Įkraunama...
Įkraunama...

Negimdinis nėštumas

na pasiskusiu ir as nors norejau is pradziu pasidziaugti.
dariausi testa, buvo teigiamas, labai apsidziaugiau is kart nudumiau pas gydytoja. cia is fantastikos srities, nes ir gydytoja nelabai tiki. Aisku ji ten nieko nemate. liepe laukti. taigi siaip ne taip atejo pirmadienis, siandien einu, bet esme ne tame. jau kelios dienos kaip skauda pilva. siandien nakti net miegoti negalejau, bet bijau ka daryti. nu taip norisi buti nestuke.gif ziauriai skauda, sedziu ir galvoju ar sulauksiu as tos 12 val, ar nenueisiu anksciau. perskaiciau visa tema, nieko aiskiau nepaliko. na vienintelis dalykas tik laukti ir ziureti ka ten pamatys. labai labai bijau blink.gif
Atsakyti
Ricija, o mazdaug koks tau turetu buti nestumo laikas?
Atsakyti
Jei nuo paskutiniu mmm tai butu 7 sav. dabar tai jau galvoju tik apie tai kad greciau baigtusi, nes visai jau nebelinksma. sedziu, skaitau kad tik deemesi nukreipti, bet sad.gif
Atsakyti
Labai noretusi, kad viskas baigtusi gerai. 7 sav. puslyte jau turetu matytis, nors kartais taip nutinka, kad ir nesimato.
Ricija, jei tau labai skauda nedelsk, skambink gydytojai. Jei tai tikrai negimdinis, tai geriau kuo skubiau gultis i ligonine.
O tau neteplioja?
Laikykis heart.gif
Atsakyti
aišku, kad nėr čia ko laukti 12 valandos; manau, turi teisę į aiškumą.

sėkmės Tau begalinės. galvoju apie Tave, 'sergu'...
Atsakyti
QUOTE(ricija @ 2004 12 13, 08:20)
na pasiskusiu ir as nors norejau is pradziu pasidziaugti.
dariausi testa, buvo teigiamas, labai apsidziaugiau is kart nudumiau pas gydytoja. cia is fantastikos srities, nes ir gydytoja nelabai tiki. Aisku ji ten nieko nemate.  liepe laukti. taigi siaip ne taip atejo pirmadienis, siandien einu, bet esme ne tame. jau kelios dienos kaip skauda pilva. siandien nakti net miegoti negalejau, bet bijau ka daryti. nu taip norisi buti nestuke.gif ziauriai skauda, sedziu ir galvoju ar sulauksiu as tos 12 val, ar nenueisiu anksciau. perskaiciau visa tema, nieko aiskiau nepaliko. na vienintelis dalykas tik laukti ir ziureti ka ten pamatys. labai labai bijau blink.gif



taip kaip sekasi mūsų Ricijai pas daktarus, gal kas žino unsure.gif
Atsakyti
aciu kad rupinates, labai gera kad galiu cia gristi. na kiek imanoma man viskas gerai. aciu dievui nestumas gimdoj (maciau puslyte,bet pamenu tik kaip per sapna), bet jiems kelia itarima kad labai mazas,na neatitinka sav. taigi lauksim toliau.
siaip tai buvau apsinuodijusi aerozoliniais dazais (kelios dienos as su jais dirbau, aisku galejau ir pati susiprasti), del to buvo labai bloga, aisku tas negerai. na dabar geriau, visa diena pramiegojau, geriu arbatas ir tikiuosi kad bus viskas gerai. turi buti gerai, labai jau graziai as prasiau 2.gif , o ir pasirode kaip stebuklas. vienintelis logiskas paaiskinimas, kad kai nutraukiau gerti bromkriptina (na buvo per daug nukrites) uz keliu dienu turejau pastoti. nors vyro sperma tai irgi juoka kelia, vyrui net itarimas kilo ar nenuejau i sona. nu vienu zodziu patvirtina tai kad kai maziausiai tikiesi ir bam. nu dar velniu gavau kad nesisaugojom, nes vyras geria antibiotikus, nu bet kad vilties buvo labai maza.

dar kazka jie ten rado su mano kepenim, nu vnz vel tyrimai ir laukimas, dasidejo ir galvos skausmas, nes dabar negaliu gerti nuskausminamuju. nu bet viskas niekis, kad tik viskas butu gerai ir galeciau dziaugtis lelium. dar dabar bijau, bet tikiuosi geriausio.
Atsakyti
Sveikinu ricija, nu čia tai stebuklas! Ir kaip su mum žaidžia likimas. Tai bent Kalėdos!!! Visa širdimi su Tavim smile.gif
Atsakyti
Kokia puiki naujiena ricija clap.gif clap.gif clap.gif
Viskas turi buti gerai wink.gif
Atsakyti
sveikinu Ricija heart.gif ,

saugok save ir lialių.
Būtinai pasidaryk HCG tyrimą, pagal turėtų būti aiškiau kiek ten tų savaičių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolibriukė: 13 gruodžio 2004 - 22:48
Bliamba Ricija, skaitau ir netikiu . kaip visada perskaitau paskutine, tai ta zinute parasyta siaulieciu skyrelyje velgi atsilikusi. Saunuole tu. Ir tiek laiko tylejai???

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ricija, dziugu, kad viskas gerai thumbup.gif. Matyt veliau pastojai, todel ir nestumas neatitinka savaiciu. O kiek savaiciu pagal gydytojus dabar? Kokio dydzio puslyte??
Atsakyti