QUOTE(IAK @ 2005 08 26, 18:09)
Iš tikrųjų, nieko aš nebenoriu. Noriu, kad visa ši nesamonė baigtųsi. Noriu būti sveika, nedrebėti iš baimės, nežinomybės, skausmo...Noriu ramiai gyventi ir kad viskas būtų gerai.
Kodėl tai man? Už ką? Aš niekada nerūkiau, ipatingai negėriau, visada buvau gera mergaite. Nesiduodavau su vyrais napravo ir nalevo. Dirbau sąžinigai, daug. Buvau sveika. Mylių savo vyrą. Vyras myli mane. Mes be galo abu norime vaiko. Mes darėme viską, ką sakė daktarai. Mes niekuo nenusižengėme visuomėnej. Kodėl tada taip mums?
Kodėl tai man? Už ką? Aš niekada nerūkiau, ipatingai negėriau, visada buvau gera mergaite. Nesiduodavau su vyrais napravo ir nalevo. Dirbau sąžinigai, daug. Buvau sveika. Mylių savo vyrą. Vyras myli mane. Mes be galo abu norime vaiko. Mes darėme viską, ką sakė daktarai. Mes niekuo nenusižengėme visuomėnej. Kodėl tada taip mums?
IAK baik savęs gailėtis, nepadės.............daugeliui moterų taip atsitinka be jokios priežasties. Turbūt taip jau lemta.
Būk gerutė, susiimk....gal ne viskas taip blogai...žinau, kadneramu, žinau, kad laukimas užmuša....bet tik negailėk savęs ir neieškok kaltų. Nes jų nėra. Tai tik gamta. Man visgi daugiau panašu į gressiantį ar prasidėjusį persileidimą. Galbūtt as vaikiukas buvo nesveikas ir gamta jį šalina....tik nesigailėk savęs....
Ar dar nėr atsakymų?