Norėčiau savo mašiną apdrausti KASKO. Todėl ir iškilo klausimas, kuri bendrovė patikimiausia. Padėkit.

QUOTE(ezra @ 2006 08 02, 21:14)
Norėčiau savo mašiną apdrausti KASKO. Todėl ir iškilo klausimas, kuri bendrovė patikimiausia. Padėkit. 

Manau - Lietuvos draudimas

QUOTE(kristinuko @ 2006 08 02, 22:29)
Kodėl Lietuvos Draudimas? Pas juos nebūna problemų su išmokom? (girdėjau tokių gandų).
vakar kaip tik draudžiausi. draudimo brokeriai kaip patikimiausius siūlė Lietuvos draudimą, Ergo, Seesam, dar berods PZU
išsirinkom Seesam, nes į jų draudimą įeina daugiausiai paslaugų

Na mes savo auto apsidraude pZU
teko kelis kart susidurti su ismokejimo del auto apgadinimo tai pinigeliu sulaukem kazkur po dveiju men. Esu girdejusi, kad geriausias yra lietuvos draudimas, bet kaip istikruju yra nzn. Juk visi draudimai manau labai jau neskuba pinigelius dalinti
daisy tai cia per dvi dienas tai saunu, kad taip greit
pzu tai du menesius kol perveda
viena pries tai turejusi auto pardavem ir nutraukem sutarti buvo likutis privalomojo draudimo apie 90 Lt tai dar nepervede, o sutartis nutraukta balandzio pradzioje

daisy tai cia per dvi dienas tai saunu, kad taip greit

O kokios KASKO draudimo kainos
Žinau, kad priklauso nuo auto, metų, variklio kubatūros
Pas mane Nissan Almera Tino 2 l, 01 m. Gal kas gali bet apytiksliai pasakyt kiek gali kainuoti draudimas

Pas mane Nissan Almera Tino 2 l, 01 m. Gal kas gali bet apytiksliai pasakyt kiek gali kainuoti draudimas

QUOTE(boruzhe @ 2006 08 05, 16:31)
O kokios KASKO draudimo kainos
Žinau, kad priklauso nuo auto, metų, variklio kubatūros

Parašyk laišką bet kuriai draudimo bendrovei ir turėtų parašyti draudimo kainas. Mano vyras taip susirašinėjo su keliom bendrovėm, (bet dar neapsidraudėm

QUOTE(spaNguolė @ 2006 08 05, 18:19)
Parašyk laišką bet kuriai draudimo bendrovei ir turėtų parašyti draudimo kainas. Mano vyras taip susirašinėjo su keliom bendrovėm, (bet dar neapsidraudėm
).

Ačiū už patarimą

QUOTE(boruzhe @ 2006 08 07, 01:01)
o kam vaikščiot - susisiekit su draudimo brokeriais

Žiūriu daug kas teigiamai atsiliepiat apie LD, draugai dar sakė, kad IF geras. O dar norėjau paklausti, gal kas draudėtės per brokerį. Kiap tai padaryti. Ir kaip geriau.
QUOTE(ezra @ 2006 08 07, 22:25)
Žiūriu daug kas teigiamai atsiliepiat apie LD, draugai dar sakė, kad IF geras. O dar norėjau paklausti, gal kas draudėtės per brokerį. Kiap tai padaryti. Ir kaip geriau.
draudžiausi per brokerį. tiesiog jam pasiskambini ir sutari, kur kada susitinkat