Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

Norge, siuo metu Miezeniene atostogauja, tai as su ja nesikonsultavau del sio atvejo, bet siaip vaiksciojau pusiau privaciai.
Dabar buvau apsisprendusi vaikscioti i Vaisingumo klinika, bet kai viskas ivyko savaitgali (Vaisingumo klinika nedirbo) kreipiausi i Medicinos diagnostikos centra.

Bet kuriuo atveju pasiruosusi operuotis, tik dar nezinau kur.
Atsakyti
Sveika Slyvute,
tik dabar perskaiciau viska. Laikykis Slyvute, labai sergu kad viskas gerai butu tau heart.gif
Atsakyti
Slyvute, uzjauciu unsure.gif , man yra buves negimdinis, tiesa labai jaunas (nestumo dar nerode testas) ir labai staigus (tiesiog veriantis skausmas, kraujavimas). Vaziavau tiesiai i klinikas, dare laporoskopija, sake buna, kad, tais atvejais kai neskauda ir nekraujuoja vaistais nustumia viska gimdon.
Del mediku, galiu parekomenduoti gyd. Diana Jatuziene, ji uzsiima vaisingumo problemomis. Dirba Vaisingumo klinikoje (Usonienes, tam pastate, kur sirdies chirurgijos centras) ir klinikose (cia jau reiktu siuntimo turbut). Vaisingumo klinikos tel:2390-595.
Laikykis, wub.gif
Atsakyti
jaučiu, 4dienio susirinkimą rengsim pas Slyvutę ligoninėj g.gif
Atsakyti
g.gif Na ir keistenybių būna .
Man ir buvo ta nesąmonė . Bet pas mane matyt viskas buvo pagal vadobėlį : Užsilaikė mmm 3 dienas . Po to po mmm pakraujavau dar 1 sav. Po to gavau nuo vyro per makaulę ir buvau už ausų nutempta į polikliniką . Biskį šon paskaudėdavo , silpna gal biskį būdavo , blioga . Bet aš kai su žemu spaudimu nekreipiau dėmessio . Tai va o ligoninėj tai ir man parodė per teliką , žiūrėk va kur tas vaisius , ne gimdoj matai? .Išoperavo ir viskas vėl gerai . Tiksliau ne viskas gerai nėr da 2.gif . Bet tikiuosi ir laukiu ...
Ir Slyvute viskas bus gerai . Tik neimk į galvą kad čia kažkas tokio baisaus . pagysi viskas susitvarkys .
Kaip mane ramino jei pastojau nors ir ne vietoj , reiškias dar tikrai pastosi .
Gal menka paguoda , bet tenka jos prisilaikyti kol kas...


Atsakyti
Nu bliamba...........va tik nebūk ir išlenda visokie laukimai įtariant negimdinį nėštumą su vos didėjančiu HCG ir siūlymais gerai jaučiantis laukti penktadienio, kai gleivinė gabalais krenta.

Slyvute, renkiesi manatkes ir greitai skuodi į moterų kliniką, Tyzenhauzus, kur nori. Tam kiaušintakiui dar per anksti plyšti, bet ką čia gali žinoti -- vidinis kraujavimas, kiaušintakio netektis ir tt ir pp. Jau jeigu siūlo laukti, geriau laukti tenai. Daryk kažką - su kitais gydytojais kalbėkis, konsultuokis iki nukritimo. Bet laukti iki penktadienio....man jau silpna darosi.
Atsakyti
Slyvutė jau kalbėjo su Juršėnu. Rytoj ryte gulasi į Greitosios pagalbos ligoninę. Operuos gydytoja Lenkaitytė (pagal Juršėno rekomendaciją).

Blyn kaip Slyvutės gaila...... sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Slyvute laikykis, mes su tavim
Atsakyti
Laikausi
Kai tik galesiu, duosiu zinia, kaip laikytis sekas, gal Daivai i mobilu parasysiu.
Atsakyti
QUOTE (Slyvute @ 2004 08 30, 16:58)
Laikausi
Kai tik galesiu, duosiu zinia, kaip laikytis sekas, gal Daivai i mobilu parasysiu.


Slyvute heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Slyvute linkiu dar karta visokeriopos sekmes.. Manau, kad tikrai turetu pavykti issaugoti kiausintaki, bet netgi jei ne.. tfu tfu.. as sekmingai pastojau su vienu smile.gif Beje per antra nestuma (normalu) taip pat tepliojo beveikk 2 menesius, bet jau pas gydytoja vos ne kiek viena diena laksciau, bijodama vel negymdibinio...

Dar karta sekmes
Atsakyti
Slyvute, dar vienas pliusiukas sioje liudnoje situacijoje. Laparaskopijos metu tave visa apziures. Jei yra koks endometriozes zidinukas, miomiuke kokia mizerna- viska isvalys. Be to, laparaskopijos metu galima patikrinti kiausintakiu praeinamuma nepalyginamai tiksliau, nei darant rentgena. Mat organizamas bus veikiamas narkozes, nieks nespazmuos del streso ar kitu priezasciu. Pasiteirauk gydytojos, ar tau darys kiausintakiu praeinamuma. Be to, apziures ir viska aplink- kitus vidaus organus.

Man po visos to liudnumo ir filmuota medziaga parode. Paklausk, ar taves nefilmuos.

Laikykis. Dabar jau tikrai- operacijos metu suzinosi visas savo bedu priezastis.
Atsakyti