neaišku kaip geriau- su draudimu ar be draudimo g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 12 06, 08:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu čia tai gerai parašei thumbup.gif
Na mūsų yra kaip tik iš vagiamų...Ne nauja, bet vagiama (Audi A4 g.gif )

Po diskusijų subrendo dvi išvados:
1. Gaila, kad nėr draudimo TIK nuo vagystės
2. Drausti labiau apsimoka kuo naujesnes mašinas, nes kiek supratau frančizė mažesnė arba nėra (na ir detalės brangesnės) ..Na aišku tas ir seniau buvo aišku, bet tiesiog diskusijos ir nuomonės tą dar kartą patvirtino...

Bet....Jeigu mašina yra tikrai iš tų vagiamųjų bet ne nauja...Neaišku kaip geriau- su draudimu ar be draudimo  g.gif  ax.gif

va va, ten jiems ir pavoge Audi, tik ne 4, o 6.

Atsakyti