ima tai ima, bet tai ką daryti?
O kodel laukiate sitoj temoj? Man ji baugoka kazkokia
gal vėl nieko aiškaus.
Dabar varau namo ir budesiu prie kompo kol Slyvute parasys
Rupus miltai, o as ineta tik namie turiu, tai tik ryt suzinosiu...deja, deja
Na ka gi, bent jau sita tema tai tikrai reikia palikti (tikiuosi ilgam). Nestumas gimdoje, auga kaip priklauso, jau ir mazyte sirdute plaka , bet viskas gerai turbut buna tik pasakose - gimdos tonusas labai stipriai padidejes, vietom matosi gleivines atsidalinimas, siandien vos vos tepliojo - zodziu gresiantis persileidimas. Tikiuosi viska pavyks nugaleti... ir galu gale isvysti taip issvajota
Ai, dar gydytojai nelabai patiko, kad siuo metu esu persalusi ir dar kad nuo gripo skiepijausi, nors terapeute sake, kad nieko cia baisasu, tai vat dar vienas galvos skausmas.
Ai, dar gydytojai nelabai patiko, kad siuo metu esu persalusi ir dar kad nuo gripo skiepijausi, nors terapeute sake, kad nieko cia baisasu, tai vat dar vienas galvos skausmas.
Slyvute, saunoule tu, matai kaip viskas gerai. Man irgi visa laik buvo atsidalinimas, irgi gresiantis, man skyre palaikancius nestuma(hormonus Utrogest) ir as gulejau, visa laika gulejau Po tokiu pagulejimu atsidalinimas dingdavo, tada vel aktyviai pagyvendavau-vel atsidalinimas, zodziu pasaugok save labai dabar, patarciau gulet.
Zinau, kad reikia guleti, bet kai guliu nosis labai uzgula, tada neprakvepuoju, tai tokia kankyne gaunasi - Sterimar ir Pinosol nepadeda, na bet aisku stenksiuos kuo daugiau guleti.