duok dieve, kad ji butu suklydusi...
sveikutės
kreipiuosi norėdama šiek tiek informacijos mano pusseserei antrąkart nesivystantis nėštumas šiandien išoperavo kaip ir anąkart, augo lelius iki 10 sav, ir nebesivystė gal žinote kur būtų galima darytis kokius nors tyrimus, genetinius ar pan., kurie padėtų suprasti kodėl taip atsitinka..? Ar Kaune yra kokių vaisingumo klinikų?
būtų didelis dėkui jei atrašytų kuri nors..
kreipiuosi norėdama šiek tiek informacijos mano pusseserei antrąkart nesivystantis nėštumas šiandien išoperavo kaip ir anąkart, augo lelius iki 10 sav, ir nebesivystė gal žinote kur būtų galima darytis kokius nors tyrimus, genetinius ar pan., kurie padėtų suprasti kodėl taip atsitinka..? Ar Kaune yra kokių vaisingumo klinikų?
QUOTE(Čili @ 2005 10 06, 19:29)
sveikutės
Kaune yra Mamos ir vaiko klinika bei VK (Šv. Gertrūdos gatvėje). Daugiau informacijos internete: www.motinairvaikas.lt, www.vaisingumas.lt
dėkui
Sveikos, baisiai nerimauju, galvoju parašysiu, gal padės. Buvau pas gydytoją, prieš savaitę ji nieko nematė, sakė šį sykį tikrai jau turi matytis. Mes šventiškai nusiteikę - gi pamatysim savo vaiką - važiuojam pas gyd., o ji - nematau gimdoj ir niekur kitur.
Hipotezės: nesivystantis (man jau kartą buvo) arba ne vietoj. Nu, o gal dar toks mažas, kad nesimato, nors ir turėtų jau.. Nesivystantį atmetė paskui, nes hcg per savaitę labai pakilo (nuo berods 300 iki 5000, jei kažko nemaišau, nes kažkaip neįsidėmėjau ). Dabar lieka laukti dar savaitę, tada vėl žiūrės. Šiuo metu eina ketvirta savaitė nuo pastojimo (tiksliai žinau, nes buvo stimuliuota), ar gali dar nesimatyti, ir kur tie vaikai ten randa pasislėpti?
Ir jokių nėštumo požymių nejaučiu išskyrus didėjančią krūtinę..
Hipotezės: nesivystantis (man jau kartą buvo) arba ne vietoj. Nu, o gal dar toks mažas, kad nesimato, nors ir turėtų jau.. Nesivystantį atmetė paskui, nes hcg per savaitę labai pakilo (nuo berods 300 iki 5000, jei kažko nemaišau, nes kažkaip neįsidėmėjau ). Dabar lieka laukti dar savaitę, tada vėl žiūrės. Šiuo metu eina ketvirta savaitė nuo pastojimo (tiksliai žinau, nes buvo stimuliuota), ar gali dar nesimatyti, ir kur tie vaikai ten randa pasislėpti?
QUOTE(zmogs @ 2005 10 10, 13:27)
šitas požymis ir yra labai vertingas
QUOTE(fortūnata @ 2005 10 10, 16:19)
Čia ne į temą:jau vakar ir šiandien pabalsavau už Airą
labai ačiū, va Aira sėdi man ant kelių, tai ir jai perdaviau
o kitos merginos jau pamiršo ir nebalsuoja
QUOTE(Renata M @ 2005 10 10, 17:21)
Netiesa Va šiandien tik grįžau į Vilnių, įsijungiau kompą ir pirmiausia ką padariau - pabalsavau už Airutę
QUOTE(Daiva @ 2005 10 10, 16:23)
Netiesa Va šiandien tik grįžau į Vilnių, įsijungiau kompą ir pirmiausia ką padariau - pabalsavau už Airutę
ir apie tavo gerą darbą Airai pasakiau
QUOTE(Renata M @ 2005 10 10, 18:21)
Kalbejau su savo "fotografu".
Treciadieni galetumem padaryti fotosesija