Įdomu kaip laikosi Slyvutė, gal jau išoperavo? Daiva, gal ką nors žinai?
Slyvutę išoperavo, jaučiasi ji gerai ir yra kupina vilčių pradėti bandymus, kai tik visiškai atsistos ant kojų (n.š. buvo kiaušintakio gale). kaip ji pati pasakė, dabar galima atmesti netgi imuninį nesuderinamumą
Šaunuolė Slyvutė
Ar Slyvutė pastojo natūraliai ar po inseminacijos?
QUOTE (vilte @ 2004 09 01, 16:00) |
Ar Slyvutė pastojo natūraliai ar po inseminacijos? |
supratau, kad natūraliai, po atostogų
Siūlau Slyvutei kuo daugiau atostogauti ir pasisemti gerų emocijų
Beje, po n.š. laparoskopijos mane siuntė į reabilitaciją į Šventąją. Labai padėjo, nors sako, kad geriausia reabilitacija Druskininkuose. Be to, esu girdėjusi, kad ten gydomos moterys nuo nevaisingumo. Bet turbūt Jūs pačios tai žinote. Juk viską bandėte.
Stiprybės Slyvutei
Beje, po n.š. laparoskopijos mane siuntė į reabilitaciją į Šventąją. Labai padėjo, nors sako, kad geriausia reabilitacija Druskininkuose. Be to, esu girdėjusi, kad ten gydomos moterys nuo nevaisingumo. Bet turbūt Jūs pačios tai žinote. Juk viską bandėte.
Stiprybės Slyvutei
QUOTE (mildelė @ 2004 09 01, 16:56) |
Siūlau Slyvutei kuo daugiau atostogauti ir pasisemti gerų emocijų Beje, po n.š. laparoskopijos mane siuntė į reabilitaciją į Šventąją. Labai padėjo, nors sako, kad geriausia reabilitacija Druskininkuose. Be to, esu girdėjusi, kad ten gydomos moterys nuo nevaisingumo. Bet turbūt Jūs pačios tai žinote. Juk viską bandėte. Stiprybės Slyvutei |
Šiandien bedirbdama laikiau kumštukus, špygeles kišenėje, kad tik viskas Slyvutei būtų gerai. Ir atrodo bus
Slyvute
SLYVUTE SVEIKATINKIS
Labai dziugu, kad Slyvutei gerai pavyko operacija. Linkiu tau Slyvute kuo greiciau pasveikti, ir kad nuotaika tavo butu gera
Sveikos mergaitės. Neseniai teko išgyventi tokį "malonumą", kaip negimdinis nėštumas (pastojimas kiaušintakyje) ir laparoskopinė operacija. Gydytojas užsiminė, kad toks "malonumas" gali pasikartoti.... Man įdomi jūsų patirtis.